91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #18475 Most mi a faxt okoskodsz? 2hét múlva itt a SoW, akkor osztogasd az észt... :D -
és gondolod hogy az itteniek, a megjelenéskori 90+ évükkel játszani fognak? :D -
Ha megjelenik a Storm of War, lesz megint pezsgés, de nagyon. :) -
tothgyorgy #18472 Szerintem most könnyebb jelentkezni bármelyik századhoz. Persze azért válogatnak, kinek adnak tényleges tagságot, de jelentkezni könnyű. -
Lebowski #18471 ez télleg nagyonjó. dehogy a mustang így utolérje a 262est úgy hogy folyamatosan energiafölényben voltak, kicsit furának találom de biztos meg lehet csinálni:) -
Lebowski #18470 régen a 102eseknél is úgy ment mint most a dongóknál:) a TGnél meg pláne :) -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=a7PeoiLZ3Jw&feature=channel]Ez még jobb videó, ugyan attól a készítőtől^^[/URL]Ajánlott megnézni az első részét is:) -
tothgyorgy #18468 Én Ricsi tag vagyok. 102.VO_Togyo nickkel. Nálunk a felvételi nagyon egyszerű volt. Egy szerveren repültünk jópárszor, majd dogoltunk, coopolunk. A srácok közben mondták hogyan repüljek és hogyan ne. Aztán eljött az idő amikor befogadtak. -
tothgyorgy #18467 Találkoztunk Lacával egy pilótával, akinek VO101 volt a nickjében és kiderült hogy török.
-
bucsher #18466 nem baj, az a lényeg, hogy vogel értette, neki írtam. -
Lebowski #18465 2001 akkor is árulkodó, pláne az il2 léptéklében. de ezekszerint a VO101 előtag sem árulkodó. najó most gonosz voltam. ^^ -
1500-2000 online bevetésen vagyok túl. Minden JETfly versenyen résztvettem, a 2007-es Fortis-JETfly bajnokságon másodikak lettünk Tommal géppárban. Bevallottan nem szeretem a légiharcot, nálam sokkal jobbak is vannak. Vogel hátrakötött kézzel is lenyomna és amúgy sem repültem egy éve. Mivel már tag vagyok egy másik században, miért jelentkeznék a Dongó kiképzésre? :)
JETfly OB
VO101 eredmények -
Lacusch69 #18463 Nem ismerhet mindenki mindenkit... Sanyo meg tényleg szerényen adta elő magát. -
Lebowski #18462 nemértem. ha századtag, akkor már nem kell kiképezni. ráadásul az elsők között. télleg nemértem. :) -
bucsher #18461 kiképzésről volt szó.
bonyolult? -
Lacusch69 #18460 Ez így elég szerény volt... :) -
nalyib #18459 A német légvédelem csak akkor jó, mikor videon mutatják be a hős szövi pilótákat, de akkor nagyon:DD
bucsher a szorozóbiztos?:P -
Lebowski #18458 ja ez jó videó. monnyuk ilyen német légvédelemmel én még nem találkoztam :) néha elkéne:) -
2001 óta Puma századtag vagyok. :) -
bucsher #18456 te is. -
bucsher #18455 akkor jelentkezzél vogel kiképzésére. mert ugye az volt a kérdés. -
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=9sQFX98_W5Y&feature=related]Beszarás milyen jó ez a videó^^[/URL]
Vajon Olegék mikor kiadták az első Il-2t tudták, hogy történelmet írnak? -
Richtofen #18453 Én még csak fosos 30-as vagyok, most kezdek belejönni ;) -
Nyáron 35 és még nem nőttem ki belőle. Nem is tervezem. :D -
Lacusch69 #18451 A héten múltam 40...
(Igaz, én nem fogok jelentkezni.)
-
három harminc éven felüli emberke jelentkezett eddig, úgy néz ki nem lehet kinőni belőle :) -
Ha megvetted, akkor a steam klienst használva bármennyiszer letöltheted újra (ingyen). A steam megy net nélkül is, nem probléma. -
nem igazán értem 
letöltöm a játékot, de mi van, ha elszáll a vinyó? egyszer már megvettem a játékot..
vagy mi van, ha nincs internetem? akkor nemtok játszani?
-
bucsher #18447 hogy on is legyek:
nem terveztek valami barátkozós együtt-repülés-féleséget külsősökkel?
ebből a jelentkezősdi kiképzősdiből már kinőttem, de repülni szeretek :) -
bucsher #18446 stationary blur ;) -
Kiírhatod, de elvileg kell hozzá a steam. Miért lenne off? :) -
ha megveszem steamen, akkor ki tudom írni cd-re? tehát ugyanúgy mintha boltban venném
bocs az offért.. -
nalyib #18443 Nem... vagy a német gépek sajátja, vagy valósáhgűtlenség, de ellőtt kábellel nem működik a trim sem.
Igazság szerint a bal motor fél fordulatszámon pihegett, a jobb meg beakadt 100%-on (szerintem a legjobb dolog a játékban sz*rrálőtt bombázóval hazafelé kacsázni:D), szóval ívelőlap+prop pitch kombóra építettem volna, a 111 orra nagyon szépen reagál ezekre.
Most belegondolva flaps-only módban rázuhanhattam volna a kifutóra
-
Az Il-2: 1946 hétfőig több játékkal együtt csomagolva akciós a steamen. A csomagolt játékok nélkül amúgy szintén 9,99 euro, de hátha valakit érdekel. :) -
Lebowski #18441 íjj :) gázkar és magassági nélkül trimmelted??mert magassági nélkül gázkarral simán le lehet rakni és fordítva ugye. -
nalyib #18440 Bf109 érvényes műszakival és papírpáncéllal eladó:P
...az előbb majdnem letettem egy 111-est félholt motorokkal, gázkar és magassági nélkül (:DDD), de pár km-re a kifutótól feladták a motorok:)))) -
Lebowski #18439 jéééé. nem is emlékszem hogy valaha lett volna ilyen a dongóknál:) gazdasági válság már a pilótaállományra is kihat? :D -
köszi -
Engedelmeddel átvettem a hírt. :) -
Valaki sok filterrel tolja a gamet, egy kis motion blur :)