91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
19705. Részemről a dolog lezárva. -
Te Fecska!Most tényleg minden gonoszkodás nélkül:melyik ált.iskolába jártál Nyíregyházán?Hol tanítják így a helyesírást,van még olyan tantárgy,hogy magyar nyelvtan?Őszintén érdekelne.(egy földid) -
Melyik választ?
-
Másképp gondolkodunk. Sose éresztem kényszert arra, hogy eldöntsem, ki mit tud és ezzel a tudással meddig fog eljutni.
ha kérdeznek és tudom a választ segítek aztán kezd vele amit akar.
Egyébként ki mint vet, úgy arat, olvasd csak a válaszát. -
Tobak Tibor!!! Ha kérhetnélek ,ő nem nemecsek ernő csupa kisbetűvel.:)
-
Lacusch69 #19710 Jó, csak azt ne mondd, hogy a Lock On-nal kapcsolatban nem bukkant elő a "dogfight" kifejezés...
Amúgy üdv a "külön állatfaj" klubban... (tegnap minősítette így a rep.szimeseket egy repülő-modellező
)
-
ki? -
Lacusch69 #19708 Meg gonosz képű náci katona... :D -
a pumák könyvet elolvasztam nagyapám jó barátja tobak tibor -
Na ! Ez már beszéd. Meg enyhültem:))
Javaslom olvass utána dolgoknak. Ajállani tudom a Pumák oldalát Pumaszállás itt nagyjából minden repüléselméleti,és egyéb harcászati kérdésedre választ találsz.
Mi sem tudjuk jobban elmondani,és ha már egyszer le vagyon írva akkor minek is körmöljünk.
Tiszteletem a családodnak! -
kérlek Laca kb úgy 15 éve járok ki minden egyes héten a Nyíregyházi repülőtérre a Nyíregyházi főiskolán akarok végezni a körlekedésmérnöki-Repülőmérnöki-hajózó szakirányon A nagyapám az MHSZ repülősosztány főnökei között volt az apámat az öszes magyar ejtőernyős ismeri és körülbelül egy hete próbálom felrakni az il-2 a lock onba kb 100 repült órám van úgyhogy légyszíves ne feltételezz rólam ilyenektet
Kösz -
Ez kell az ifjaknak
Ebben is van repülő,tök jókat lehet vele dogolni. Spitfire ,meg Messer:DDD -
Nyomorult akart lenni -
EMBER!!!!!!!!!
INNEN TÖLTSD LE AZT A NYOORÚLT LETÖLTENIVALÓT,CSAK RÁ KELL KATTINTANOD ERRE A SZÖVEGRE! -
Galiba!
Amikor én elkezdtem Il2 vel foglalkozni,minden túlzás nélkül állíthatom,hogy elméletben!!!!!!!!! (most se máshogy) mindent tudtam a második világháború repülőgépeiről,taktikáiról,pilótáiról stb.
KB ezen nőttem fel ,nagyjából minden könyvet elolvastam amit csak fel tudtam lelni a témában .
Éppen ezért gondoltam gyanúsnak a dolgot a Dogfight kérdéssel kapcsolatban. Bár lehet csak én gondolom úgy ,hogy mindenkit érdekel a repülés. Már aki itt megfordul. Semmi rosszindulat nem volt az első reakciómban ,csak tisztázni szerettem volna a helyzetet.
Másrészt most borítékolom,hogy a srác kb 20 percet fog eltölteni a dologgal,de ha ne adj isten felkeveredik valamely serverre a lobbyn (amin csodálkoznék) akkor kb egy órát adok neki amíg megunja.
Ne legyen igazam!!!!! de hidd el a tapasztalat az tapasztalat. -
Nemtalálom 
-
ok thx -
(Úgy érzem gazdagabbak lettünk egy Shitfire pilótával:) -
Arról az oldalról amit megadtam, vagy innen. Ami pedig a 4.08-as szerókat illeti, lesz az AAA community installer-ben egy Mod váltó (switcher) amivel váltogathatod a verziószámát a játéknak, így tudsz majd mindenféle szerveren játszani. -
és a 4.08 as szerókon nem fogok tudni jáccani?
-
köszi a segítséget + a gyors választ
-
Még egy kérdés az UI 1.1 et hol tölthetem le?
-
Látom itt mindenki úgy jött a világra, hogy mindent tudott a repülésről, az il2-ről, és a mod-okról. Bámulatos!!! A segítőkészség pedig példás. Igazán büszke vagyok.
1. Il2 1946.
2. Patch 4.08
3. Chanel mod és AAA community installer
Az AAA már tartalmazza a 4.09 patchet.
Viszont. Lehet, hogy neked is szarakodni fog ahogy nekem, akkor szedd le a Wapper- nevű programot.
Ha valami nem gömbölyű akkor írj bátran nekem. -
jáccani tudok csak felrakni nem
Nem vagyok szőke
amúgy korom 15 -
Semmi gond,írigylem a türelmedet-))).
Következő kérdés:hogy kell beindítani a mocit?
-
És most jön a másik kérdés ,hogy mi az az experte:D -
Bassza meg ezt benéztem:))) Ne haragudj azt hittem ezt nekem szánta a kollega és el sem olvastam a nevet:) Sorry -
Ne haragudj de ennyire bugyuta kérdést még nem tettek fel itt.
Dogfight az magyarul kutyaharc.
Másrészt az idézetet ha nekem szántad ,akkor nagyon rossz húrokat pengetsz ,nem akarom részletezni miért . Nyugodtan kérjél elnézést.
Harmadrészt ha felrakod a 46 ot akkor egyszerűen letöltöd a 4.08 at és rárakod.
Majd letöltöd Innen
a 4.09 csatorna modot meg az AAA modot .Előbb a csatorna mod kell.
Hány éves vagy ha kérdezhetem? A további válaszom ennek tudtával akarom megtenni.
-
az 1946 megvan és hogy rakjam fel a patcheket meg az AAA-t? -
"Megüssem vagy ne üssem
Ezen tűnődtem
Egy nagy pofon nem old meg semmit sem"
Legalább egy oldalt olvass már vissza,egy másik experte már feltette a kérdést és meg is lett válaszolva.Köcce,thx,csumi vagy mi... -
Ezt ugye viccnek szántad? Komolyan kérdezem.
Mert ha igen akkor had ne kelljen vele foglalkoznunk. Ha komoly ,hát segítek .Google a barátod. De hogy ne kelljen sokáig vesződnöd a gépeléssel DOG
-
és hogy mi kell a multihoz és mi ez a dogfight vagy mi -
lécci mondana valaki egy telepítési sorrendet(az AAA val eggyütt)
köszi
-
Tegnap nem tudtam befejezni, ma estére tervezem. -
Az a baj ,hogy kicsit lekéstek evvel a végleges 4.9 el.
A modok félelmetesen fejlődnek,lassan a kutyát sem érdekli mit hoznak ki Olegék vagy akárkik.
Max az az egy két repülő lesz érdekes. -
Richtofen #19680 Olvastátok a SIMHQ cikkben (vagy nem tudom Sanyo fordítása hogy áll), hogy Oleg NEM tervezik még magára hagyni az Il-2-t?
A Team Daidalos a 4.09-et követően jópár dolgot tervez még (akár új addonokat), a BOB megjelenéséig sok új dologra számíthatunk még. -
bucsher #19679 :)
-
Lacusch69 #19678 Az enyém is így van...
-
Egy rövid kis videó az új 4.09 update-ről -
Az AAA tartalmazza a fontosabb modifikációkat, úgy mint javított kabinok, új repülhető géptípusok, új map-ek hangok, effektek, stb stb.