IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Galiba!
    Amikor én elkezdtem Il2 vel foglalkozni,minden túlzás nélkül állíthatom,hogy elméletben!!!!!!!!! (most se máshogy) mindent tudtam a második világháború repülőgépeiről,taktikáiról,pilótáiról stb.
    KB ezen nőttem fel ,nagyjából minden könyvet elolvastam amit csak fel tudtam lelni a témában .
    Éppen ezért gondoltam gyanúsnak a dolgot a Dogfight kérdéssel kapcsolatban. Bár lehet csak én gondolom úgy ,hogy mindenkit érdekel a repülés. Már aki itt megfordul. Semmi rosszindulat nem volt az első reakciómban ,csak tisztázni szerettem volna a helyzetet.
    Másrészt most borítékolom,hogy a srác kb 20 percet fog eltölteni a dologgal,de ha ne adj isten felkeveredik valamely serverre a lobbyn (amin csodálkoznék) akkor kb egy órát adok neki amíg megunja.
    Ne legyen igazam!!!!! de hidd el a tapasztalat az tapasztalat.