91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem ez most 43.200.- + posta lett! -
csak trackir-el folyamatosan összevissza lehet nézelődni, gyorsan reagálni, míg mással kínszenvedés, és lassú. -
Richtofen #18033 Így van :)
Egyébként nem értem pontosan amit korábban írt valaki, hogy hatswitch-el holttér van.
TIR-el is ugyanaz a holttér, ha nem használunk modokat. Ha meg igen, akkor a fair-play kapcsán egyéb kérdések is felmerülnek, és ne sírjon senki... -
Ahhoz meg nem kell drága cucc hogy hibázzon az ellen :) -
Richtofen #18031 Esély mindig van, néha kicsi, néha több. :) Az ellenfelek is lehetnek elbizakodottak, dekoncentráltak, stb, tudnak hibázni.
-
30.000Huf nekem 36.000- ba volt + postaköltség. Egy volt osztálytársam vette meg nekem londonban. -
mármint 262-nél. -
annál meg az a cumi, hogy 6k fölött szinte olyan mintha nem is menne a hajtómű, és akkor jön egy p51 10k-ról és utólzuhan. Mondjuk lehet még 5k-n 850-el repülni, azt már lehet nem próbálják utólérni :D -
Lysandus #18027 Vannak örök optimisták... -
Most télleg azt hiszitek hogy 2 gép ellen akármivel is esélyed van egy energiaszinten? Lehet akármien konfigod, akkoris leesel. -
Nekem már egy ideje Track IR-em van.
Szerintem mindenképp érdemes pénzt ölni ebbe a kütyübe. Nagyon hamar meg lehet szokni, és nagyon tud hiányozni.
Nekem a dogfight-ot sokkal könnyebbé tette. (bal kézzel a gázkart kell markolni nem az egeret) -
Nehogy félreértsd ,én nem azt mondom,hogy nem használható a TR , de azt gondolom nem leszel tőle eredményesebb. Az nem a kütyükön múlik.
Anno amikor megvettem az elsőX52 met azt hittem ,hogy enyém a világ,de rá kellett jönnöm,hogy ettől nem lettem jobb. Sokat ,nagyon sokat repültem és igyekeztem nálamnál sokkal jobb ellenfeleket keresni,tracket vettem fel kielemeztem,ők hogyan repülnek ,én mit csinálok rosszul. A mai napig van hogy hibázok,csak annyi a különbség,hogy már a manőver kezdetén belém villan, na ezt elbaltáztam. Aztán próbálom menteni a menthetőt,van hogy sikerül,van hogy nem.
Szerintem a gépek helyzetét nem látni,hanem érezni kell,a mozgásából előre ki kell következtetni,vajon pár másodperccel később hol lehet,ez többnyire be is válik. -
Persze én is szedek le spiteket meg ismerem az energiaharc lényegét,sőt oldalra meg hátra is gyakran pillantok csak az zavar hogy többször szednek le ők mint én őket.Lehet hogy tovább már nem tudok fejlődni,mondjuk annyira hogy legalább egálban legyek velük.Ma kipróbáltam a Yak-3 ast is,közelharcban simán bekerültem a 109-esek mögé,nagyon jól manőverezhető csak hamar kifogy a lőszere. -
Nem csak kicsit jobbak lesznek az esélyek.Nem rossz a hat switch sem csak tényleg sok holtteret hagy.Az egérrel nézelődés harc közben kicsit körülményes nekem úgyhogy tényleg kiadok egy Track IR-re talán.Tegnap 2-3 shit szállt rám és szerintem több mint 10 percbe tellt nekik leszedni-írták is hogy good fight 109!Végül persze sikerült,megint nem volt sok esélyem-védekezésből jó lenni de viszonylag ritkán sikerül őket elkapnom.A fejkövető azért is lesz nekem jó mert hat switchel sokszor éppen manőver közben vesztem szem alől az ellenfelet. -
Bakker nemrégen rendeltem, és elvileg holnap veszem át postán...!
Egyébként mennyiért adnád el?
Lehet érdekli egy haveromat, csak azt mondta előbb megnézi az enyémet... -
Fájó szívvel, de meg kell válnom a TrackIr-emtől
6dof sapkás hibátlan.
Ha valakit érdekel írjon. [email protected] -
nalyib #18019 A többi is amatőr lesz, mikor már olajos az üveg, meg törött a revi (esetleg halott a pilóta
)...régen nem esett le, hogy innen a nagy bomber-sikerem:)
-
He-111-el aprítom a Tűzköpőket.
Általában kapok rendesen de jól bírja a gép. Tényleg sok amateur Spit pilóta van.
-
nalyib #18017 Pedig tényleg nem értik, hiszen ők azért mennek fel hogy mindenkit legyőzzenek:)
A műveletlenebbjének van annyi "igaza", hogy ők sem kapnak XIV spiteket. Azok tényleg jó gépek (bár ha rendesen bekerülne, azon őrjöngenének hogy miért nem fordul, vagy miért kopik az energiája a lapát szárnyaival). -
tothgyorgy #18016 Nem szeretik, nem szeretik. Azt sem szeretik ha valaki nem fordulózik velük. Úgy csinálnak, mintha nem értenék miért. -
44 ben már vissza kell vonulni,és a boldog nyugdíjas éveket élni:)
IX es spit ellen 262 köll:) Mondjuk azt meg ők nem szeretik:DD -
nalyib #18014 Bocsánat:D mivel a spitről már sokszor folyt "beszélgetés", újabban elfelejtem említeni hogy a IX-csodagépekre gondolok én, 43-ban még G6-tal is elvagyok nagyjából a spit-kortárs ellen.
Szóval bejönnek amiket mondasz, sőt szerintem F2-G2-ig kifejezetten rossz spittel repülni, de a háború végén még döntetlenre is alig tudom kihozni, ha nincs pár ezer méter, vagy 3-400 km/h előnyöm...mialatt ő végülis egészen tökmindegy, hogy mit csinál. -
tothgyorgy #18013 "Az más kérdés, hogy elég idegesítő egy-egy szitut hosszú percekig építgetni és esetleg ezt az egészet egy Shit-pilóta egyetlen UFO-manőverrel keresztülhúzza."
Hát ez az. Én meg nem vagyok 1 türelmes fajta. -
Lacusch69 #18012 Bocs: "...hogy nem tudod követni..."
Helyesen:"...hogy nem TUDOTT követni..."
-
Lacusch69 #18011 A Shiteket ne akarjuk fordulóharcban legyőzni. Ez a titka az egésznek.
Ha rácsap valaki, akkor nem szabad utána fordulni, hanem vissza kell menni egy biztonságos magasságba, figyelembe véve azt, hogy a német gépek emelkedés közben érezhetően "elkopnak", az ellenfél meg közel sem annyira.
Ki kell használni, hogy a Shitekből előre elég rossz a kilátás, meg azt is, hogy lassabbak a Messzernél, Fókánál.
Az más kérdés, hogy elég idegesítő egy-egy szitut hosszú percekig építgetni és esetleg ezt az egészet egy Shit-pilóta egyetlen UFO-manőverrel keresztülhúzza.
Lacának igaza van: F4, G2 Messzerekkel szinte minden ellen lehet fordulóharcolni, ha elég ügyes az ember. Spit bármi, Jak3, La5/7 nem jobb jelentős mértékben ha tudjuk, hogy miként használjuk a Messzert. A GRIJ-dedikált szerveren jópárszor előfordult, hogy Jak3-ast, La7-est lőttem le G2-vel, 0m-en, 1:1 harcban.
De még többször volt olyan, hogy nem tudod követni fordulóban, bedugózott és lezuhant.
Vagyis én azt ajánlom a Messzer pilótáknak, hogy körözzenek a csetepaté fölött, alaposan mérjék fel az adott szituációt, és a gyanútlan (érkező, távozó, valakit üldöző, vagy csak egyszerűen bambuló) gépekre csapjanak rá, lehetőleg a Nap felől.
Aki mindenáron közeli dogfightot akar, az üljön Zeróba. Csak akkor lepődik majd meg, ha a tapasztaltabb Shitfire pilóták az előbb említett módszerrel harcolnak majd ellene fordulózás helyett...
-
tothgyorgy #18010 Az meg a halálom, amikor a vörösök (kihasználva a mi impotens légvédelmünket) a repterünk fölött vulcherkodnak. A német gépek kis sebességen nem tudnak fordulni. Gyakorlatilag célzsákok. Ilyenkor beülök 1 bomberba segíteni a légvédelemnek.(a földröl) Külön öröm ha csak 1 reptér van. -
Togyó testvérem! Hidd el nekem ,hogy semmivel sem jobb gép a spit ,mint a messerek mondjuk G2 ig. Utána nem mondom ,hogy leállnék dogolni velük ,de addig teljesen egyenrangú gépek.
De bebizonyítom neked. Kezdj el gyakorolni spittel,(hidd el nem hiába való) . Megismered a korlátait is(van az is neki) és akkor már sokkal sikeresebb is leszel ellenük. -
tothgyorgy #18008 Laca !
Neked és a többi profinak jól megy a lég shittelenítése. Nekem nem. Igen elszomorít néha hogy mennyivel jobb géppel harcolnak. Az én egyetlen és többnyire beválló taktikám a rázuhanás és változattlan továbbrepülés. Csak így nem lehet lelövést elérni. -
Nekem ez magas. Én le tudom lőni a spitet ,sőt még rajtam kívül nagyon nagyon sokan ,semmivel nem tartom nehezebbnek,mint pl egy cobrával harcolni. Minek húzod utána,ha húzza.
Pl ollózzál,azt nem bírják kis sebességnél. Vagy palást orsó.
Azt se szeretik. Meg még rengeteg mindent lehetne sorolni,szituációtól függ. Szerintem fóbiád lehet a spitfire -től:)
Ha meglátsz egyet képzeld azt ,hogy pl hurri,lehet könnyedén lekapod.

-
nalyib #18006 Azért ugyanolyan kiábrándító, hogy nem lehet lelőni "normális légiharcban" még akkorse ha az átesés határán húzza percekig és halmozta a hibákat, hiszen ő a Spitfire!:) Aztán ha véletlenül felvetted a tracket, azt látod hogy leszállni sem tud az idiótája... (tudom hogy sok spites le tud szállni, de most másokról van szó)
Ez szerintem az il2-t nem csak szimulátorként, de játékként is lealacsonyítja.
-
tothgyorgy #18005 Azért ismerd el a spitek fizikája nem jó. Olyan mutatványokat csinálnak, hogy leesik az állam. Repül egyenesen, észrevesz és kilő oldalra, mint egy rakéta. Vagy repül oldalt, szempillantás alatt rámfordul és lő. A sérülési modell sem jó. Kezdőknek esélyük sincs egy shit lelövésére. Ha a shitben legalább közepes pilóta ül, megizzasztja a veterán messzásokat is. Azokat meg akik a játékban csalnak utálom. -
A cd vagy DVD meghajtóba behelyezed az 1-es azaz egyes számú lemezt majd elindítod a telepítést,majd ha kéri a 2-es azaz kettes számú lemezt akkor azt helyezed be. -
Sziasztok! Megvettem a Pacific Fighterst, de az origin tokban ,csak 2db lemez van meg egy magyar írás az irányításról, semmi telepítési útmutató. 
Tudna vallaki segíteni, hogy E-mailban elküldené a telepítési leírást?!
Megköszönném!!!
[email protected]
-
Solt #18002 Miért kéne a szemed sarkából figyelni a monitort? :) Jól be kell állítani a TrackIr-t... ;) -
Én majd akkor veszek trackir-t,ha lesz VR sisakom és nem kell a szemem sarkából figyelni a monitort.Spit ellen meg fókával kell repülni,akkor nem kell annyit hátra nézni.Na most megmondtam a frankót.Hehe.. -
Ja ez jó:DDDDD Ez csak most esett le.
"Mivel hamarabb meglátja őket, és azt is hogy merre fordulnak!"
Nem távcső ez ,hanem fejkövető rendszer:)) -
Ha magassági előnyöd van ,és azt hagyod elveszni,akkor "a hiba az ön készülékében van" Unom már ezt a spit ilyen meg olyan beszédet. Az sem golyóálló. Tanuld meg ,hogyan kell ellene harcolni,és kész. Ha meg egy náladnál jóval jobb játékossal hoz össze a sors,akkor meg tök mindegy,hogy mivel repül ,úgyis lelő. -
Bocsi ,hogy belevakkantok,de ez finoman fogalmazva is butaság.
Nem tök mindegy,hogy milyen eszközzel forgatod a fejed,
ha nem veszi észre akkor ott alapvető hibák vannak,és teljesen mindegy hogy mivel nem veszi észre az enemit az ember.
Általában a repülés nagy részében egy okos pilóta hátra és oldalra néz.
-
Szerintem jobb lehet...
Mivel hamarabb meglátja őket, és azt is hogy merre fordulnak! -
és trakcIR-rel jobb leszel 2 spit ellen egy messzerrel?