IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Egy (igazi) háborús szimulátor szinte sosem lehet játékszempontból igazságos.

Szerintem ha létezik erre egyáltalán megoldás, az az lehetne (mármint az álom-il2-ben:), hogy minden gép kap egy "harcértéket", aztán az ebből készülő pontrendszerből planeset-enként kiszámolhatná a szerver, milyen létszámarány "igazságos".
    Utána nagyjából ezt az arányt erőltetné a játékosok közt (lásd America's Army).

Nekem tegnap csak fordulóharcos légigyőzelem jutott, de legalább hazamehetett a szétlőtt kábeleivel. Valahogy nem értem, hogy a "szétlövömaz égőroncsotis, megapilótátiskilyuggatom" emberek mit esznek a WOE és WC stílusú légtereken, mikor ott van nekik a sok "deathmatch-szerver".