91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
és milyen oprendszered van? mega codec pack nincs fent? -
Egér nem buzerálja el?(Mozgasd meg repülés közben hátha) -
AMD 64 X2 4200 proci
Leadtek 9500GT 512MB vga
2GB Kingston DDR2 ram
TrackIR nincs, a Joy jelenleg nincs ,,bedugva".
Az 1946 pack van fent, 4.08m. A fura az, hogy eddig működött, most, hogy újra felraktam, folyamatosan hátrafelé néz. Néha meg tudom mozdítani, de utána ismét visszaugrik. Külső nézetben is ugyanez. -
és a játék melyik verziója van fent? -
Richtofen #19511 Na jó add meg kicsit részletesebben a konfigurációt.
Joystick? fejmozgáskövető ha van? (TrackIR, webkamera+freetrack, stb) Ezekhez friss dirverek vannak fenn? -
Ez sem megy. Na jó, kész, feladom. -
Sajnos egyik sem segít. Szerintem ez valami grafikai bug lehet(másra már nem tudok gondolni), frissítek drivert, hátha segít... -
Valahol(talán Cora)láttam múltkor ilyen DVD kiadásban^^ -
Lysandus #19507 Szerencséd, hogy megúsztad.
A 1921 és 1923 között született férfiak 90 %-a meghalt a II. vh-ban az oroszoknál. Jó, tudom a film a szovjetek mellett harcoló lengyelekről szól, de gondolom a túlélési esélyek itt is hasonlók lehettek. -
Lacusch69 #19506 Kiskoromban Janek akartam lenni... -
Lacusch69 #19505 Kicsit emlékeztet a paintballos debütálásomra...
-
Lacusch69 #19504 Ez a 2ndSS-es orosz srácok videója. A Grij-en szoktuk egymást aprítani. -
hehe
nekem megvan vhol divx-ben is :) -
Az vidám lehet. -
Ez off egy kicsit de ugyan ott találtam:) Imádtam gyerek koromban
A négy páncélos és a kutya -
Ezt kipróbáltam IL-2 be de vadásszal nem jött össze csak egy TB-vel! 
http://www.youtube.com/watch?v=FgkKP_fDsKc -
Köszi szépen kipróbálom mind2-őt.... :) -
De ez tuti az;) -
nekem minden tengely 100-on van végig -
úgy emlékszem alap játékra raktam, de lehet hogy 4.08-ra
valamelyik tuti műxik, mert egyébként nem szoktam peccselni
próbáld a 4.08-ra, azzal sztem menni fog
4.08+ui -
Banyek azt hiszem az Oroszok csináltak egy háborús filmet pár éve ,és felhasználták benne az Il2 őt. -
Srácok! Itt a légiharcok nem Il2-böl vannak?
Ennek itt -
Nekem a következők vannak beállítva.
Pitch : 45,49,54,61,67,73,80,85,89,94
Roll: 36,46,52,61,68,74,80,85,90,100
Yaw: 44,50,57,65,72,78,85,90,100,100
De szerintem mindenkinek más,próbáld ki ,finomíts rajta a te igényeid szerint. -
Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy ugye a játékba lehet a joystick érzékenységét állítani és ezzel kapcsolatban valakinek van valami jó beállítása vagy mindenki a gyárit használja? -
istikovacs76 #19491 Asszony laptopjára feltettem az 1946-ot, az ment is szépen. Úgy tudom az 4.07.
Utána feltettem rá a UI1.1-et, de betöltésnél kilépett. Lehet, mégis kellene elé a 4.08m-et is felraknom? Wrapperrel, és 0.93-as soundmoddal, mod packkal együtt?
Neked csak simán 1946, és arra a UI? Lehet asszony gépe gyenge hozzá, az mégiscsak laptop, huába 1.7ghz-es.
Ezen az asztalin simán fut minden, de nincs szívem letörölni, és kísérletezgetni vele. -
Richtofen #19490 Ha esetleg TrackIR-t használsz, az első indításkor szokott ilyet produkálni, nem középre néz, erre egy F12-t nyomva centerbe áll.
Ha nem ez a helyzet akkor a beállításokban a billenytű kiosztásnál a PAN VIEW (?) szekció alatt a centerhez rendelj egy billentyűt és azt próbáld használni. F9-e vált PAN és SNAP mód között, ez a billenytű csak PAN módban működik azt hiszem.
HA ezek nem jönnek be akkor szerintem is Lacusch ötleteit nézd meg, a joyon nem e akadnak a hat-swith gombok -
Lacusch69 #19489 Csak tipp: ha a joyodon van hat switch, akkor húzd ki a gépből, és próbáld meg joy nélkül újraindítva. (Egy esetleges beragadt kapcsolót lehet így kizárni)
Vagy a beállításoknál állítgasd be egyesével a nézethez való hat switch pozíciót. -
Nekem pedig a következő lenne a gondom:
Még csak most ismerkedem a játékkal, tehát még nem vagyok benne a dolgokban. Az a gondom, hogy amikor indítok egy quick missiont, vagy akármit, a pilóta folyamatosan az ülés háttámláját bámulja, és lehetetlen ,,elfordítani", mindig visszaugrik. Mi lehet a gond? Előre is kösz! -
én a sima 46-ra raktam a communityt -
istikovacs76 #19486 Sziasztok !
Olyan kérdéem lenne, hogy a sógorom kérte tőlem az IL-2-t. Azon gondolkozom, hogy elég a sima Il-2 1946 és az aaa community install, vagy kell még felraknom elé a 4.08m-et is?
Anno az AAA-n volt egy easy install for beginners,vagy valami hasonló, a hozzám hasonló bénáknak, arról néztem a sorrendet, mikor az megvolt, arra raktam a community installt. De sajna már nem találom azt a fórum linket.
Szóval il-2 1946, és community, vagy il-2 1946, majd 4.08m, és arra a community? -
Lebowski #19485 holnapra felrakom oszt mehet a jöhet :) -
igenigenigen.Párduccal meg Királytigrissel:) -
RedRiot #19483 Ahogy az előttem szólók is írták, fixáld a farokfutót - "Lock tailwheel" asszem ez a neve a billentyűzet-kiosztásnál.
Taxizás közben pedig úgy tudsz szűkebben kanyarodni, hogy oldalkormány+kerékfék. Ilyenkor csak azt a kereket fékezi be, amelyik irányba az oldalkormányt mozdítod. -
A hátsó kereket lehet fixálni is.Főleg bombázóknál jó ,ha már a kifutón állsz és már csak a nekifutás van hátra. -
A hátsó kis kerék nem sokat tesz az irányításhoz, csak azért van, hogy ne a gép törzse kopjon :) Oldalkormánnyal vezesd a gépet a földön, finoman ráadva a gázt, különben megpördülsz. Ha "nagyon" bele akarsz mászni a földön gurulásba, akkor vezérelheted a motorokat külön-külön is, így tartva az irányt. Kérdezz bátran, azért vagyunk, hogy segítsük egymást. -
Modok segíthetnek, de nem az eredeti kabin belsőt kapod, hanem egy már elkészített kabint rendel hozzá. -
bajsz #19479 Neharagudjatok,a hülye kérdésemért.:
Szeretnék repülni a BF bombázó gépekkel ,ott ahol össze raksz egy csapatot,magadnak meg az ellent.De ugye nekem nem lehet választani a nagyobb bombázó gépeket.
Az lenne a kérdésem nem lehet valahogy megoldni ,hogy az összes létező géppel repüljek? -
Lebowski #19478 juteszembe. tolhatnánk lassan egy kis redorchestra-t! -
Zeulogus #19477 Köszi az infót, és az oldalt!
Majd meglátom mire jutok :D -
Az ívelőlapot teljesen be kell húzni,amikor gyorsan akarsz menni.Egyébként az AI-k gépei kicsit jobbak, mint a humánokéi.