IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • nalyib
    Ha cyborg evo-n elmászkál a gázkar 0 állása, az mitől van?

10-20 perc játék után sokszor csak 20-40%-ig tudom visszavenni a gázt. Ha kihúzom, begudom, akkor reseteli magát, szóval nem mechanikus gond lesz.

Más.
    Próbálgatom megint az Antonokat. 100% pitchhel tényleg nagyon jók:) Így sem jó a gyorsulása/emelkedése, de legalább jól használható. (egyébként pl A9-en 110%+fokozóhoz 50% pitchet ad az automata... csoda ha nemmegy?)
    Spit ellen tényleg varázslatos (a tűzereje főleg), úgyhogy ezúton kérnék minden anti-spitfikázó kollégát, hogy akkor védjék azt a helikoptert, ha G messzerrel is jók ellene:)
    Meglepő fordulat egyébként a játékban, hogy az "elvileg mindenbenjobb" Anton kb. harcképtelen a G messer ellen. Közelharcban kikap, az energiafölénye pedig nem elég jelentős, csak végleges menekülésre elég (kivéve persze ha előnyből kezd).

Megnéztem 4.0 alatt is az Antont, mert bár az Extra300-at szó szerint lealázó mozgékonyság a játék többi gépeihez képest talán korrekt, egy valódi fókához nyilván nem.
    Mindenkinek csak ajánlani tudom a próbát, teljesen újraértelmezi a fóka-vezetést a rengeteg késleltetés, az oldalcsúszás, és a kicsivel lomhább mozgás. Persze a többi gépre ez méginkább jellemző - nem vagyok egész bizos benne, hogy 4.0-ban is a Spitfire lenne az újoncok nagy kedvence.