IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #17592 Nem találtam meg eddig sima PF-hez a 4.0-t. Ezt a mergeltet is kerestem egy ideig, már sehol sincs fenn. Szerintem az m-es patch nem fog menni szóló PF-fel.
Az alapjátékban (Il-2 1.01g) szerintem nehéz volt a fel-leszállás, de nem reálisabb mint a mostaniak. Leengedett ívelőlappal lehetetlen volt egy sebességküszöbnél gyorsabban menni(170-180?), amikor meg feljebb emeltem a flap-et, akkor elkezdett visszaesni a gép, rá kell érezni. Leszállásnál meg baromira belassulnak a gépek földközelben. A későbbi verziókban talán ezeket könnyítették kicsit.
"Ja a harmadik pedig, hogy a már átesés-közelbe húzott gép sem nagyon vszíti el a sebességét."
Hát igen, ott aztán lehet függeszkedni mindenféle prop pitch trükk nélkül is. :)