91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egyéb iránt azért ugrunk szerintem ennyire a magyartalan és helyesen le nem írt szövegekre, mert aggódunk. Egy embert az emel ki a többi emlős közül, hogy fogalmakat használ. Ez a diszkurzív, vagy más néven fogalmi gondolkodás. A beszélt nyelv, mint egy korsó fala, keretet biztosít annak, hogy a fogalom ne csak egy személy számára legyen érthető, hanem a közmegegyezés alapján az azonos kultúrkörből származó egyedek is átadhassák információjukat. Sok tudós ember, köztük egykori tanárom szerint is, a kifejezésmód nagyban visszahat arra, aki azt használja. ---Lásd a jelen esetet-
Aki sokat olvas annak bővül ugye a szókincse, ami azért jó mert egyre több csatornán keresztül tudod majd áramoltatni az információt és egyre több infó lesz érthető a te számodra is.
-
Nekem ez a kedvencem. "teljesicsd"
-
"hát esténként IL-2 war meg szervereken!égő gépet nem lövünk,se ((földönállót)),se le és felszállót!"
A földönállót az helyesen úgy kell írni,hogy földön állót .
Mondatot meg nagybetűvel kezdünk. Asszem.
A legegyszerűbb ha pl a Firefoxban bekapcsolod a helyesírás ellenőrzést és ha hibásan írsz le egy szót azt rögtön egy piros aláhúzással jelzi.
A többire nem kívánok reagálni:)) -
jah hát a joyom nekemi elég "ganyééé" és mivel nemvok még annyira jó ritkánlövök gépet de waron nem az a lényeg h mit lősz hanem h a feladatot teljesicsd és túléld meg h a többiek mit csinálnak igazábol warozás véleményem szerint egy verseny kinek van több pontja melyik század van elörébb a ranglistán!... :)am milyen joyod van
án nemsokára akarok venni vagy egy 3D pro-t
vagy egy x-52 est :) -
Akkor nekem ez túl komoly. Nem akarok warozni a joystickom miatt, meg emberek ellen nehezen nyerek, mivel az AI-hoz szoktam. -
hát esténként IL-2 war meg szervereken!égő gépet nem lövünk,se földönállót,se le és felszállót!
mindenki elég nyugodt néha elmegy egykét bassza meg meg a qrva annyát de nem vagyunk idegbetegek!
szeretünk tisztességesen játszani pl én utálom ha felszállás elött szarrá lőnek egymásután 5x!
mindenkinek van joystickja
war listán a 96 ból jelenleg a 14.ek vagyunk elöttünk nincs magyar század a ranglistán.
vannak sokkal komolyabb ellenfelek is de sztem elég jó!én még nemvok valami profi.... -
Mennyire komolyan toljátok? Például: mindenkinek van joystickja, lövitek a kiugrott pilótákat, meddig lövitek az ellenséges gépet, illetve az 5-6 ember közül hány káromkodós forróvérű? -
hát igen, ott a pont Lacánál
már sokszor le lett írva, hogy az ember a döntő, nem a gép
ismerek sok olyan pilótát, akik nagyon kemény ellenfelek a legrosszabb gépekkel repülve is
(tudom, háttal nem kezdünk mondatot -de mellel sem:O) -
ha elmultál 16 és van időd föleg esti órákba akk nincs kizárva...:) -
kiskorúbézoltán #19426 Gondolom magyartanárok kizárva...
-
üdv mindenkinek!van itt valaki aki nem virtuális században repül?
ha igen és akar igy repülni az szoljon!msnem: [email protected]
feltételek:legyél 15-16 éves
és ne okoskodj!
a társaság amugy jó 5-6 an vagyunk jelenleg
legyen hyperlobby+teamspeak!
-
Richtofen #19424 Többször kaptam már így találatot kedves csapattársaktól. Idegesítő.
Ilyenkor általában földbe verem a gépemet, hadd kapja meg a kedves komrád a jól megérdemelt -500 pontját. -
Lebowski #19423 na ez is éppen egy vérpisti hozzáállás :) szerintem, ha már ugrott az ellen, akkor már fölösleges pazarolni, és inkább keress egy újabb célpontot. hameg te vitted be a döntő találatot, akkor pedig fölösleges ugrás után lőnöd. az meg a másik, hogy én sem igazán szeretem, ha valaki belekontárkodik az igazán művészi tésztaszűrőgyrtásba :) az meg a másik, hogy legtöbb szerveren ki van írva, hogy no shouldershoot (ami ezt jelenti). szerintem figyelj oda, mert láttunk már olyat, hogy ezért rugdosták ki az embereket. -
A spit az eliptikus szárnyának köszönhetően biztos hogy előnyben volt a forduló harcban. Ellenben a messer-nek fejlettebb volt a szárny mechanikája.
Marseille magas szinten tudta kihasználni ezt és manőverező légi harcban ha jól tudom nem talált legyőzőre. Ahogy olvastam a legtöbb vele repülő német pilóta meg sem próbálta utána csinálni a manővereket,mivel egyszerűen nem bírta a szervezetük. Így megint csak oda lyukadunk ki,hogy az emberi tényező a döntő. No meg a számbeli:) Vagy ott van az a Finn krapek Ilmari Juutilainen . No az is repült mindenféle ócskavassal oszt mégis eredményes volt. -
Kipróbáltam szerveren az Lagg-3-at,kis magasságon nem volt nehéz leszedni egy messzert vele.Igaz egy Jak is támadta azt,de a döntő találatot én vittem be szerintem mert a Jak alig találta el.Mikor kiugrott a pilóta azért még belelőttem párat a gépbe,nehogy már ne nekem ítélje a győzelmet.A Jak pilóta erre azt írta hogy legközelebb ne segítsek.A messzer pilóta meg panaszkodott hogy kiugrása után lőttem bele a gépébe,de azt biztos nem vette észre hogy előtte én találtam el jópárszor a 20mm-essel:)Jó harc volt,ollózáskor is sikerült a messzer mögött maradni. -
Az angliai csatában 1941 tavaszáig nem volt F csak E verzió.Az akkori Mk II-es Spitnél kicsit talán jobban fordult,1940-ben az E modellek nagyobb körön fordultak a Spit Mk I-nél mert nagyobb volt a felületi terhelésük,de gyorsabban emelkedett és zuhant a Spitnél. -
Richtofen #19419 Én is úgy sejtem, hogy a háború első felében a Messerek (E, F) voltak fordulékonyabbak. -
Aszongyák ,hogy az F4 es fordult a legjobban. Az englis csatában azok bőven ott voltak. Asszem. -
Richtofen #19417 naív = naiv (gondolom) -
Honnan tudjuk?
Sose repültünk igazi messerrel avagy spitivel.
A visszaemlékezéseket olvasva ,nagyon kusza a kép,hiszen egyik erre esküszik a másik meg arra. Állítólag a spit jobban fordult ez nagyjából a legjobban elfogadott nézet. De discóverin hallottam én amerikai veterántól olyat is ,hogy a p51 lazán lefordulta a messert. Mit lefordulta . Csomót kötött rá.
De a P47 is jobban fordult aszonta. Na legyen okos az ember:))
-
Richtofen #19415 Ez így önmagában naív kérdés ;)
Két konkrét típus esetén sem egyszerű a válasz. Az, hogy egy repülőgép "hogy fordul", szubjektív dolog; csak pár szempont: ki végezte a tesztet? A gyártó fél vagy az ellenség aki zsákmányolt egy gépet. A pilóta hogyan bírta a G terhelést, mennyire merte határon repülni a gépet egy ellenséges pilótához képest? És a többi...
Másrészt mindkét repülőgépet tucatnyi változatban gyártották, és ezek repülési tulajdonságai mindkettő esetében sokat változtak a változatok között.
Például a Messerek az idők során (a játékban E, F, G, K szériák) több páncélzatot, nehezebb fedélzeti fegyvereket kaptak, amik a gép tömegét növelték, így a szárnyterhelés miatt a fordulékonyságuk a korábbi változatok képest szerényebb lett. -
HUmanHunter #19414 a valóságban a messer v a spitfire fordult jobban? [valahol azt olvastam hogy a messer energiaharcra volt tervezve, de van ahol azt hogy a messer jobban fordul]. -
Lebowski #19413 valószínű valaki játékon keresztül csatlakozott és nem lobbyn keresztül. -
Az miért van, hogy a BoB szerver oldalán, ha megnézem kik vannak most játékban, akkor egy csomó nevet ír, viszont ha belépek a lobby.ba, ott tök üres a szerver? -
Lebowski #19411 zseniálisak a képek. -
Én eddig nem tudtam (ti bizonyára)de a BoB szervernek is van TS elérhetősége.
Comms: 69.9.37.26:8800 Password: mk108 -
Igen, FSX.
Sajnos meghalt az IL-2 1946 cd-m és még nem pótoltam, így csak ez a másodlagos megoldás maradt. -
Ez szerintem FSX lesz, egyébként tényleg szép. -
A roncskutatók oldalán találtam. Egy német pilóta fényképezte őket oroszországban.Fényképek -
Ezt a vizet hogy csináltad???????????????????????
Be sza,be hu:)) -
-
-
-
-
Jó reggelt!
-
Köszi, majd megnézem, bár nem repükok online. -
A dolog úgy működik, hogy kikeresed a cimborád nevét a "chat" és az "in game" sorokban, malyd a nevére klikkelve bejön egy kis ablak, ott pedig "ad to frendlist" vagy valami hasonló. -
igen, kár hogy ezt a hl nem tudja
-
TTomi55 #19397 átállítottam magyarra és úgy nem jó -
Lacusch69 #19396 Régebben volt ilyen probléma a japán (meg más is) hadjárattal, nézd meg a játék honosítását, és változtasd magyarra (FAQ.22-23).
Kipróbálnám, de Linuxban vagyok...