91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    és milyen oprendszered van? mega codec pack nincs fent?
  • Scottt
    Egér nem buzerálja el?(Mozgasd meg repülés közben hátha)
  • Falcon87
    AMD 64 X2 4200 proci
    Leadtek 9500GT 512MB vga
    2GB Kingston DDR2 ram

TrackIR nincs, a Joy jelenleg nincs ,,bedugva".

Az 1946 pack van fent, 4.08m. A fura az, hogy eddig működött, most, hogy újra felraktam, folyamatosan hátrafelé néz. Néha meg tudom mozdítani, de utána ismét visszaugrik. Külső nézetben is ugyanez.
  • PhantomAss
    és a játék melyik verziója van fent?
  • Richtofen
    Na jó add meg kicsit részletesebben a konfigurációt.
    Joystick? fejmozgáskövető ha van? (TrackIR, webkamera+freetrack, stb) Ezekhez friss dirverek vannak fenn?
  • Falcon87
    Ez sem megy. Na jó, kész, feladom.
  • Falcon87
    Sajnos egyik sem segít. Szerintem ez valami grafikai bug lehet(másra már nem tudok gondolni), frissítek drivert, hátha segít...
  • Scottt
    Valahol(talán Cora)láttam múltkor ilyen DVD kiadásban^^
  • Lysandus
    Szerencséd, hogy megúsztad.

A 1921 és 1923 között született férfiak 90 %-a meghalt a II. vh-ban az oroszoknál. Jó, tudom a film a szovjetek mellett harcoló lengyelekről szól, de gondolom a túlélési esélyek itt is hasonlók lehettek.
  • Lacusch69
    Kiskoromban Janek akartam lenni...
  • Lacusch69
    Kicsit emlékeztet a paintballos debütálásomra...
  • Lacusch69
    Ez a 2ndSS-es orosz srácok videója. A Grij-en szoktuk egymást aprítani.
  • PhantomAss
    hehe
    nekem megvan vhol divx-ben is :)
  • TG Gida
    Az vidám lehet.
  • Her Laca
    Ez off egy kicsit de ugyan ott találtam:) Imádtam gyerek koromban
    A négy páncélos és a kutya
  • Gab920926
    Ezt kipróbáltam IL-2 be de vadásszal nem jött össze csak egy TB-vel!
    http://www.youtube.com/watch?v=FgkKP_fDsKc
  • Gab920926
    Köszi szépen kipróbálom mind2-őt.... :)
  • Scottt
    De ez tuti az;)
  • PhantomAss
    nekem minden tengely 100-on van végig
  • PhantomAss
    úgy emlékszem alap játékra raktam, de lehet hogy 4.08-ra
    valamelyik tuti műxik, mert egyébként nem szoktam peccselni
    próbáld a 4.08-ra, azzal sztem menni fog
    4.08+ui
  • Her Laca
    Banyek azt hiszem az Oroszok csináltak egy háborús filmet pár éve ,és felhasználták benne az Il2 őt.
  • Her Laca
    Srácok! Itt a légiharcok nem Il2-böl vannak?
    Ennek itt
  • Her Laca
    Nekem a következők vannak beállítva.

Pitch : 45,49,54,61,67,73,80,85,89,94
    Roll: 36,46,52,61,68,74,80,85,90,100
    Yaw: 44,50,57,65,72,78,85,90,100,100

De szerintem mindenkinek más,próbáld ki ,finomíts rajta a te igényeid szerint.
  • Gab920926
    Sziasztok!
    az lenne a kérdésem hogy ugye a játékba lehet a joystick érzékenységét állítani és ezzel kapcsolatban valakinek van valami jó beállítása vagy mindenki a gyárit használja?
  • istikovacs76
    Asszony laptopjára feltettem az 1946-ot, az ment is szépen. Úgy tudom az 4.07.
    Utána feltettem rá a UI1.1-et, de betöltésnél kilépett. Lehet, mégis kellene elé a 4.08m-et is felraknom? Wrapperrel, és 0.93-as soundmoddal, mod packkal együtt?
    Neked csak simán 1946, és arra a UI? Lehet asszony gépe gyenge hozzá, az mégiscsak laptop, huába 1.7ghz-es.
    Ezen az asztalin simán fut minden, de nincs szívem letörölni, és kísérletezgetni vele.
  • Richtofen
    Ha esetleg TrackIR-t használsz, az első indításkor szokott ilyet produkálni, nem középre néz, erre egy F12-t nyomva centerbe áll.

Ha nem ez a helyzet akkor a beállításokban a billenytű kiosztásnál a PAN VIEW (?) szekció alatt a centerhez rendelj egy billentyűt és azt próbáld használni. F9-e vált PAN és SNAP mód között, ez a billenytű csak PAN módban működik azt hiszem.

HA ezek nem jönnek be akkor szerintem is Lacusch ötleteit nézd meg, a joyon nem e akadnak a hat-swith gombok
  • Lacusch69
    Csak tipp: ha a joyodon van hat switch, akkor húzd ki a gépből, és próbáld meg joy nélkül újraindítva. (Egy esetleges beragadt kapcsolót lehet így kizárni)
    Vagy a beállításoknál állítgasd be egyesével a nézethez való hat switch pozíciót.
  • Falcon87
    Nekem pedig a következő lenne a gondom:
    Még csak most ismerkedem a játékkal, tehát még nem vagyok benne a dolgokban. Az a gondom, hogy amikor indítok egy quick missiont, vagy akármit, a pilóta folyamatosan az ülés háttámláját bámulja, és lehetetlen ,,elfordítani", mindig visszaugrik. Mi lehet a gond? Előre is kösz!
  • PhantomAss
    én a sima 46-ra raktam a communityt
  • istikovacs76
    Sziasztok !

Olyan kérdéem lenne, hogy a sógorom kérte tőlem az IL-2-t. Azon gondolkozom, hogy elég a sima Il-2 1946 és az aaa community install, vagy kell még felraknom elé a 4.08m-et is?
    Anno az AAA-n volt egy easy install for beginners,vagy valami hasonló, a hozzám hasonló bénáknak, arról néztem a sorrendet, mikor az megvolt, arra raktam a community installt. De sajna már nem találom azt a fórum linket.
    Szóval il-2 1946, és community, vagy il-2 1946, majd 4.08m, és arra a community?
  • Lebowski
    holnapra felrakom oszt mehet a jöhet :)
  • TG Gida
    igenigenigen.Párduccal meg Királytigrissel:)
  • RedRiot
    Ahogy az előttem szólók is írták, fixáld a farokfutót - "Lock tailwheel" asszem ez a neve a billentyűzet-kiosztásnál.

Taxizás közben pedig úgy tudsz szűkebben kanyarodni, hogy oldalkormány+kerékfék. Ilyenkor csak azt a kereket fékezi be, amelyik irányba az oldalkormányt mozdítod.
  • Her Laca
    A hátsó kereket lehet fixálni is.Főleg bombázóknál jó ,ha már a kifutón állsz és már csak a nekifutás van hátra.
  • Vogel
    A hátsó kis kerék nem sokat tesz az irányításhoz, csak azért van, hogy ne a gép törzse kopjon :) Oldalkormánnyal vezesd a gépet a földön, finoman ráadva a gázt, különben megpördülsz. Ha "nagyon" bele akarsz mászni a földön gurulásba, akkor vezérelheted a motorokat külön-külön is, így tartva az irányt. Kérdezz bátran, azért vagyunk, hogy segítsük egymást.
  • Vogel
    Modok segíthetnek, de nem az eredeti kabin belsőt kapod, hanem egy már elkészített kabint rendel hozzá.
  • bajsz
    Neharagudjatok,a hülye kérdésemért.:

Szeretnék repülni a BF bombázó gépekkel ,ott ahol össze raksz egy csapatot,magadnak meg az ellent.De ugye nekem nem lehet választani a nagyobb bombázó gépeket.

Az lenne a kérdésem nem lehet valahogy megoldni ,hogy az összes létező géppel repüljek?
  • Lebowski
    juteszembe. tolhatnánk lassan egy kis redorchestra-t!
  • Zeulogus
    Köszi az infót, és az oldalt!
    Majd meglátom mire jutok :D
  • TG Gida
    Az ívelőlapot teljesen be kell húzni,amikor gyorsan akarsz menni.Egyébként az AI-k gépei kicsit jobbak, mint a humánokéi.