91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sztoncsi
    Sikerült elindítani...! Ha valakit érdekel, keressen priviben!
  • sztoncsi
    shit... ez melyik repülőgép a játékban?
  • nalyib
    "miközben a shit semmit sem veszít belőle látszólag."

nem csak látszólag. :D
  • Willenbrock
    Talán mégis beszerzek 1 Track IR-t mert sokszor csak akkor veszem észre a shitet ha a motorját a hátam felől hallom.Próbáltam őket magassági fölényből támadni de 1-2 manőver után lecsökken a messzer mozgási energiája miközben a shit semmit sem veszít belőle látszólag.Ha nagy sebességgel manőverezek hamar besötétülök,de a shit pilóta ugyanilyen sebességnél is vígan manőverezget,és majdnem mindíg párokban harcolnak így nem sok siker terem.
  • Sanyix
    "a drót szövetbe van "csomagolva"" ilyennel már találkoztam, 2 hónap után örökre elnémult az egyik oldal...

Fejhallgató akkor tart sokáig, ha fémből van minden feszítésnek kitett alkatrésze, jó vastag kábelei vannak, mind2 hangszóroz külön, és persze a membrán jól a helyére van rögzítve, és nem esik le néhány mély hangtól.
  • nalyib
    :D olyanjuk is van, ha jól tudom
  • Lebowski
    visszavonva. bocsi
  • Lebowski
    nem 22000???
  • nalyib
    Aki véletlen füleshiánnyal élne éppen, annak mondom el hogy mégis "meg kellett" vennem a Saitekét, és ilyen árban (2200) csak jót mondhatok róla.

Fémgyűrűs megoldás a mikrofon-karon, a drót szövetbe van "csomagolva", a fülrész számomra órákig is elviselhető, a hangja oké.

Saitek impact communication headset
  • sztoncsi

Feltett file lista

• sztoncsi
    Ott ki van engedve... más?
  • Sanyix
    engedd ki a tűzfalon :)
  • Scottt
    Igen,de nem mind általában.De B-29esen mind kezelhető van hozzá realisztikus fülke is na meg a SP változat atommal:)
  • sztoncsi
    Csinálni akarnánk egy dedikált 100/100-as ingyenes szervert-BP-i szerverszobában, de valamiért nem jön össze!

Timeout hibaüzenettel le áll!

Ötlet valaki?
  • nalyib
    A B-17 (vagy egyéb nagybomber) modban kezelhetők a lövészek is?

Látom lehetne repülni WoE-n pl... régen azt hittem csak azért nem repülhető, mert online túl erős
  • sztoncsi
    Akkor elkapkodtuk a jónép elől!
  • mumpic
    Bár én fognék ki valahol egy utolsót. :P
  • SgtChris
    Az utolsó előttit meg tesóm vette meg ugyanott... :-D
  • sztoncsi

"Ja, és dobozos Il2 1946 lelőhelyet még mindig keresek."

Én nem régen vettem meg (kb.2 hónap) Szolnokon, vagy a Corában, vagy a TESCO-ban... 8uccsó darab volt)
  • sztoncsi
  • Solt
    Köszönöm az invitálást, de este edzésem van, ráadásul joy-om sincs még! :( Kinyírtam a Cyborg Evo Force-t... újabb ilyen "mezei" joy-t nem akarok venni, Hotas-ra meg nincs most pénzem... a DCS-is már hiányzik... :(
  • sztoncsi
    Este lesz egy kis összeröffenés ha van kedved gyere!
  • Solt
    Általánosságban beszéltem, nem feltétlenül rád gondoltam! :)
  • sztoncsi
    Nekem meg van eredetiben, és mégis a no cd-vel használom...!

Így nem feltételezem mindenkiről, hogy warez!

Egyébként meg igazad van! Simán megéri az árát!
  • Solt
  • cheatman
    Igazad van, én most csak próbálgatom ezt a játékot és ha tetszik megveszem. Ne aggodj a nevem nem utal semmi rosszra.
  • Solt
    2000 jó magyar forintért megvásárolható, ha komolyan gondolod a játékot vele! Másodsorban pedig remélem nem a nevedhez hűen szándékozol majd működni...

U.i.: Nem értem, hogy miért válaszoltok warez kérdésekre, ez a játék végképpen megérdemli azt a nyomorult 2000 forintot... aztán meg csodálkozunk, hogy minden fejlesztés 2hét múlva érkezik... :(
  • cheatman
    Mik a lehetőségek? Jó lenne neten nyomni de nem eredeti a játékom.
  • sztoncsi
    Az attól függ mit akarsz elérni...
  • cheatman
    Szevasztok! Milyen sorrendben kell felrakni a patch-eket és honnan kezdjem? 1946 van meg DVD-s a 4.08m és a 4.09m most szedem, kell még valami ehez?
  • sztoncsi
    Én ezzel tolom...
  • DETEKTIV5555
    OH na de melyiket?
  • Balumann
    rakd fel a patchet és akkor nem fog kelleni...
  • DETEKTIV5555
    Sziasztok!
    3 napja próbálok leszedni egy nyomorult crack-et az IL 2 Sturmovik-hoz de egyszerűen nem találok sehol vagy ahol igen ott meg már törölték az oldalt..torentről meg nem jön stb.. valaki tudna nekem segíteni?
  • sztoncsi
    Köszönöm...
  • Vogel
    Még memphis belle festés is van hozzá valahol.
  • cheatman
    Hát jobb mint a semmi, de jó lenne hozzá kabin, kívülről nem érzem. Az FSX-et sem érzem kívülről.
  • Scottt
    Kabin nincs hozzá,csak a B-25ösé de úgy érzem ez téged nem zavarna
  • Sanyo
    Kábelcsere megvolt, server are up and running.
  • cheatman