91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem van egy olyan alap IL-2-m hogy a CD tok papírborítóban van és eleve tartalmaz 1 vagy 2 patchet.Majd megnézem melyek ezek.Ezt amúgy a tótoknál vettem kb 2 éve. -
nalyib #17194 A verziószámról fogalmam sincs, de amiről én hallottam az az új repmodell volt (tehát egy PF béta), azaz 3.0 körül.
(Valaki mintha mondott volna 3.0b-t vagy 3.1b-t).
Tényleg nincs különbség 3.0-tól? Mikor egy év FB-zés után megnéztem a 4.08-at, egészen más stílusnak tűnt a fizika, a mozgás.
Hogy mennyire fordul, süllyed, esik át, azt persze át lehet írni, de maga a mozgás sokkal jobban hasonlított a polgári szimekre, már-már elhittem hogy tényleg geometriai repmodellről van szó. (Persze nem állítom, hogy engem nem lehet "átirkálással" becsapni:)
-
Soundmodot és 4.09b-t csak 1946-ra vagy korábbiakra is lehet telepíteni? -
Lehet a csávó se ilyen alacsonyra tervezte:D -
közel volt.. -
Rácsapás után ne elötte egyenesen felhúzva távolodj. Valamelyik irányba térj ki és csiga vonalban kapaszkodj. Akkor mellé lő az AI ha utánad húzná. Humán meg lőhet akármit, esélye mindig van hogy eltalál. Ja és a hátratekintés; ha jön szövetséges fegyverből áldás, akkor ne nagyon tekints hátra. Több a pk esélye!! Csak rá-rá pillants néha hogy hol van. -
aha már látom, most valahogy kiírja a nevet a kijelzőre, bár a kétállású tűzgombra untitledet ír... -
hogy a rákba lehet x52-t profilozni? a játékban is, a kíndóz game controllerben is, meg a profilerben is más minden gomb neve. Honnan lehet tudni hogy mi mi? -
istikovacs76 #17187 Azaz. Úgy tudom Bill Gates "rabtársa" vette meg, és felújítatta. -
Richtofen #17186 Úgy emlékszem A-5 -
istikovacs76 #17185 Gondolom ezt néhányan láttátok már. Aki nem annak egy kérdés.
Milyen típusa látható a videón?
http://www.youtube.com/watch?v=OwZk7NtQMbI&feature=PlayList&p=5A113D65990F0EE4&playnext=1&index=46 -
La-5ben keresendő a hiba,nem épp B&Z gép.De az is lehet, hogy csíter volt:D -
istikovacs76 #17183 Szoktam, de nekem nem megy még 500m-ről sem, hogy fejbe lőjem az ellenséges pilótát:) Nemhogy távolabbról. De, hát ettől szép ez a játék:) Sok a kihívás.
Kár azért, hogy ennyire megváltozott az il2. Én is emlékszem az elsőre, hát azzal igen meg kellett szenvednem, hogy felszálljak, nemhogy lövöldözzek. Egy kicsit arcade lett így, de még mindíg a legjobb repülőgép szimulátor.
Szerintem. -
Lebowski #17182 ülj át ;) -
istikovacs76 #17181 Hát ez az:) Valami nem stimmel:)
De jó is lenne, ha nekem is ilyen jó lövészeim lennének, mikor én megyek bombázóval. -
madmanic #17180 NNa ez mi?:
LA5 tel rázúgok egy töketlenkedő spitre 600-700 zzal.
Kb. 300 on repül vízszintesen, lassan.
Megsorozom, ( el is találom orrán száján füsöl )felhúzom 1800 - 2000 ig, fordulok át, erre hallom, hogy hullik rám az áldás, nézem ott liheg a sarkamban szarrá lő, és utána még emelkedik?!? Hogyan? Mivel? MIért??
Úúúdemérgesvagyokbasszus...
-
Természetesen túlzuhanhat rajta ha van kellő sebesség 70fokban. Mindenesetre nincs holttérben ha lövést kap a gépe. AIk keze megremeghetetlen ilyen téren. -
Az nem páncélozott,eléggé :D -
Richtofen #17177 Ha nekem nem is hiszed el, Vogel mesternek elhiheted.
Amúgy kötelékről eddig nem szólt a fáma :) 4 vagy több B17 közé menj be úgy, hogy holttérben vagy... akkor ügyes vagy -
jojo, de mégis rádlő. tehát nem stimmel vmi. -
jaja énis kb így. még szemmel is alig tudnám követni, nemhogy egy géppuskával. -
istikovacs76 #17174 Mi laposodik el? Amikor 70 fokban keresztülzuhanok a köteléken?
Elvigen nem is "láthat" a lövész, mert nem vagyok a látóterében.
Ezt ne úgy képzel el, hogy 70fokban zuhanok, majd a szöget csökkentve kb 45 fokban tüzet nyitok. Hanem 70 fok, 4-300-ról tűznyitás, és végigzuhanás. Majd emelkedés, és kezdődik előröl. Csak van, hogy 7-800m-ről kilőnek. -
Lacusch69 #17173 Off, de SZÉTRÖHÖGTEM AZ AGYAM -
úgy nem lehet, max úgy hogy kis esélye legyen a találatnak. pl me-262-vel 80 fokos szögbe nagyjából keresztülzuhanva a bombázóköteléken 700 km/h körül, már csak néha repül el a lövedékük 10 centire a pilótafülkétől...
track is van :) -
Az a 70 fok lehet kevés, esélyes, hogy a támadás végére kilaposodik a rácsapás szöge. -
Il2 field mod. a legnagyobb a dupla magvetővel :D
Btw, nézzétek meg A vörös bárót, nagyon jó film, tegnap láttam. Nem az a pörlhárbor romantik film. A legjobb mikor a Fokker gépbe ellenséges agregátot tesznek, nna az a modding. -
istikovacs76 #17169 Hát, az úgy kell közelíteni, az jó:)
De mikor felülről, 70 fokos szögben zuhanok rá, és 700m-ről (zuhanásban 6-700km/h val)a pilot killed lesz egy lövésből akkor az érdekes.
Kicsit idegesítő tud lenni:)
-
Richtofen #17168 Próbáld ki a Sturmovik 1.01g-ben; nagggyon veszélyes az AI lövész. -
Richtofen #17167 Úgy kell közelíteni, hogy ne találjanak el :) -
Lacusch69 #17166 Minek? K14 Messzer rulez...
-
engem nagyon gyakran akár 900 méterről is eltalálnak a bombázók zajcevei, mod nélkül. Ilyen szar alapból. -
Srácok úgy néz ki sikerült ki kunyerálnom, hogy belemoddolják a játékba a a FW-190A8/R2-R7-R8-as Faltörőkost.Remélem hamar kész lesz,aztán reszkessetek jenkik:D -
Lacusch69 #17163 Nekem offline volt olyan tapasztalatom, hogy a kép fagyott, viszont a műszerek később is rendesen működtek, és a hang is normálisan ment tovább. -
Nálam semmi ilyen anomália nincs^^Pedig én még pakoltam fel 1-2 új modot -
istikovacs76 #17161 Nekem is érdekes dolgok vannak azóta.
Eddig nem fordult elő, hogy offline, egy zuhanó bombázó, 700m-ről pilot killedet csináljon, de úgy emlékszem, elég ritka is volt. amióta feltettem, a lövészek (nem csak a bombázó, de a vadászok is) megtáltosodtak a pilot killed lövéssel kapcsolatban. simán 5-600m-ől az Ai egy lövéssel "leterít".
Kicsi egy lövés egy ember hangulata van, és kezd baromira idegesíteni.
Nem tudom, hogy online is köze lenne, vagy már bebeszélem magamnak, de ott is egyre többször halok meg pk által, éls k..ra meszzi lövéseknél. -
Richtofen #17160 :) miért nem vagyok meglepve?
Egy komplex szoftver, amit profi fejlesztők, szakértők, kemény pénzért és kemény pénzen fejlesztettek ki 8 év alatt. Néhány lelkes amatőr modder ne akarja már hipp-hopp feljavítani, és remélni, hogy stabilan hibamentesen működik. Másrészt ki tudja mifene került még bele a csomagba szándékosan vagy véletlenül. -
hát én inkább leszedtem ezt a csatorna-modot
nagyon fura dolgokat csinált a játék nálam mióta felraktam:
-2 géppel repülök egy játékban, és le is tudom lőni magam :)
-majdnem minden gépet egy lövéssel lelövök, úgy, hogy millió darabra robbannak szét
-az én fókámba egyik alkalommal egy kobra belelőtt a 37-esével párat, robbant is jó nagyokat, de semmi bajom nem lett, stb
szal én inkább letöröltem az egészet, most újra jó minden
-
Srácok úgy döntöttem megpróbálom működő képessé tenni a kampányokat a csatorna moddal.A hiba a DCG-ben van mert az Tomcsi egyéni beállításaihoz van szabva(A hivatkozások, hogy mit hol talál a DCG)
Szólok ha valamit sikerült elérni^^ -
Richtofen #17157 Például ha van valaki aki a nem nyilvános béta teszteken részt vett, stb.
Köszi -
Richtofen #17156 Úgy már más. Az alap IL-2 szerintem sokkal "nehezebb" néhány szempontból: kíméletlenebb repmodell (szándékosan nem mondtam, hogy realisztikusabb), sokkal pontatlanabb fegyverek, agresszívabb AI, hatékonyabb sérülések, etc.
Elismerten az IL-2 a "tömegekre lett szabva" az FB megjelenésével (és azóta is minden további változtatás e felé tett lépést, talán a 4.01 jelentett egy kis előrelépést).
Mindazonáltal, ha valakinek van a birtokában lent nem felsorolt béta patch, vagy egyéb változat, köszönettel venném ha megkapnám az antologiám számára :)