91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Utánvétellel megy a dolog? :)
  • Willenbrock
    Az jó lenne tényleg.
  • Sanyo
    Nagyon szeretnék forgalmazó lenni, de ez még túl nagy falat lenne. Közös beszerzésről beszélhetünk, ideje megnyitni a flyhu webshopot. ;)
  • Trucker39
    Amugy valaki tényleg szervezhetne egy közös beszerzést. Sajnos nem vagyok otthon az idegen nyelvekben, az elektronikus átutalásokról meg nem is beszélve.
  • Her Laca
    Mi több! Legyél te a hazai forgalmazó!!!! Szállítást megoldjuk.
  • Her Laca
    Mondjuk kérj egy száz darab dobozos verziót ,(szigorúan tesztelésre):D
    azt oszd szét a virtuális századok között . Még ki is fizetem nekik:))
  • Sanyo
    És itt is van.
  • Sanyo
    A játékban sokkal jobb a hang, mint a videón. :) Kaptam infókat a pr osztálytól, éppen most fordítom le.
  • nalyib
    Lehet, hogy kicsit telítetlen, de linkeltem egy videot nemrég, és ott az új építésű sopwith camelnek eléggé ilyen hangja volt.
  • Richtofen
    A külcsínyt tekintve: látványra szép, a Simson-hangokat még javíthatnák.

Ettől függetlenül bele tudom élni magam egy ilyen giga csatába ;).
  • TG Gida
    Tényleg jobb a két sas.
  • SgtChris
    Nah akkor egy merész huszárvágással visszakanyarodnék az Il-2-höz. :-P Az van, hogy a 4.09b-ig van felpaccselve a játék, mindenhol englisül vannak a gombfeliratok, meg egyéb szövegek, de a karrier részben oroszul jelenik meg a rendfokozat, a választható kampány, a bevetés leírása, stb. Hogy lehetne ezt visszaállítani alapra?
  • L Viper #19143
    Olyan Flyboys-os, mint a film stílusa volt. Amcsi piacra való valóban.

Ha ez a progi tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek látszik...
    Reménykedjünk. Eddig jónak ígérkezik.
  • Lebowski
    amcsi piacra tökéletes. hős lövész amint markol valamit ami lőni tud...
  • Gundark 1 1
    Nekem a doboz kicsit gyermeteg :) Jobb lett volna a két sasos. De ez legyen a legnagyobb bajunk :)
  • Sanyo
    Rise of Flight USA megjelenés, június 8.
  • L Viper #19139
    Szerintem sem olyan rossz, mint amennyire anno lehúzták. A Firepower expansion packkal lett jobb.
    A táj valóban nem a legszebb, de a játék hangulata és az időjárás kiváló.
  • Vogel
    Oleg: "Túl kevés apróságra figyeltek egy sikeres és kiegyensúlyozott szimulátorban, mint amennyire kellett volna. A felhasználókat új és korábban még nem létező dolgok érdeklik."

Hát szerintem szarnak a közönség véleményére. Motorindítási procedúra, kapcsolható műszerfal (utóbbit aláírom hogy nehezebb megvalósítani). Az utolsó mondatára csak magamból tudok kiindulni, engem nem érdekel 46 féle szuper ufók, legyen egy meszer (pl) alaposan kidolgozva. Ha ez megvan, akkor átemelhetik kényelmesen a következő szimbe.
  • Willenbrock
    A Combat FS 3 nem is olyan rossz szim.Bár a textúrák nem szépek,azért vannak animált 3d fülkék és a időjárás,napszakváltozás elég jó.A gépek fizikája nem rossz,a találatok és sérülések is jól néznek ki.Történelmi dolgokra odafigyeltek a gépek festése is elég hiteles.A víz,talaj és kabintextúra elég gyenge viszont.A Me 262-é még megfelelő.Multizni szokott vele valaki esetleg?
  • Willenbrock
    SOW:Korea erre is nagyon kíváncsi vagyok.Legendás jetek zord tájak felett-biztos jó lesz.
  • Willenbrock
    Vajon miért nem lepődtem meg?Még pár hete is minden fórumon 2009-ről beszéltek mint megjelenési dátumról.Értem hogy előre nem tudják megmondani mekkora lesz a csúszás-dehát 1 éves különbségek a dátomokban... Mondanák azt hogy nem tudják mikor adják ki,talán 1-2 év múlva és kész.Igaz legalább már nem "kétheteznek" összevissza.
  • Sanyo
    Az első rész fordítása. A többit holnap...
  • repvez
    nos igen de már hány éve jelen vannak a több magos procik meg 64bites rendszerek és egy kezemen meg tudnám számolni ami nativan és ténylegesen minden magot külön használ más más funkciora egy játék.
  • RedRiot
    "Remélem addigra már támogatja majd a tobbmagos rendszereket"

Ilyen részletességű grafhoz alap lesz a többmagos rendszer. Így első blikkre olyan, mintha a földi objektumok több polygonból állnának, mint az Il2-ben maguk a repülőgépek. :O
  • repvez
    A megjelenés még több mint egy év?Ahhoz képest hogy 2007-ben az amasonon elörendelhetö volt már.
    Remélem addigra már támogatja majd a tobbmagos rendszereket és a win7-et.
    Ennyi idobe még beleférne egy full kapcsolhato fülke is.
  • nalyib
    Rise of Flight | Tracers

Még pár percig elnéztem volna...:)
    (HD gomb és teljes képernyő kötelező!)
  • Sanyo
    Új Storm of War képek.
  • VO101 tvr
    Hidd el nekem, tetszeni fog. Gyorsan rászoktam és most kellőképpen zavar, hogy nem hozzáférhető.
  • Sanyo
    > mivel egyböl egy email címet kér valamint egy jelszót.

Nincs offline mód, sorozatszám nélkül pedig nem lehet regisztrálni (email és jelszó). Idővel bizonyára meg fogják törni, de egy idő után nagyon unalmas lesz multi nélkül. Amihez serial, email és jelszó kell ugyebár, az pedig amúgy is jár az eredetivel együtt. A béta csak egy ~2 gigás exe volt, ha az iso-n belül nem csak az van, akkor szerintem is a teljes lehet.

Ígértek egy demót, de mostanában nagy a csönd körülötte, a péntekre ígért válaszokat sem kaptam még meg.
  • Trucker39
    Szerintem is teljes verzió.

Igazság szerint nem feltörésre gondoltam, hanem valami "trial" regisztrációs lehetőségre, hogy vásárlás elött megjöjjön a kedve a szobapilótáknak. Az szép és jó, hogy tesztelők, valamint Sanyo kolléga kipróbálhatta, de sajnos én ilyen maradi vagyok, hogy szeretem tudni, mit veszek.
  • samsung123
    Ez a teljes csak, fel kell még törniük....
  • Richtofen
    Lehet, hogy a zárt bétát tette közzé valaki.
  • Trucker39
    Amit linkeltél, vettem a bátorságot és kipróbáltam.
    A tapasztalatokról néhány gondolatot:
    - a link müködik és a részei szépen, hibátlanul beszerezhetöek.
    - .iso állományként mountolható
    - telepítése gond nélkül lefutott, bár nem sokat értettem belőle, mert orosz a lelkem ( Vista 32 alá történt a telepítés )
    - telepítést követően további 200 Mb update-t szedett le és telepítette
    - elsö induláskor a feliratok számomra érthetetlen jelekből álltak
    - második inditáskor automatikusan átvált angol feliratokra.
    - setup-ban szépen be lehet állítani a szükséges dolgokat

A további dolgokról sajnos már nem tudok nyilatkozni, mivel egyböl egy email címet kér valamint egy jelszót. Felkínál egy lehetőséget, ami a szimulátor honlapjára visz, gondolom itt kellene a szimulátorhoz kapott jelszóval regisztrálni.
    A megjelenő, már a játékhoz tartozó grafikus felület feliratai angol nyelvűek, ebböl azt a következtetést merészeltem levonni, hogy a játék is angol feliratos lesz.

Kiváncsian várom milyen módszerrel lehetséges majd a kipróbálás, mert igy, mondhatni "zsákbamacská"-ért nem szivesen adnék ki egyetlen fillért sem.
    Arra is kíváncsi vagyok, ki mire jutott ezzel a problémával.
  • Vogel
    Most kerestem videókat konzolról. Hát nagy lehúzás, ugyanaz a buta AI van, azzal a fura orsójával miközben halad valamelyik oldalra, meg a többi remegéssel. Nem baj, majd jobb lesz a kontraszt mikor kijön a BoB(két hét múlva:)). Nem fikázom (nagyon), mert az PC-s verziótól is eléggé gáz ha gamepaddal le lehet szállni.
  • Vogel
    Nem láttad még full grafon a PCset. Gondolok itt 4.09es mapokra, nem az alap smolenskre meg a többire. Az eredeti 2001-es kiadáshoz képest ég és föld a kettő. Ajánlom a szlovák mappot egy jóféle Me-410-el :)
  • samsung123
    NEm tudom de ti vakok vagytok? miféle blur? pont az nincs eltúlozva mint a HAWXban, nem tudom minenkinek más az izlése ez igaz...de most én a realisztikusságra értem és látnotok kéne hogy fényévekkel jobban néz ki bármi másnál. na mindegy kinek mi. befejeztem
  • Balumann
    Hát én is játszottam gamepaddal, de egy rakás gombot kellett még a billen használni mellette, és a nézelődéssel is komoly problémáim voltak azon. Nagyon le kell butítani ahhoz, hogy egy ilyen konzolos controllerrel irányítani lehessen.
  • Vogel
    Hát ami videók vannak a konzolról, lerí hogy toltak rá egy blurt oszt sanyi. A füstölés meg nagyon lehangoló. Tőlem lehet akármilyen más effekt, ezek nagyon lerontják az összhangot. Árkádosságról meg értem a teljes funkciók elérését amik nem hiszem hogy adottak. Pl egyszerű trimm. Vagy egy üa keverék, de akár egy ellőtt hidraulika esetén a manuális futóműmozgatás.
  • samsung123
    már miért lenne szebb? jóval fejeltt tecnológia! Bump-map, vertex shader 3.0 valós idejű árnyékok azaz teljes dx9 ami mindenre kiterjed. Ez mind hiányzik az pc-s IL2-ből(kivéve a viz megjenítése mert az tényleg fulldx9)Ne keverjük már össze a statikus garfikát(azt a látszatot kelti mintha) a full dinamikussal. Az igaz hogy árkádabb lesz, de én A pc-s IL2 1946 ban is letudok szállni anyahajóra full simben gamepaddal....úgyhogy gampaddal elég jó kompromisszumot lehet csinálni árkád is sim közé.
  • Zsolt7411
    Köszönöm a többi választ is és most mindet ki is próbálom.
    Remélem össze hozok valamit ezekkel az infókkal.