91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bucsher #18435 életlen ez a fotó :) -
A V.4 Dongó század sorozást hirdet! Várunk minden virtuális pilótát aki komolyan gondolja a repülést. Részleteket lásd ITT. -
Richtofen #18433 OFF: Raptor down -
ugyanilyem alaplapom van, a procim gyengébb
2 gb 800-as ramom van, mindenhez elég
én azt választanám -
Miért lenne kamu?A Halálcsillag is Föld körüli pályára állt.:) -
Lysandus #18430 http://www.youtube.com/watch?v=I89EMDZ0dsc&feature=related -
nalyib #18429 Úgy tudom Az F-15 felhajtóerejének majdnem felét a törzs adja..szóval egy szárnnyal a negyedét veszíti el...az egyik oldalon kétszer annyi lesz mint a másikon, ez még kezelhető szerinem.
Lokkonban nem nagyon láttam megvaneaszárny-kijelzőt az F15-ön
-
Richtofen #18428 A legtöbb alkalmazásban nem fogod érezni a különbséget szerintem sem. Az elvi sebességkülönbség 100%, az optimista becslés 25-30%, a gyakorlatban sok tesztben viszont akkora különbséget produkál a dual channel konfig, ami alig nagyobb mint mérési hibahatár.
Ugyanakkor XP alatt tényleg aligha tudod kihasználni a + 1GB-ot. -
Nem vagyok nagy F15 szakértő de valami visszajelzést csak ad a gép hogy valami nem kóser a jobb szárny irányából :) Bár azért jelentős csonk maradt meg. -
Richtofen #18426 Láttam róla doksifilmet. Úgy emlékszem nem is tudta a muksó, hogy nincs meg az egyik szárny. Csak azt érezte, hogy nehezen reagál a gép, ellen kellett kormányozni, meg folyt el az üzemanyag. Akkor döbbent le amikor kiszállt. -
hát nemtudom intelen hogy megy, de amd64 alapon kb 5gbyte/sec vs 8gbyte/sec különbség van 800-as ramokkal single és dual között, ami meg nem kevés. x64-es vindóz oszt több mint 2 gigát 64bites programra, mondjuk az il2 nem ilyen, sőt fogadnék hogy a sow se lesz ilyen :D (minek fejlődni?) -
Szted észre fogsz venni valami változást il-2ben ilyen konfig mellett? :)
Én a 3 gigát választanám, annyit nem ad a dual. Ugyis max 2 gigát oszt rá windows/progi és akkor fullra ráteheti a kezét a ramra meg marad a többinek is. (ha jól tévedek) -
Lacusch69 #18423 Hardver-guruk, némi segítséget kérnék:
Melyik a jobb megoldás: a jelenlegi 2x1GB DDR2/800 RAM dualba kötve, vagy 3x1GB DDR2/800, de single használatban.
Alaplap: P35DS3, proci: C2D 8400@3GHz -
Ismerem a történetet, de minek mentette meg a gépet? Nem kicsit kockázatos volt a pilótára nézve a leszállás. -
Richtofen #18421 Jogos.
Mégis kamu a felvétel szerintem. -
Ezek a gépek szimmetrikus szárnyszelvényűek, és csak a szárny szöge kelt felhajtóerőt, tehát háton is ua a felhajtóerő mint hason, tudtommal. -
http://www.youtube.com/watch?v=-_EXtBEaBbs&feature=related
Itt az F-15, ez igaz.
-
nalyib #18418 jaizé.. leszálláskor érdemes nézni a háttérben lévő házak, fák, és másik kisgép arányait... dögnagyok az előtérben guruló géphez képest:)
De a kamerán is látszik, hogy közeli dolgot vesz. -
nalyib #18417 Tényleg meggyőző a fizikája, mivel egy távirányítású modellről lehet szó:)
Amíg nem mutogattak kiszálló emberkét, eszembe sem jutott hogy ez igazi, olyan makettes mozgása volt.
Három egyértelmü pont: 1. a légcsavaron függeszkedés leszállás előtt, 2. a pattogás, 3. ahogy a makett kimegy a képből, és befordul az igazi gép, nagy fókuszváltást csinál a kamera - ugyanis az annyival távolabb van, hogy ugyanakkorának látsszon. De a fűbe mélyedt futókon is látszik, hogy messze van a betontól.
De azért ügyes video:D -
De ez hogy lehetne reális, ha egyszer nincs baloldalon szárnya a repülőnek, hogy nem kezd el egyre gyorsabban pörögni, és hogy húzza még balra is vissza? Ez kizárt, hogy ez lehetséges így, nem repülhet így ha nincs szárnya. -
Richtofen #18415 Ja és amikor zuhanásba megy: hogy lehet pont fordított irányba orsózni fél szárnnyal, mint ahogy a felhajtóerő hat? ;) -
Richtofen #18414 ÁÁ, tuti fake. :)
Nem vagyok jobban repüléshez értő mint a tisztelt fórumozók többsége, de
1. miért pont a felső holtponton esik le a szárnya, amikor már lassú a gép?
2. Nézd meg a földetéréskor milyen érdekesen pattog.
3. Másrészt fél szárnnyal repülni egy ilyen géppel? Késben? Leszállósebességgel? :)
Az csak tudtommal egy esetben sikerült, egy izraeli F-15-ösnek aminek ütközésben letört a fél szárnya és nagy sebességgel sikerült leszállnia. -
De tényleg,szóljon hozzá a témához egy repüléshez értő is-épp most vitatkozok egy haverral msn-en hogy igazi lehet-e a felvétel.Szerinte hamisítvány,én azt mondom igaz is lehet.Az egésznek nagyon valószerű fizikája van,mikor leválik a szárny,leszállás után meg látszanak a bekötési pontjai.Ha hamisítvány akkor az egész szárnyleválás is az mert egy félszárnyú extrával szerintem csak így lehetne megpróbálni leszállni.Reálisnak tűnik. -
tothgyorgy #18412 Ez igazi volt, vagy csak trükk? Ha igazi, akkor le a kalappal a pilóta elött, ha trükk akkor meg annak jó. -
Tényleg nagyon jó. -
Richtofen #18410 Az elején azt hittem valódi :) -
jo kis hotas rendszer -
Lacusch69 #18408 Hmmm... ezt még a Shitek sem überelik. Legalábbis élőben biztosan nem...
ITT -
nalyib #18407 Ha cyborg evo-n elmászkál a gázkar 0 állása, az mitől van?
10-20 perc játék után sokszor csak 20-40%-ig tudom visszavenni a gázt. Ha kihúzom, begudom, akkor reseteli magát, szóval nem mechanikus gond lesz.
Más.
Próbálgatom megint az Antonokat. 100% pitchhel tényleg nagyon jók:) Így sem jó a gyorsulása/emelkedése, de legalább jól használható. (egyébként pl A9-en 110%+fokozóhoz 50% pitchet ad az automata... csoda ha nemmegy?)
Spit ellen tényleg varázslatos (a tűzereje főleg), úgyhogy ezúton kérnék minden anti-spitfikázó kollégát, hogy akkor védjék azt a helikoptert, ha G messzerrel is jók ellene:)
Meglepő fordulat egyébként a játékban, hogy az "elvileg mindenbenjobb" Anton kb. harcképtelen a G messer ellen. Közelharcban kikap, az energiafölénye pedig nem elég jelentős, csak végleges menekülésre elég (kivéve persze ha előnyből kezd).
Megnéztem 4.0 alatt is az Antont, mert bár az Extra300-at szó szerint lealázó mozgékonyság a játék többi gépeihez képest talán korrekt, egy valódi fókához nyilván nem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a próbát, teljesen újraértelmezi a fóka-vezetést a rengeteg késleltetés, az oldalcsúszás, és a kicsivel lomhább mozgás. Persze a többi gépre ez méginkább jellemző - nem vagyok egész bizos benne, hogy 4.0-ban is a Spitfire lenne az újoncok nagy kedvence. -
Most olvastam,hogy a 109-esnek volt kétüléses kiképző változata,az olaszok(németek is?) használták.Ezt találtam róla. -
Lacusch69 #18405 Olyan szervereken, ahol a külső nézet engedélyezett, lehet a négymotorosokkal is repülni, de csak külső nézetben. -
vaczics #18404 Értem, de akkor más hogy tudott 4 motorossal repülni? -
Sok olyan gép van amit te nem tudsz vezetni(Főleg a 4 motoros bombázók).Multiplayerben pedig azért adja be mert úgy van beállítva a szerver,de mivel nem "repülhető"elvileg ezért nincs hozzá cockpit.És ezen dolgoznak a modderek, hogy egyre több gép kapjon eredeti fülkét^^ -
vaczics #18402 Üdv! Egy olyan kerdesem lenne, hogy miert nincs single playeremben 4 motoros gep? ellensegnek be tudom adni, de en nem vezethetem. ellenben multiplayerben lenne ra lehetoseg, de ha 4 motorost hozok be akkor nem rakja be a repulot. nem ertem valami kiegeszitot kene felraknom? elvileg minden resz telepitve van, a patch is (4.08). Választ előre is köszönöm -
Hát a második finn pályán tartok,és egyből be kell támadni vagy 10 ellenfelet ilyen gyenge lomha kétfedeles gépekkel.Aszhittem az első néhány küldetés maximum valami vitorlázáss. Átesésből hogy lehet kihúzni a gépet? -
Mi benne a nehéz?Persze ebben nem lehet állandóan csak sikereket elérni-néha lelövik a legjobbakat is,de ez a valóságban is előferdült. -
nalyib #18399 Automata célzós gépeknél (2-motoros dögök): a training video megtanítja
zuhanóbombázás: a training video megtanítja
(ezekhez van magyar felirat, ha kell)
vadászgéppel/vadászbombázóval: ezt ki kell tapasztalni, de mindenképpen félig zuhanóbombázós stílusban próbálkozz. -
de kibaszott nehéz ez a játék -
Lacusch69 #18397 Ebben a formában elég terjedelmes lenne...
-
Lacusch69 #18396 Végre lesz egy komolyan gondolt mod szerver?