91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Chazz76
    Ez tényleg nagy hiányosság a játékban,nem is tudom,hogy hagyhatták ki,elég nagy segítség lenne+meggondolnád,használod-e:sokszor épp ezért gyulladt ki a motor,igazi fej vagy írás helyzet
  • Lacusch69
    Meg a kedvencem: a Shitek visszapillantó tükre.
  • nalyib
    Azért anti-g ruha nélkül megnézném milyen jó lett volna a 9g..:)
  • Vogel
    Tibi apu mesélte, hogy tovább bírta a 9g terhelést ő maga, mint a mig29. Az ugyanis hamarabb elkoptatta az energiáját amivel már nem 9g volt :)
  • Vogel
    A légigyőzelmek ünneplésének szimulációját a virtuális század adja, és a kantinba járást is. Kitüntet, előléptet.
  • Vogel
    És talán ezért szimulátor? Nem egy nagy dolog beleaplikálni. Sőt, még a benzines ablaklemosó sem müködik messzeren ami lemosná a lövés esetén a dekkre fröccsent olajat.
  • nalyib
    hát a mutatórázkódás igenis sokat...

a normális blackout sem ártana, mert míg a játékban az átesés a gyakoribb gondunk, a régi pilóták sokszor emlegették, hogy sokszor pont annyira jól fordult egy gép, amennyire a pilóta, vagy a szárnyak bírták.
  • Chazz76
    Persze,ennyi erővel mindent le lehetne modellezni:csorog az izzadtság a szemembe,miközben ülőkészültségben ülök a gépben egy júliusi napon-elhomályosúl a monitor;enyhe fordulóban is black out,mert hajnalig ünnepeltük a kantinban a bajtárs 10.,20.,50. stb győzelmét;a cockpitbe berakni Galland szivargyújtóját:-) stb.Kérdés,mennyit tenne ez hozzá a játékélményhez?Szerintem ezek lényegtelen dolgok
  • nalyib
    nem, ott sincs... egyszerűen nem tudom, milyen játékban láttam.
    Lehet hogy a top gun-filmben.. nem tudom:D
  • nalyib
    biztos nincs műszer-rázkódás??
    jajdeciki...
    akármibe lefogadnám 1.22-ben még volt:DDDDD
    fel is teszem amíg a PF le nem jön.
  • Vogel
    Nem az MW50en van a hangsúly, fölös bekeverni.
    Egyébként lehetne több rudder az il2ben, sokkal több. FSXben meg valahogy nem éreztem a sebességet. Ja és mind2be belerakhatnák a rázkódást, mert hogy minden kismotoros repülőn stabilak a mutatók és pontosan mutatnak. Valóságban nem is tudod pontosan leolvasni a sebességet mert a rázkódástól nagyon kileng a mutató. Emlékszem, amikor SU-29-ben ültem, akkor +-15 km/órás kilengése volt a sebességérőnek alaphelyzetben :)
  • Lacusch69
    Volt MW50 a G6-osokon, utólag lehetett beépíteni.
  • Lacusch69
    Így nincs flame?
    Egyébként az ilyesmi oldalak alapján...
  • Willenbrock
    Pontosabban az La-5 FN asszem valamivel gyorsabb volt,úgy 30km/h-val.
  • Willenbrock
    A Bf 109 G-10 vagy K-4 tényleg gyorsabb volt a La-5 nél sőt az FN-nél is.A G-6 tal kb egyforma gyorsak voltak kb azonos magasságban.
  • Willenbrock
    Igen és még a részletes-lépésenkénti motorindítás stb is soket dobna a feelingen.
  • Willenbrock
    Én úgy éreztem inkább nehezebben esik át az FSX-ben a 109 mint az IL-2 ben.Dugóhúzóból kicsit könnyebb kivenni az biztos.
  • Willenbrock
    Igen de lagalább a G-6-ossal el lehet érni vízszintes repülésben a 630-at ami a valóságban is a végsebessége volt,a fizikát egyébként cdak egy kicsit találom gyengébbnek mint az Il-2 ben,igaz eredetivel sajnos sose repültem-és sose fogok valószínű de a 630 az 630.Igaz G-6 oson nem volt befecskendező (MW50) talán csak az AS-en.FSX-ben meg van.Il-2 ben meg viszont a 630-at nem éri el a gép.Mindent összevetve az FSX Bf 109-esei is adnak olyan élményt mint az IL-2-más okból.
  • Scottt
    És milyen forrás alapján?Abból flame lenne, hogy ha a messzerschmidt 5km/h-val gyorsabb lenne a La-5nél(Csak egy példa)
  • PhantomAss
    azon gondolkodtam, hogy ma már annyiféle mod létezik az il2-höz (kezdve a sztem nagyon profi sound modtól a különféle fülke és egyéb dolgokig), miért nem csinál vki egy realistic modot? repmodell gonoszabb, előbb beszürkülsz, elveszti a gép az energiát hamarabb, van torque, nem tudod tökig ráadnia gázt mert bepördülsz stb.
    egyszer kipróbáltuk Sindelnet kollégával a 4.02bétát (asszem), fordulni is alig lehetett a gépekkel, egy kört akig tudtál megcsinálni, de mi élveztük
    szal jó lenne, na
  • Sanyo
    A hétvégén csinálok egy körülbelüli költségvetést, aztán meglátjátok, hogy vállalható-e mindenki számára.

Donate gombot helyett nekem is jobb lenne az átutalás, mert a forintról dollárra/euróba váltás utáni ismét forint a számlán, hát nagy bukta.
  • tothgyorgy
    Sanyo!

Ha már mükszik a szerver, a hirdesd meg (itt vagy a flyonline-n), hogy a játékosok járuljanak hozzá a költségekhez. Számold ki hogy hozzávetőlegesen mennyibe van neked, és adj számlalaszámot, ahová a pénzt várod. Szerintem legalább 10 hozzájárulót elvárhatsz (szerencsés esetben a többszörösét). Kérd az éves hozzájárulást egyben, csekken, átutalással stb. Ha túl sok pénzt kapnál, legfeljebb jövőre nem kéne fizetni.
  • Scottt
    Gépet(ha mást nem)lehet tudok 1-2 hét múlva dobni a közösbe
  • Sanyo
    Karbantartom én, azzal sosem gond. :) Diginél vagyok, a sávszél sem gond, a fix ip-ért fizetni kell, és időnként ránézni a gépre, hogy nem esett-e le a lobbyról. Ezt sajnos nem lehet automatizálni, de ha már van fix ip, akkor lobby nélkül is be lehet lépni...

Barátnőm nagyon nem örülne egy zörgő gépnek éjszaka, szóval vagy csöndben működik vagy sehogy. Ha pár ember tud és akar is támogatni (fix ip és áram pénzbe kerül), akkor lehet róla szó.
  • Sanyix
    egyébként nekem t-kábelem van, és a múltkori félmagyar net szétesés óta (2 hete), ugyan az az ip címem, mivel akkor kellett újracsatlakoznia a routeremnek utoljára :) szóval még így is mehetne.
  • Sanyix
    kell egy panellakó, ahol van ilyen sok mbites digiakármi, az bőven elég mindenre, szerintem a szerverhez se nagyon kell brutális gép, egy régi gagyi 1 ghz körüli elég. fix ip sem kell, elég regelni a dyndns-en egy címet, hozzá egy olyan router ami le tudja jelenteni az ip-t, vagy a gépre telepíteni ilyen klienst.
  • Vogel
    Természetesen. Csak a fiúk gondolkoztak, hogy hogyan megy a hosting és ez ugrott be. "Simán menjenek a dolgok alatt"-on gondolom azt érted, hogy nem neked kell karbantartanod, akkor felejtős vagyok :)
  • Vogel
    Próbáltam. A gépekkel nincs gond, és nagyon feelinges. Csak hát a hangok... az még hagyám de a repmodel Meghúzod a botot és úgy átdobja magát mint a Rata, de magasságvesztés nélkül, majd visszaáll és megy tovább ugyanazon a sebességen.
  • Willenbrock
    Bejött a Heinz Knoke féle védekező manőver:rámragadt egy spit vagy tempest nem láttam tisztán-kétszer is mögém fordult valahogy,MW 50-et bekapcsolva meredeken emelkedtem miközben éles irányváltásokat végeztem,sok sorozatot kilőtt a spit de sose tudott rendesen eltalálni.A végén sikerült lelépni-talán elfogyott a lőszere vagy más támadt rá.
  • Willenbrock
    Pláne ha van egy jó kis Track IR-is az embernek ...
  • Willenbrock
    Re-2000 Héját még nem csináltak a játékhoz?Az micsoda unikum lenne!
  • Willenbrock
    Én is ilyen nagyképernyős LCD TV-t akarok majd venni, a grafikus kártyám GeeForce 9800GT-ez már remélem elég lesz a nagy felbontású futtatáshoz.
  • Willenbrock
    Milyen baráti ár!Megvárom míg lesz Tesco gazdaságosban is:-)
  • Willenbrock
    Piratebay-en találtam egy nagyon jó kiegészítőt a FSX-hez.Kb 5-6 féle Bf 109-es modellt tartalmaz és nagyon igényesen vannak a gépek kidolgozva.F-2 től K-4-ig választható gép,kézikönyv is van hozzájuk és szinte a teljes fülke "klikkelhető".
  • Lysandus
    Igen próbáltam. Ez sincs lemodellezve, a szegényebb keveréktől nem fog csökkeni a fogyasztás. Annyi történik csak, hogy 0%-on leáll a motor... :-)))
  • Sanyo
    20/10MBites netem van itthon, van egy tartalék szakadék gépem és egy kevéske időm is. Ellenne az előszoba szekrényben, a lan kábel pont ott megy el,

Addig ment jól a szerver, amíg tavaly itthon volt, Nagyobb terveim is voltak, amihez kellett egy rendes ip cim, nem olyan ami mondjuk hetente változik. :) A probléma összetettebb annál, hogy csak úgy feldobjak egy dedikált szervert egy akármilyen gépre... Szeretem, ha nagyon simán mennek a dolgok, de akkor nem így kell megoldani.
  • Lebowski
    ja.csakha ded-be idítod akkor az plusz sávszélességet igényel. így ha te fel akarsz menni a sajáát ded szerveredre akkor nyilván lassabb lesz.
  • Her Laca
    Ha én hostolok,kb 16 embert vígan elbír a netem. Talán huszat is.
  • nalyib
    Nincs mit nevetni, szerintem havi 25k-ért szerintem olyan elhelyezést kapsz, hogy azon több 40 fős szerver is futhat... (és engem sem kiröhögni, ha...:D)
  • Vogel
    fogtok egy PCt és elinditjátok dedicateded. Rááldozol sávszélet és megy. 256feltöltéssel is ki lehet szolgálni 5-6 embert.