91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Scottt
    De,este nekem is eszembe jutott, hogy ez egy FB előtti béta volt és meglepődött a nagyközönség, hogy milyen egyszerűbb lett a repmodell.Valami ilyesmiről diskuráltak az urak ~100hszel ezelőtt^^
  • DonZorro
    Meg amúgy is jobb ha magadnak kreálsz egyet! Másét sokkal nehezebb megjegyezni...

És nem is csak a holtjátékot kell beállítani, hanem azt a szép kis 3x10-es csúszdát is...
  • Vogel
    Annyira nem macera, max ha macro-t akarsz használni, de biztos akad vki aki kisegít egy stuka profillal. Joy holtjátékot magadnak kell konfigolni, mert az nem átadható (legalábbis nekem mindig elfelejti, win reinstallnál).
  • Sanyix
    nah ennyi, eldöntöttem, multizni fogok mostmár inkább il2-ben is, és kész :) sokat fogok zuhanni, de nembaj(főleg mivel stukázni is akarok :D).

Viszont mivel végre műxik a profiler, kellene nekem pár x52-es profil, meg hozzá egy il2 billentyűkonfig, ugyanis lusta vagyok foglalkozni vele :D. (Meg ha valakinek van, miért kéne új?)
  • Richtofen
    Van még utalás az FB 1.02b bétára, de nem találom sehol...
  • Richtofen
    Lehet, hogy az FB 1.0 előtti béta amiről beszélünk?
  • Richtofen
    Végigpróbáltam az alábbi FB verziókat. Nem látok nagy ugrást a repmodellben.

Nalyib maister, nem emlékszel véletlenül a verziószámára?
  • Scottt
    Zsír durva repmodell.
    Startrádli.
    Szerintem(csörögsz)
  • Richtofen
    A HyperLobby-n szerepel nem?
  • Richtofen
    No, kicsit vadásztam a neten, természetesen az FB patchek az 1.22 kivételével már mindenhol eltűntek. Szinte mindenhol, azért sikerült találni pár dolgot:

Az alábbi AEP előtti FB változatokat sikerült elővarázsolnom a gépemre (eddig csak az első és az utolsó volt meg)

Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.0
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1b
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.11
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.21
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22

Szerintem az 1.1b lehet az, amiről beszéltetek, a többi nem béta. Most akarom kipróbálni őket. Miről ismerem fel az űberverziót?

U.I. összesen következő patchek vannak meg, azt hiszem már közel teljes a gyüjtemény :)

Il-2 Sturmovik 1.01g
    Il-2 Sturmovik 1.02b
    Il-2 Sturmovik 1.03a
    Il-2 Sturmovik 1.04
    Il-2 Sturmovik 1.04b
    Il-2 Sturmovik 1.1
    Il-2 Sturmovik 1.2
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.0
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1b
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.1
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.11
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.21
    Il-2 Sturmovik Forgotten Battles 1.22
    Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.0_rossz_files_SFS
    Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.01
    Il-2 Sturmovik FB-AEP 2.04
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.00m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.01m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.02bm_nem_fut
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.03m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 3.04m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.01m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.02m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.03m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF 4.04m
    Il-2 Sturmovik FB-AEP-PF-PE2 4.05m
    Il-2 Sturmovik 1946 4.07 m
    Il-2 Sturmovik 1946 4.071bm
    Il-2 Sturmovik 1946 4.08m
    Il-2 Sturmovik 1946 4.09b1m
  • Sanyix
    most akkor mi is ennek a csatornás szervernek a címe? 85.25.139.20 erre próbáltam csatlakozni, de azt írta, hogy az 4.08m-es.
  • Richtofen
    énisénisénis
  • nalyib
    Nem, windowst kellett hegesztenem a napokban, de te leszel az első, ha megvan:)
  • Scottt
    Nalyib sikerült meglelni azt az FB bétát?
  • Redraven
    Nálam a RAF mission (az az egy ami van) elindul, csak a kampány sípol, és nem történik semmi, pedig nekem az lenne a lényeg, fincsi mapok vannak a listában.
  • Fürtös
    De egyébként röhögni fogsz, elöször én is csak simán felülirtam és ugy nem indult.
    Vannak fent más modok is az alap il2-m ben lehet az zavart bele.
  • Fürtös
    Igen,csak nem akartam belebarmolni abba az il2 be amivel a haverokkal repkedek.
  • Lebowski
    ez pontosan ugyanazt eredményezi, minta egyszerűen felülírnád. csak lassabb.
  • Fürtös
    Adnék 1 tanácsot mert nekem is problémás volt a csatorna mod installja...
    Kicsit Gány de müködik.
    Csináltam egy másolatot a teljes il2 röl il2 bob mappába(nekem már 4.09 volt) Belenéztem a rarba és azokat a mappákat egyszerüen töröltem az il2 bob bol. Majd kitömöritettem a rart és tökéletesen müködik.
    Igaz,hogy igy nincsenek meg a missiok csak az a pár single ami a csatorna modhoz van.
  • Ricardo74
    Sziasztok!
    Ma délután lesz valami vagy nem?
  • istikovacs76
    Az üdvözlő képen ez van:
    www.luft10.com/forum
  • istikovacs76
    De, ha csatlakozni akarsz a bob szerverre, jobban mondva csatlakoztál, a jobb oldalt van egy webcím, ami a cstorna mod "üzemeltetőjének" wec címe, és ott is le lehet tölteni dolgokat.
  • Lebowski
    én még azon gondolkoztam, hogy ne külön az il2 mappájába csináld ezt az egészet, hanem magát az eredeti il2őt írd felül. mod switcherrel bármelyik szerverhez tudsz csatlakozni.
  • istikovacs76
    Nekem is "hasonló" problámám volt a csatona moddal.
    Nekem fel is ment szépen, betöltött, de ha kiválasztottam valamilyen kampányt, elindítottam, akkor 70%-nál kilépett. Tök mindegy, hogy 4.09bm1 volt. Később a mod switcherrel, 4.08-ra átmnetem, minden megoldással próbálkoztam, és a régi sem ment. Sőt, még a serverekre sem engedett fel. Semmilyen moddal. Ezután uninstall lett (egész il2).
    Majd feltettem, az il2-t, plusz a4.08m-et, és soundmod, mod pack, és egyéb kellő dolgok.
    Ezután, megpróbáltam a bob szerverre csatlakozni.(4.09bm1-el)
    Itt kiírt egy üzenetet,hogy melyik file hiányzik. Ezt beírtam google-ba, megtalálta, és letöltöttem.
    Ezek után megy a csatorna mod, igaz spit mk1 ,és fw190-a3-nincs.
    a mod switcerrel ugyanúgy tudok váltogatni, és megy minden szerver.
  • Richtofen
    FS-X-esek figyelmébe
  • Her Laca
    Ok.Szombat délután .
  • Willenbrock
    Múltkor sajnos nem tudtam gép elé ülni de pl.Szombaton egész délután ráérek.Ha fenn leszel a lobbyn küldök ilyen pagert ahogy leírtad.Teamspeakem még nincs de letöltöm.Az elérési utat szerintem jól adtam meg a lobbynak mert a keresője megtalálta mind a 2 exe fájlt és ki is választottam azt amelyik a csatorna mappában van, el is mentettem persze.
  • tothgyorgy
    Modswitchert próbáltad?
    Elvileg 4 fajta beállítást érhetsz el:
    4.08 mod off
    4.08 mod on
    4.09b mod off
    4.09b mod on

Megvallom offlinében nem próbáltam.
  • Redraven
    Nincs semmi az = után.
  • Scottt
    A conf iniben a locale= sorban az = után ugye nincs semmi?
  • kamaszaki
    Ugyan ez a gondom, de eddig még nem írtam le. A kampányok nagyja nem indul el, csak sípol egyet a gép és kész.
  • Redraven
    Sziasztok!
    Pici segítséget szeretnék kérni a szakértő uraktól:
    Az english channel mod-dal lenne gondom, valamiért nem tudom beizzítani.
    Alap 1946 fel van telepítve a gépre, ezt először 4.08-ra, majd a 4.09b1m-re patcheltem.Eddig gondolom rendben van.
    Amit letöltöttem az a Tomcsi féle pack, ugye ebben van egy 4.09b1 Csatorna mod nevű mappa, ennek tartalmát bemásoltam a játék mappái közé, amit kért azt felülírtam.
    Amikor indítom a játékot, be is jön az új töltőképernyő, tehát elvileg ez is jó. Single player compaign-nál ha kiválasztom a RAF, vagy a Luftwaffe hadjáratot, a generate gombra kattintva annyi történik, hogy sípol egy hosszút a speaker a gépben. A játék mappájában létrejön egy file:dgenERROR.log -ebben ez van:
    = DGen 4.0.0.9 (01/05/05) =
    seed: 8204625
    DGen initialization. Side: de, Rank: 0
    MaxBomberSkill=3
    Distance=Any
    Length=VeryLong
    AI=Normal
    Missions=Normal
    AirIntensity=Medium
    GroundIntensity=Medium
    SlowFire=5.0
    PromotionRate=1.000000
    Career ID: DeU
    Error - can't open DGen\Poland39.DB

Mit tegyek hogy működjön?
  • Lacusch69
    Hát nem lett belőle Hartmann...
  • Scottt
    Próbáltamár valaki?Új AI mod^^
  • Balumann
    Én most kicsit pihentettem - bár közben gyakorolgattam egyedül, de ha van valami ilyen csapatos alkalom, akkor benne vagyok.
  • Vogel
    Én nem érek rá, asszony betett a hétvégi progiknak sajna.

Ja amit még ajánlok: rádiofegyelem!!! alap
  • Lebowski
    azaz:)
  • Richtofen
    Tegnap Ős-IL2-őztem (1.01g). Az AI Sturmók úgy dogoltak a fókám ellen, hogy csak pislogtam :)
  • Lebowski
    régen azzal szórakoztunk, hogy letörtük a D5ös stuka kerekeit és úgy dogoltunk vadászokkal. meglepően jól szuperált a stuka, de persze azért potyogtunk is rendesen :)
  • tothgyorgy
    Semmi gond. Gondoltam h közbejött vmi. Majd talán holnap v holnapután összejövünk. Vasárnap nem leszek. A jövő hét viszont szabadabb.