IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nehogy félreértsd ,én nem azt mondom,hogy nem használható a TR , de azt gondolom nem leszel tőle eredményesebb. Az nem a kütyükön múlik.
Anno amikor megvettem az elsőX52 met azt hittem ,hogy enyém a világ,de rá kellett jönnöm,hogy ettől nem lettem jobb. Sokat ,nagyon sokat repültem és igyekeztem nálamnál sokkal jobb ellenfeleket keresni,tracket vettem fel kielemeztem,ők hogyan repülnek ,én mit csinálok rosszul. A mai napig van hogy hibázok,csak annyi a különbség,hogy már a manőver kezdetén belém villan, na ezt elbaltáztam. Aztán próbálom menteni a menthetőt,van hogy sikerül,van hogy nem.
Szerintem a gépek helyzetét nem látni,hanem érezni kell,a mozgásából előre ki kell következtetni,vajon pár másodperccel később hol lehet,ez többnyire be is válik.