IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Direkt nem reagáltam az első hozzászólásodra(nem tartottalak méltónak rá),de látom nem vagy reménytelen eset. Nézd ,kedves fiatal aktivista barátom.Legelső hozzászólásodra teljesen igaz ,hogy ha nem szóltál volna ,bölcs maradtál volna. Látom te is elkötelezett híve vagy egy témának(Kamionok). Nos hogyan vélekednél ha csak úgy betoppannánk az általad nyitott "igencsak színvonalas" topikba,és kedvenc időtöltésed tárgyát a SZAR jelzővel illetnénk. Ez az egyik. (Aszt hiszem jólneveltség hiányának lehetne nevezni eme tettedet)
A másik.
Magvas hozzászólásodból nem sok mindent tudtam kiszűrni,(lehet az én korlátoltságom az oka) ,de legalább valami féle indokot ha odapötyögtettél volna ,igencsak megkönnyítenéd a helyzetünket.
Nos nem óhajtom tovább szaporítani a szót ,mindenesetre köszönöm a második hozzászólásodat ,melyben azért látszik a homo sapiens jelenléte benned,és ez igencsak örvendetes.
És ha megengedsz egy jó tanácsot. Máskor ha elengedhetetlen kényszert érzel ,hogy meg nyilvánulj valamely témában azt tedd udvariasan ,lehetőleg némileg felkészülten.
Tudod el tudlak küldeni úgy is a picsába ,hogy te megkérdezd ,mikor induljak.
További jó fórumozást ,és virtuális szállítmányozást kívánok neked.