91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Mert a 4.00-t sosem adták ki:)
  • Lacusch69
    Megnéztem a patch gyűjteményemet, és szerintem nem is volt 4.0, sem szimpla PF-ként, sem merged-ként. Nekem mindkét esetben a 3.04 után a 4.01 a következő. (Igaz, bétáim nincsenek)
  • nalyib
    Akkor még jó hogy pont a múltkor töröltem le az AEP-emet..;Ð

Nekem az volt a baj a 3. ponttal hogy így minden gép úgy tartotta a sebet, mint a Spit9... aztán csodálkoztam hogy az 1.22 dog-tudásom miért ér nullát 4.08-ban:)
  • Richtofen
    Nem találtam meg eddig sima PF-hez a 4.0-t. Ezt a mergeltet is kerestem egy ideig, már sehol sincs fenn. Szerintem az m-es patch nem fog menni szóló PF-fel.

Az alapjátékban (Il-2 1.01g) szerintem nehéz volt a fel-leszállás, de nem reálisabb mint a mostaniak. Leengedett ívelőlappal lehetetlen volt egy sebességküszöbnél gyorsabban menni(170-180?), amikor meg feljebb emeltem a flap-et, akkor elkezdett visszaesni a gép, rá kell érezni. Leszállásnál meg baromira belassulnak a gépek földközelben. A későbbi verziókban talán ezeket könnyítették kicsit.

"Ja a harmadik pedig, hogy a már átesés-közelbe húzott gép sem nagyon vszíti el a sebességét."

Hát igen, ott aztán lehet függeszkedni mindenféle prop pitch trükk nélkül is. :)
  • nalyib
    Au alap IL2-ben a leszállás is nehéz volt?

Mert FB-ben két nagy baromságot találtam, az egyik hogy mehetsz százötvennel és nem süllyedsz (szó szerint rálebeghetsz a kifutóra), és hogy gyakorlatilag automatikus oldalkormányzás van - sosem kell korrigálni.

Ja a harmadik pedig, hogy a már átesés-közelbe húzott gép sem nagyon veszíti el a sebességét.
  • Scottt
    A 4.0es nagyon baba jobb mint a FBjé egy szinten van az alap Il-2jénél viszont összességében a 4.0 jobb(repülők,sérülés,stb)
  • i robot
    16748-as hozzászólásra klikk.
  • nalyib
    Richtofen,
    találtál jobb FM-et a múltkor linkelt 4.00m patch óta?
    Kipróbálhatom sima PF-en (végre megvan, úgy látszik), vagy mindenképp össze kell kaparnom egy teljes merge-et hozzá?
  • Lebowski
    este vlamikor sztem mehetek. amúgy nembiztos!
  • RATCUSTOM
    nem nagyon találom ezt a csatorna modot
    légyszi rakjatok be egy linket ahonnan letölthetem!
  • Scottt
    Mikor mentek?
  • TG Gida
    KV jössz ma Red Orchestra-zni?
  • RATCUSTOM
    kedven 2. vh-s gépem
  • Lebowski
    AZ ÉN EMBEREM! végre egy kondorérdeklődő:)
  • Lebowski
    javaslom a win-gombot az ilyen eset elkerüléséhez
  • Lacusch69
    Külön mod, olvass vissza pár oldalt...
  • RATCUSTOM
    az egy külön mod hozzá vagy benne van a játékban?
  • Lacusch69
    Csak a Csatorna-moddal lehet, B25 fülkével.
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Melyik "küldetésben" lehet Fw-200-al repülni? Mert sehol nem találom.
    Előre is kössz!
  • Sanyix
    akkor a játék újabb bugja, mivel alt-tab után folyamatosan úgy érzi, hogy a tab le van nyomva, mivel sima shiftre előjön a konzol, és el is tűnik.
  • Chazz76
    Kösz a segítséget!Nem volt egyszerű míg kihalásztam,mit kell pontosan csinálni,de a tennivaló maga pofonegyszerű.Gyakorlatilag bármit be tudsz állítani az ikonokon,4-5 paramétert is,így mindenki testre szabhatja,mit akar látni.
    Nem kell mereszteni a szemem,hogy majd kiesik,vagy ellenkezőleg,nem tudom 6km-ről még azt is az ellenséges gépről,hogy mit reggelizett a pilóta.
  • Scottt
    Meg engedtem neki, hogy uninstallja a PF-et nem tudom, hogy mit de valamit letöröl^^
    Ez a 4.0m tök buli hamar "rá állt a kezem" a fm-jére.Egyenlőre jó móka^^
  • Richtofen
    http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/23110283/m/2001098127
  • Richtofen
    Ha gyári installerel telepíteni akarsz, jó előtte uninstallni (nincs rá értelmes magyar kifejezás) minden előző változatot (persze a könyvtárat lemásolva megtartani).

A windows szemmel tartja, hogy telepítve van, ha nem szeded le az bekavar.

Szerintem nevezd vissza az eredeti nevére, másold más nevű könyvtárba, utána uninstall (1946), töröld le a maradványait és mehet a régebbi telepítő. Az régi 46 futni fog a másolat mappából.

Én a kívánt patchek után mindig lemásolom a játékot és eltávolítom az eredetit.
  • Richtofen
    Erre való az mp_dotrange konzol parancs, keresd meg gugliban. Be lehet álltíani hogy legyen ikon saját illteve ellenség esetén, milyen távolságnál milyen részletes legyen.
  • Richtofen
    Nem valószínű, hanem biztos. A console Shift-Tab-bal kapcsolható. Lehet, hogy valami másra gondolsz.
  • Sanyix
    nem valószínű, mivel a tabot senki sem nyomja...
  • Chazz76
    Kevesebb infót?És azt hol tudom beállítani?Én eddig csak kétféle beállítást tudtam,vagy van vagy nincs.Lenne egy 3. variáció is?
  • Scottt
    Baszki srácok fennt volt az Ubisoft(egybe)mappában nekem egy 4.09es agyonmoddolt 46-om.Átneveztem a mappát Ubisoft 2re és felraktam az Ubi Soft mappába a FB-t meg a AEP-et most raknám az Ubi Soft mappába a PF-et de csak uninstall lehetőség van?
    Mit tudok tenni?
  • Lacusch69
    Így nem. Azt lehet, hogy színes marad, de kevesebb infót jelez ki.
  • Chazz76
    A játákban be lehet állítani,hogy halvány fekete ikon jelölje a gép típusát,ha közel vagyok hozzá,de semmi mást(távolság),úgy mint néhány szerveren a lobbyn?
  • Richtofen
    Shift-Tab-on van, nem Shift-en.
  • Sanyo
    És az ehhez kapcsolódó hír.
  • Sanyo
    Elkezdtem összerakni az Il-2 szerver gépét, amint tesztelni lehet, szólni fogok. (kb holnap-holnapután).
  • Sanyix
    ezt a kicseszett konzolt a játékban hogy lehet kikapcsolni? Hogy lehet egyáltalán olyan idiótaságot csinálni, hogy shiften van a konzol.
  • Chazz76
    Ez egy eredeti tervek alapján épített gép,teljesen fémszerkezetű váz,Alison V12-es mocival,tehát vszeg fényévekkel strapabíróbb,mint egy original.Néhány manővernél nyúlik is a bőr rendesen a pilóta arcán.
  • Willenbrock
    Ezt még berakom ide.Nem tudom vajon mennyiben lehet "eredeti" ez a Yak-3 (motor,propeller sárkány stb) de nem semmi ez a bemutató-nemhiába van a Yaknak hírneve.
  • Willenbrock
    Az orosz csoda beindult(Yak-9).Durva kipufogó lángok.
  • Willenbrock
    Ez pedigegy orosz animációs videó Mig-3-asokról nem hiszem hogy meg tudták védeni a szerencsétlen bombázókat...
  • Willenbrock
    Ez a videóaz egyik kedvencem a Bf 109-esről.Milyen szépen felgyorsul 1-2 kör után,csak úgy hasít.A pilóta pedig már nem is olyan fiatal de marha jól vezeti szerintem.A landolás is profi lett.