91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Jaj bocs de 4kor érkezett anyag a munkahelyre:( 1/2 6 ig pakoltam ,hogy rügyezzen ki a szeme a szállító srácnak:) Majd legközelebb.
  • Fürtös
    Ha lehet akkor hétvégére idözitsük a közös repülést mert hétköznap én csak 20:00 után vagyok gépközelben.
  • tothgyorgy
    Laca du 4-5 -ig vártalak aztán mennem kellett. Addig beültem 1 stukába, lőttem 2 spitit (nem fordul rosszul a ju), meg szétromboltam 6 légvédelmet. És le sem lőttek, csak én voltam béna hogy 2x odavertem magam felszállás közben.
  • Her Laca
    Én benne vagyok,a ts ünk rendelkezésre áll. Csinálunk minden géppárnak külön szobát.
  • Her Laca
    Ha a kollega,be tud lépni a spit vs 109 re akkor nagy baj nem lehet.Talán a probléma abban keresendő,hogy nem jól van megadva az elérési út a 4.09bétának.
  • TG Gida
    Esetleg a tűzfal teljes leállítása?Csak a próba kedvéért.Hátha nem is az a baj.
  • Vogel
    Én csak hosztolni nem tudtam, át nem engedett 21000-es porttal. Kapcsolódni még a legdurvább tűzfallal is sikerült.
  • JoeDestroy
    Ha a szerver a 21010-et használja, (x.x.x.x:21010) akkor a kliensben is az kell. Ahogy én láttam, ez a kettő az elterjedt. Lehetne akármi is a port, csak egyforma legyen mindkét oldalon, és ne ütközzön más programok kommunikációjával.
  • Vogel
    Tudom, majd dualboxban tolom :)
  • Richtofen
    Olvasgattam a neten, és azt találtam, hogy, azt a portot amit megadunk a il2setup-ban, át kell engedni a tűzfalon, plusz a 10-zel nagyobb számú portot (mindkettőt)

Alapesetben a 21000 ÉS 21010-t is át kell engedni.

Az én tűzfalam elsőre rákérdez, ha valami át akar jutni, aztán betanítom és nincs vele gond.
  • JoeDestroy
    Még valami eszembe jutott.
    Az IL-2 alap esetben a 21000 TCP és UDP portot használja, ez a külső setupban állítható.
    A szerver meg a 21010-et. Ha jól olvasgattam vissza a beírásokat.
    Az IL-2 setupban megadtad ezt a 21010-es portot a 21000 helyett?
    (apropó prg, program csak rövidítettem).
  • Lebowski
    NEM LÁMA! NEM LÁMA! NEM LÁMA!

váhhhh

max nem értesz hozzá de NEM LÁMA!
  • Sanyix
    az a baj, hogy hétvégén siege lesz, meg antharas :DDD
  • Vogel
    Ha TSen van mindenki akkor egy szervező egyén bevállalhatja az irányítást. De akkor nincs visszapofa és mindenki ott legyen!
    Repülés előtti briefing szóban, feladatok kiosztása, géppárok megalkotása. Csak géppár parancsnok forgalmazhat adást, kísérő whisperel. Én ezeket látom feltételnek.
  • Richtofen
    Semmi gond, többek között azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak :)
  • Willenbrock
    Azt azért tudtam hogy a lobby maga nem szerver,mikor azt írtam lobbys szerver úgy értettem hogy a HL-n keresztül csatlakozó szerver.Mindamellett valóban elég láma vagyok az egész számítástechnikához.
  • Fürtös
    Na erröl lemaradtam:(
    Jo lenne megint szervezni egy ilyen kis összeröffenést a hétvégére!
    Amit én igazán hiányolok az online repülésböl az a szervezettség.
    Pár napja BoB-on pár német sráccal halál jot repültünk Ju88.-al.
    4 en bombázoval 3 srác pedig kiséretet adott vadásszal.
    Nagyon hangulatos kis akcio volt végig gyönyörü kötelékben,és saját gép veszteség nélkül iktattuk ki a célpontot.
  • SgtChris
    Azért tegnap tényleg szuper volt, hogy ennyi honfitárs lőtte szitává az eget... :-) Én SSgt_Chris(HUN) név alatt lebegtem, de ezzel a páncélozott és tartósan golyóálló Spittel én is összefutottam párszor... .-(
  • kamaszaki
    Ismeretségre gondoltam.
  • Lacusch69
    Hmmm... volt olyan (bő egy éve) a WarCloudson, hogy egyedül voltam tengelyhatalmi 12 szövi ellen...
    Azért hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy egy A20-ast lelőttem, aztán egy kitérő reptéren leszálltam (3 pontot láttam a saját reptér felett), és kiléptem...
  • Lacusch69
    Ha azt érted "név" alatt, hogy mindenki tart tőled (vagy tőlem, vagy szinte bárkitől), olyan nem lesz...
  • Lacusch69
    Na, azért néha a vörös fasírtosba is beleülünk...
  • Her Laca
    Most is van neved:) De nehogy félre értsd. Ott repked az ember ahol jól esik neki.
  • kamaszaki
    Én még csak tanulok repülni. Majd ha lesz nevem a lobbyn, akkor meggondolom 2× is hova állok.:)
  • Her Laca
    Nekem meg sem fordul a fejemben ,hogy egy nemzetközi serveren ne keresztes gépbe üljek. Ez nem asz jelenti,hogy egymás közti reppenések alkalmával ne pattannék szövi gépbe. De Gida testvér örökbecsű szavait idézve " .Az a lényeg,hogy bőven túlerőben legyünk, tisztességtelen előny ugyanis nincsen:)"
  • kamaszaki
    Oké, leveszem.
    Azért lépek be mindig Angol géppel, mert sok a Német és könnyebb ellenfelet találni.
  • Richtofen
    Az utóbbi egyértelműen hálózati csúszás (net lag).
  • Ricardo74
    Végre tudom miről beszéltek. Tegnap a BoB-on követtem egy spitit 100-ról (nem vicc) beleengedtem az F-2 összes lőszerét semmi karcolás, még arra sem vette a fáradságot , hogy kitérjen, "szinte láttam ahogy röhög a fülkében".Ma pedig egy másik spit(tomasz néven fut a srác) 1 másodperc alatt 2 kilóméteres előnyt szerzett vízszintes repülésnél kb egxforma sebességnél. Egy kicsit elment a kedvem a lobbytól!
  • Lebowski
    sturmovik oroszul kiejtve. innentől találd ki hogy mit jelent :)
  • Richtofen
    :) akkor egy két fogalmat tisztázzunk:

A HyperLobby egy gyülekező hely, saját szervere van (1 db), ami chat és játékindítási célokat szolgál. Itt látszanak a Lobby-n keresztül indított játékok, azokra lehet csatlakozni, valamint, a bejelentkezett felhasználókkal chatelni, pager üzenetet küldeni.

Az Il-2 szerverek (hostok) nem a Lobbyn futnak, hanem a host számítógépen, a Lobby csak odaíránytja a játékosokat.

A TS = Team Speak2 nevű "rádiózó-beszélgető" program (hasonló a Skype és Msn megoldásaihoz). Ilyen szervert is üzemeltethet bárki, néhány virtuális századnak van ilyen.

• DonZorro
  • Willenbrock
    Jó kösz holnap 7 körül már gép előtt leszek.Ricsi ts egy lobby szerver?
  • Her Laca
    Akkor gyere fel a ricsi ts re holnap. Megoldjuk valahogy a dolgot.
    A pagert pediglen úgy tudod,hogy megkeresed a nevemet a lobbyn majd bal clik send,pager massage. A jobb felső részbe megjelenik a pager felirat és az alatta lévő szép nagy mezőbe beírod a bárkinek szánt üzenetet. majd ha kész vagy a send gombot megpöttyinted. És kész.
  • Willenbrock
    De ha holnap este megfelelne neked akkor örömmel venném a segítséget mert nekem ötletem sincs már mi lehet a gond.
  • Willenbrock
    Nem ismerem hogy kell Direkt IP-vel csatlakozni.Olyat már próbáltam hogy a tűzfal kivételek fül alatt rámentem az exe-re,aztán a szerkesztés fül alatt-hatókör módosítása:itt hozzáadtam az oldal IP címét.Ma este pedig sajnos melóban leszek,de holnap este már a gép előtt.De még pagert sem küldtem sehova,azt sem tudom hogy kell.
  • Her Laca
    Aham:) De ha lehet a spit szárnyáról vedd le a magyar felségjelet:D
    Neghwar kissé ideges lett miatta többször is (amúgy is rémeket lát)
  • Her Laca
    Este ha fenn vagy a lobbyn ,küldj egy pagert. Indítok próbaképpen egy hostot a 4.09m el ,és megnézzük oda be tudsz e jönni.
  • Her Laca
    Szerintem valami nagyon egyszerű hiba lehet nálad.
    Sajnos még nem jöttem rá. Direkt IP vel a játékból próbáltál már csatlakozni?
  • Willenbrock
    Továbbá sajnos azt sem tudom mi az a prg.
  • Willenbrock
    Sajnos nemtom mi az a router.ADSL netem van(telefonvezetéken jön) D-link modem van hozzá.A tűzfalon a kivételek fül alatt engedélyezve van az il2fb.exe.Bár kikapcsolt tűzfallal sem csatlakozik a szerverhez a progi ezért nem tudom van e a tűzfalnak ezek után köze ehez.A speciális fül alatt csak olyan választások vannak hogy biztonsági naplózás és ICMP beállítások.(Internet control Message Protokoll-itt semmi nincs amúgy kipipálva.)A csatorna modot a 16943 sz. hozzászólásról töltöttem le.Talán abból hiányzik valami fájl?Nem értem az egészet.