91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nah remélhetőleg hamarosan (hó vége fele) a 19 colos monitorom helyett egy 66cm-es HDTV -n fogok játszani (egy 66-os Sharpot néztem ki:) ). Remélem azon könnyebben fel fogom ismerni, hogy kik az ellenségek meg ilyesmiket :) -
Az A6M5c valszeg csak szárazföldi gép volt ui. nemcsak,hogy kampó nem volt rajta,hanem a szárnyát sem lehetett felhajtani.A szélvédő és az ülés plusz páncélzatot kapott. -
Mondjuk fingom sincs miről kérdezel:) de GOOGLE a barátom(neked is)
Tessék:
egyszer -
horthy #17312 Szeretnék kérdezni pár dolgot ! Nemtudom ki mennyire ismeretes II. vh-s dolgokban ? A6M5c Zero verziot használtak-e anyahajokon a II. világháboru végén ( igaz addigra már alig volt IJN repülögéphordozó ) ? Ez a tipus elvileg képes volt-e anyahajóra leszálni vagy csak szárazföldi bázisról lehetett üzemeltetni azért mert nem volt rajta leszálláskor kitolható kampó ? A 300 literes faszerkezetű ledobhato potankot mikortól használták a japcsik 1944-től vagy 1945-től a Zero vadászrepülögépeken ? Csak azért kérdem mert ebbe a progiba pl az A6M5 b verziobol is kihagyták a 13.2 mm-es géppuska melleti 7.7 mm-es géppuskát . Van egy két megválaszolatlan dolog ? -
Persze, én írtam rosszul. Csak leragadtam a cd korszaknál.
-
:) -
Lebowski #17309 nekem egyből egy gonosz dolog jutott az eszembe:) DVD-kompatibilis a cd-meghajtó?? :) -
Köszi! Már próbálom is. -
nalyib #17307 Hát van, akinek akit server-statja tesz boldoggá, meg olyan is aki a kijelzett fórum-HSz száma, sőt más meg arra teper, hogy level 70 (80,stb) karaktere legyen van vmi mmorpg-ben. Pedig konkrétan egyiknek sincs értelme:) -
Persze. Az egyik legegyszerübb, hogy feltelepítitek egy másik gépre, ahová ez nem okoz gondot. A feltelepített alkönyvtárt kiirjátok lemezre, vagy pendrivére, vagy hálózatba kapcsolódtok és ott áttoljátok. A komplett alkönyvtárból, az indító file-t kiválasztva, esetleg ikon-t készitve, másis inditható. A setup file futtatása azért itt is javasolt, mert szépen beállítható, a megfelelö részletesség, stb. -
Üdv mindenkinek!
Öcsikémnek laptopja van és ő is szeretne nyomulni a gémmel, csak a gépének valamiért nem tetszik az il-2 1946 lemez. Amikor elindítja a játékot a laptop elkezdi felpörgetni olyan szinten a lemezt hogy majdnem szétesik.
1. Valaknek valami ötlet hogyan lehetne ezt orvosolni?
2. Esetleg van valami megoldás hogy lemez nélkül fusson a játék? -
Ezt most mire érted? 
-
nalyib #17303 Talán el se hinném, ha másoknak meg nem a "SZÁSZHÚEZER HOZZÁSZÓLÁSOM VAN A FÓRUMON ****!" lenne az életstílus:D -
Mit esznek?:) Csak annyit ,hogy bármire lőnek ami eléjük kerül,és pont lesz belőle. Jó példa,lelövöm az enemi szárnyát , esik szépen le de a legnagyobb meglepetésemre másnak írj ki. Még a roncsba is képesek belelőni ,csak hogy eredményesnek tűnjenek. De mint Gida kollega mondotta egyszer ,"olyanok ezek,mint a cápák közt úszkáló mittudomén milyen halak"
akik a koncra mennek. Én már csak legyintek az ilyenekre ,had legyen boldog az ingyen killel. Na nem mintha én egy cápa lennék:) -
nalyib #17301 Nem tudom mindketten a pilótafülke ki/be kapcsolására gondolunk-e, de ha igen: nem szeretem ha az ellenfél oda is lát, ahová nem... és mivel egyébként is bekapcsolt fülkével szeretek játszani, én csak hátrányba kerülnék. -
Zárt fülke? Aminél nyitható ott is alapon be van zárva, egyébként 1 gomb :D -
nincs is miért :) -
Richtofen #17298 Sanyix:17292 -
Richtofen #17297 Nem foglak győzködni, ha neked jó úgy akkor nekem is :) -
Richtofen #17296 Ja a létszám visszaesett a 4.09-óta, de szép lassan épül vissza, hétvégén már voltak 40-en is. -
nalyib #17295 Én pl azért nem megyek be (már ha felnézek:), mert első szempont hogy legyen zárt fülke, második hogy minél többen legyenek.
Elalszom, ha az ellen vonalai mögött is hiába meresztgetem a szemem... -
nalyib #17294 Egy (igazi) háborús szimulátor szinte sosem lehet játékszempontból igazságos.
Szerintem ha létezik erre egyáltalán megoldás, az az lehetne (mármint az álom-il2-ben:), hogy minden gép kap egy "harcértéket", aztán az ebből készülő pontrendszerből planeset-enként kiszámolhatná a szerver, milyen létszámarány "igazságos".
Utána nagyjából ezt az arányt erőltetné a játékosok közt (lásd America's Army).
Nekem tegnap csak fordulóharcos légigyőzelem jutott, de legalább hazamehetett a szétlőtt kábeleivel. Valahogy nem értem, hogy a "szétlövömaz égőroncsotis, megapilótátiskilyuggatom" emberek mit esznek a WOE és WC stílusú légtereken, mikor ott van nekik a sok "deathmatch-szerver". -
Lacusch69 #17293 Mennék én, de...
Tetves ocsmányiroda kitalálta, hogy a szakmai és a telephelyem új TEÁOR számai nem stimmelnek, ezért meg kell szereznem egy ennek megfelelő szakmát is...
Emiatt kedden vizsgázok tűzvédelemből. A szakmunkásvizsga április végén lesz... -
hát én nem vagyok álomfogyasztó, így csak akkor veszek valamit, ha tényleg kell. Mellesleg a tömörítés kb semennyire se lassít semmit, mert tömöríteni a proci tömörít, abból meg van elég, (főleg az 1 magot használó il2-nél). A szűk kereszmetszet mindig a vinyó írási olvasási sebessége, ami tömörítéssel még jobb is lesz, mert kevesebb adatot kell írni, olvasni. -
nalyib #17291 Mer' ha nem volna benne, akkor nem mondhatnák hogy benne van. kb;Ð -
Richtofen #17290 Szerintem ügyes egyensúlyi helyzet a szimulátor-érzet és a tömegtermék között... -
igazad van, csak ne felejtsd el, hogy semmit sem kell kapcsolgatni ruszki oldalon, mert a complex engine management nem túl reális
prop állásszöghöz nem kell nyúlni, feltöltőhöz se nagyon, hiszen nem mennek olyan magasra, a keveréken meg egyet kapcsolsz ha füstöl
kb ennyit kell foglalkozni egy fapados ruszki gépen a motorral
de ha nem foglalkozol vele akkor sem történik semmi gond a géppel
szvsz nemtom miért van egyáltalán iylen formában ez így benne a játékban
vagy lenne reálisabb vagy semmilyen-I betü azt hali -
Richtofen #17288 Hát igen. Meg kell válogatni hol repül az ember.
Egyébként minden magyar eltűnt a war-clouds-ról! Mi az mindenki modokkal repül? -
Egyetértek!
Kicsit ,nagyon árkád -nak érzem kedvenc játékomat. Az esetek többségében nem egyéb mint egy lövöldözős FPS ,csak ezt a levegőben csináljuk.
Ritka öröm amikor olyan ellenfelekre akadok akiken látszik,hogy ésszel repülnek. Minap volt egy srác ,kerülgettük egymást tisztes távolságból,méregettük a lehetőségeket,emelkedtünk egyre feljebb,majd amikor végre összecsaptunk de nem sikerült előnyös pozíciót felvennünk ,mindketten szépen odébbálltunk . Egy lövést nem adtam le ,de komolyan mondom sokkal jobban tetszett a szituáció ,mintha csak szimplán forgolódtunk volna. És igen ,biza jót tenne a játéknak ,ha a géppel is kéne foglalkozni,de pl az is egy megoldás ha olyan szerveren repülünk ahol nincsenek ikonok ,és a navigáció lefoglalja az embert. Ott nem igen vannak "vérpistik":) Ha jól tudom a német gépeken sok mindent automatizáltak,hogy a pilóta a harccal tudjon foglalkozni kb olyan ez mint az F16 VS Mig 21 .Bár nem mindenki a német oldalon repül,így valóban egyenlőtlen lenne ha nekik folyamatosan kapcsolgatni kéne harc közben.
Tapasztalatom,hogy elszaporodtak a finoman fogalmazva "komolytalan" játékosok. Főleg a moddolt Il2 nél fordul elő. Tegnap pl 10 spit ből 5 lelőhetetlen volt . Meg se próbálnak harcolni . Ha megunod és kiválsz csak utánad fordul és elkezd lőni. Vérlázító. -
nalyib #17286 Hát nem tudom, a vérpistikék kitakarodnának az biztos:D
Szerintem jót tenne a játéknak, ha emiatt az akció-rész kicsit nyugodtabbá válna, mármint az ellenfelek részéről (mindenkinek foglalkozni kéne magával a géppel is), az "unalmas repkedés" meg érdekesebbé.
Persze azt leszámítva tenne jót, hogy alig játszaná valaki;Ð -
evezős #17285 Remek és fasza! Működik!Nagyon kössz! nekem mindíg egy kicsit varázslás ez az egész bonyodalmas számítógépes kavarás, de ilyenkor mindíg úgy érzem hogy mégis van remény! -
Szerintem nem kell semmit átállítgatni. Multiplayer pályák közé bemásolod (dogfight vagy coop, attól függően hogy milyen tipusu), aztán játékban multiplayer, create new server, kiválasztod hogy dogfight vagy campaign, beállítod a dolgokat, és repülhetsz is (ez LAN szerver, tehát nem fognak netről becsatlakozni). Én a saját készítésü pályáimon is így szoktam gyakorolni. 3-4 race pályát én is kipróbáltam, de ezek tényleg multi pályák, ne várj mozgást a pályán :D -
evezős #17283 Aha! szóval ez megoldás. elég rémisztő kilátás hogy bele kell tanulni a küldetésszerkesztő használatában,már évek óta halasztgatom, de most legalább van kellő motiváció. mindenesetre kösz a választ! -
Lacusch69 #17282 Azért nem stimmel, mert multiplayer pályát töltöttél le. Meg kell nyitni a Full Mission Builder szerkesztővel, és saját gépnek beállítani.
Ha ismered a FMB használatát, akkor ez nem probléma, ha nem ismered, akkor most sajnos nem tudok segíteni (kedden vizsgázok) -
evezős #17281 Kössz,végig csináltam, de valami nem stimmel. van ez a mission4today oldal, onnan töltögettem pályákat, kibontottam és beraktam a mis. meg a property. nevű fájlokat a single/hu/airrace mappába. minden oké, látszólag minden a helyén, hosszas debriefing aztán semmi, csak mozdulatlan halott táj. valami ötlet esetleg? nagyon szeretnék repülni! -
köszi már megvan az volt a probléma hogy nem a Forgotten Battles volt kijelölve hanem a sima IL2. -
Ricardo74 #17279 Én így csináltam: a letöltött pályát mappába helyeztem és beillesztettem a játék mission mappájában a single/hu almappba,és minden bonyodalom nélkül lehet offline játszani. -
evezős #17278 Szevasztok, Üdv mindenkinek!
eddig csak olvasgatni jártam ide, de most szeretnék tanácsot kérni. online nem szoktam repkedni mert a gépem elég tré, és idővel se nagyon bírnám,de nagyon szivesen próbálgatnám offline az air race pályákat, de a neten csak annak a leírását találtam hogy hogyan lehet online versenyezni. egy-két pályát letöltöttem,de nem tudok rájönni hogyan kéne beilleszteni a programba. Minden segítséget előre is köszönök! -
Richtofen #17277 Kötekedők kedvéért: csak kitalált dolgokat mondtam, fingom sincs volt e ilyen :) -
Richtofen #17276 Ja, valószínű harc közben nem nagyon szeretnénk, ha a hengerfej hőmérséklet 1.5C°-al túllépné a megngedettet, és emiatt kéne kézzel kurblizni a segédszivattyút, vagy kézzel pumpálni a benzint a kilőtt tartályból a másikba, hogy elég legyen hazáig ;)