91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na kezdődik:))))))) -
bucsher #18714 egyrészt 100+ból 2+ cougar jön ki :) másrészt nem attól gagyi az x52 mert hamar szétmegy :) -
Kösz.Először megnézem én is a helyi piros-fekete üzletben,aztán meglátjuk. -
Lacusch69 #18712 Kérdezősködj ITT, ez a hivatalos importőr oldala.
Valamint régebben viszonylag olcsó volt a fairgroup.hu-n, de oda már regisztrálni kell a webáruház böngészéséhez is. -
Pont ettől parázok én is 
Talán akkor +10k és itthonról. -
Lacusch69 #18710 25k+posta, ha be mered vállalni a Pixmaniát...
-
Lacusch69 #18709 40-ről indult, aztán 27, most 20 volt.
Nézz szét jobban a neten, láttam 25 körül is. -
20k-ért?Akkor te szerencsefia vagy,a neten majd 40k-ért vesztegetik. -
Lacusch69 #18707 Igen.
Olyat, amilyet Trucker kolléga is mutatott. -
Ahol alacsonyak a zárak?
Milyet vettél? -
Lacusch69 #18705 Tőlem jöhet, de akkor adják mellé a Kometet is és a 262-est is... -
Lacusch69 #18704 Abban az üzletben, ahol a nemhülyék vásárolnak, 20k-ért vettem egy Saitek pedált pár hete. Lehet, hogy csak azért, mert másfél éve nem kelt el Szegeden, de azért nézd meg ezt a lehetőséget is... -
Van ám már spit XIV is hozzá.Tuti,hogy nemsokára meg fog jelenni a dog server-eken.Lesz nagy sírás rívás:) -
Lacusch69 #18702 Felraktam az AAA modot. Mi a fenének nekünk BoB... -
Lacusch69 #18701 Az X52-őn egy retesszel lehet blokkolni a forgatást, csak attól féltem, hogy a "csata hevében" véletlenül nagyot csavarok rajta, és széttöröm az egészet.
Inkább funkció nélkül hagytam, de lehet forgatni. -
Solt #18700 Ennek érdekében gyors kötözővel leszorítottam a joy-t, így nem tudott forogni... mozdult a csuklóm, nem mozdult a joy, mozdult a lábam... így elég hamar bevésődött! :D -
Lacusch69 #18699 Azért tegyük hozzá: kell pár repült óra ahhoz, hogy a bot csavargatásáról átszokjunk a pedálra. -
nalyib #18698 Én még soseláttam kúgört, nem hogy lett volna, de sokat olvastam az ezzel kapcsolatos vitát, és arra gondoltam lehetséges-e, hogy a 100+ ezer forintos bot tovább tartson, mint három és fél darab X-52..?:D -
bucsher #18697 ha már a minőség és a gagyi a téma, azért vetnék egy futó pillantást a thrustmaster cougar-ra is :) -
Egyetértek veled,inkább egyszer adja ki az ember a minőségre,mint utána bosszankodjon a gagyi miatt,ezt már megtanultam.Terveztem már egy ideje a vásárlást,úgyhogy valszeg ez lesz a befutó,aztán majd beszámolok a tapasztalatokról. -
Azt kell mondjam, hogy igen, megérte megvenni. Nem olcsó, ez tény, de nem is akar az ember minden héten pedált venni. Mint mondtam, nekem nagyon tetszik. Magam részéröl, a tesztben szereplö eszközöket egy idöben szereztem be és egyszerre "csiszolódtak".
Mindenképp javaslom, hogy aludj rá egyet kettöt és azt követöen költsd el a pénzed. -
Ha jól emlékszem valamelyik orosz csodagépnél is afterburner-t ír ki a játék, ebben az esetben én a teljesítményfokozóra tippeltem először. Könnyen lehet, hogy tévedek, de a gép végülis jobban megy. :D -
bucsher #18693 tanulj meg jobb kézzel repülni. tapasztalatból beszélek :) -
Vagány kis konfig,ez tényleg megéri az árát.Igazából pont erre a pedálra gondoltam,a hotas úgy tudom csak jobbkezesben van,különben már itt figyelne
.
Pedálról mi a véleményed,jól használható a játékban? -
Ilyennel már játszottam egy Magyar Légierő által állított "sátorban".
Nagyon jó volt! -
Ha már pénz állt a házhoz, használd ki: Pilótafülke a számítógéphez
Bár ez csak saját tapasztalat, de addig még nem bántam meg hogy anno erre költöttem egy kis pénzt. -
Ja igen...Az említett tesztben még nem szerepelt La-5FN,csak sima.Azt már le kell tudni fordulni. -
Azt írja,hogy hasonlóan.Viszont azt is írja,hogy a legtöbb orosz szériagép két vagy három forduló után képes lefordulni.Bár lehet,hogy én értem félre.Van egy érdekesség is.Azt mondja,hogy a La-5 M-82-es motorjában "afterburner" azaz utánégető van.Szerintem félrefordítás,de ha ezt Oleg megtudja a lovacska úgy fog menni, mint egy Mig-29:) -
Hello!
Egy kis pénz állt a házhoz,gondoltam betolom egy fasza pedálba.Érdekelnének a tapasztalatok,kinek van,milyet érdemes venni?
Cyborg Evo-m van,de a csavarásnál sokszor belemozdul a többi irányba is a kar,ezt akarnám elkerülni,meg a finomabb célzás miatt.
-
Lacusch69 #18686 PL.: az "ötpontos" G2 (két szárnyágyúval) fordul úgy, mint a La5. -
Konkrétan melyik részét? -
Lacusch69 #18684 109G2 orosz honlapon. Szerintem Oleg nem olvasta...
LINK -
Nekem müxik a cucc, feltettem sima 4.08ra. Ami csöves sztem az a motortérből kicsapó láng. Meg jobban tetszett az egyel elötte lévő soundmod. -
Hopsz megtaláltam...bocsesz... :-D -
Ez a verzió váltós, kapcsolgatós dolog ez hogy van? Mert a játék mappájában benne van a modswitcher, de külön menüt nem találtam még rá. Vagy mindig másolgatni kell, amit épp akarok? Nemhinném.... -
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=11860
De lehet regelni kell, hogy lásd a fórumot nem emlékszek.De ez az oldal megér egy reget,rengeteg finomságot lehet itt találni:) -
Be tudnád ezt mégegyszer linkelni,mert így csak a belogoló mezőket látom. -
Ezt fel is telepítettem a 4.08-ra és mégsem csatlakozik.De látom valami olyasmit is írnak itt hogy előtte a soundmodot kell rátelepíteni,arra a 4.09-et.Így is próbáltam.Most megint az van hogy Szlovénia tél térképet hiányol.Pedig rajta van ez a belinkelt 4.09. -
Ja.Kivették a modelljéből azt a lécet ami takarta a kilátást. -
ez már olyan, hogy előre is látni belőle :D vagy csak a nagy látószög miatt?