91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Richtofen
    A "nem reagál" típusú problémára nem használ a kenegetés, azt a potméterek, optikai érzékelők, stb meghibásodása okozza.

Az olajozás, zsírozás arra jó, hogy könnyebben járjon a bot. Erre nagyon változatos megoldások születtek az itt fórumozók körében, mindenkinek megvan a saját receptje, gépolajtól a marhafaggyúig minden ;)
  • TG Gida
    Leginkább sehogy.
  • Ben007
    el vonási tüneteim lesznek ha nem lesz 1 héten belül új joy-om a régi ki van kopva és az apró mozdulatokra nem reagál így lehetetlen célra tartani szóval ha meglesz az új az hogy kell kenegetni?
  • Ben007
    O.K.
  • Vogel
    Sehonnan, mivel nem készült el sose a kabinja, így mással helyettesítették.
  • Gab920926
    Sziasztok!
    meg jelent az IL-2 1946 hoz az 1.7 es mod.
    van benne Re-2000 csak annyi a hiba hogy a P-36 os gépről másolták szóval a 2 gép ugyan az!esetleg nem tudja valaki honnan lehet letölteni az eredeti Re-2000 est???
  • Vogel
    FAQ 22-es pont.
  • Ben007
    az IL2 1946-ban is lehet magyar nyelvet beállítani?
  • Glo
    Nekem még a régi Saitek Cyborg 3D-m van. Szerintem nagyon jó Joy, nem gondolkodtam még cserén, és 5 éve bírja a kiképzést.

Vezeték nélkülit én sem ajánlom, mert tutira dog közben fog lemerülni az elem..
  • Ben007
    hát most jól meg kevertél az evoval annyi a bajom hogy nem dupla a gázkar de majd olvasgatok róla
  • Vogel
    Pedig sima evo-nál nincs is jobb. Aviatort nem vennék, sima egyenes rúd, kéztartó nélkül. Gázkar szar helyen van.
    KÉP
    ÁRA
    Én force nélkülit, és kábeleset javaslok.
  • Ben007
    evo az egyik ismerősömnek van de az annyira nem jön be
  • Ben007
    Nem éppen engem az első változat érdekel ez pedig a 3.
  • Lacusch69
    Aviator és X52 azonos árban????? Röhej...

Szegeden a MM-ben 8000-ért láttam Cyborg Evo Force-t.
  • Her Laca
    Ezt nézd meg.
    De ez ilyen drága lenne????
  • Her Laca
    Nézd meg az Evot.Szerintem jobb választás lehet.
    Aqua -ban láttam most pl Géniusnak valamilyen új csodáját 6-7k körül.
    De az aviator olyan 8K.
  • Ben007
    három oldalt végignéztem árgép nem friss adatokat mutat mindig használom a google-t és az árgépet is azért kössz hogy próbálsz segíteni
  • Her Laca
    Google!!! Beírod azt hogy Saitek Aviátor oszt kidob egy raklap találatot,benne boltokat is. Vagy árgép. Nos így megtudhatod pár perc keresgéléssel ,hol lehet kapni a legolcsóbban eme beviteli eszközt. Remélem segítettem.
  • Ben007
    OFF megvan az IL2 Sturmovik forgotten battles jó game de akadt egy kis problémám a joystick apró mozdulatokra nem reagál és ez baj + régi is úgyhogy úgy döntöttem beszerzek egy újat a saitek aviator mellet döntöttem és azt szeretném meg tudni hol lehetne a legolcsóbban megvenni előre is kössz
  • rudanjoe
    sziasztok, kéne egy kis help!

felraktam az 1946ra a 4.08m , 4.09b1m peccseket plussz az AAAmodot,
    és ha magyar karriert indítok, oroszul jelennek meg a szövegek!!!:(
    (küldetés leírása, stb...)
    - kissé idegesítő.... (csak ha magyar karriert indítok, egyéb nemzet
    fiainál marad az eredeti angol szöveg)
    - tapasztalta már ezt valaki, ha igen, mi a megoldás?
    (én ezt találtam:
    http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=1084
    ), de nem segített sajna)

előre köszi....
  • TG Gida
    Tavaly volt egy B-25 meg egy F-4U is.Igaz,hogy csak a szombati zárásra értek Kecskemétre,de így is majdnem lefújt minket a légcsavarszele a töltésről.
  • Lebowski
    ja, csak mire a flapset kinyitod már rég szarrá lőnek, mivel egy bizonyos sebesség felett az automata visszacsukja. 88asnak csak beülsz a seggébe és simán lelősz bárkit azzal a lézerrel ami oda van szerelve. a heinkelről nem is beszélve ugye :):)
  • Glo
    Magyarul ha nem akarsz motorleállást akkor ne nyomd előre a botot.. csak nagyon-nagyon finoman :) Ha pedig kihagy akkor egy gyors visszarántással még meg lehet menteni.. talán..
  • Lacusch69
    Ha Mk.I.: Akkor a Glo által is írt negatív G miatti üzemanyaghiány az oka.
    Ha későbbi modell, akkor elfogyott a nafta... ;)
  • Glo
    A Spitet nem ismerem annyira, de a korai gépeknél (Pl Hurri) ha negatív G-be teszed leáll a motor.
  • SirArcheer
    Ju88 is van szárnyfék?
    Azt hittem nincs, majd este kipróbálom.

Más:
    Spitfire-el mit rontok el ha fordulózás közben leáll a motor magától?
  • Glo
    Visszatérve, nekem már párszor bejött, hogy végső esetben földközelig toltam a gépet, és ha megfelelő távolságba ért az ellen aláoldottam a bombát. Ez stukával az 1000-1800-as méretnél bevált.

Ju88-assal Tiger az ász, ő többször beszopatta az ellent azzal, hogy kitette a szárnyféket, landing flapsre rakta a gépet, ezerrel kitrimmelte, az ellen meg fékezett (volna) mögé de mind átesett. Aki meg bírta valahogy azt a hátsó lövész lerendezte.

Tiger nem semmi amúgy, van hogy bomberrel több gépet lő mint más vadásszal.
  • Glo
    Nekem az AAA moddal is kb 5-ször lassabb lett a betöltés.
  • Scottt
    Ami nem "félhivatalos" az nekem nem adja^^
  • Her Laca
    Van ez az új ultrapack. Állítólag nagyon jó ,le is töltöttem már de majd csak akkor teszem fel ha már másoknál tökéletesen működik.
  • Her Laca
    Sajnos nem tudok segíteni:( Nem használok mod kapcsolót. Három külön IL kettőm van és azokat váltogatom .De majd mondják itt ne félj.Elméletileg azt kell aktiválni amit használni szeretnél.Jó felé kapisgálsz. Próbálgasd ,melyik a jobb.
  • Scottt
    Nem tudom milyen vackot szedtél össze és honnan
    Innen kell az AAA-val kezdődőket letölteni^^
  • majonur
    Herr Laca!
    Tudnal segiteni abban, hogy van 1 JSGME.exe nevu mod kapcsolo ott szerinted egyesevel kapcsoljak be mindent (tehat tegyem at oket balrol jobbra) vagy mar alapbol is be vannak lkapcsolva mert a hangok + legcsavar grafika,loves effektek mar igy is zsenialisak
  • majonur
    Nem! ez letoltve 2Gb, kicsomagolva 14.5 Gb.a neve Ultr@pack 1.7
    es nagyon fasza
  • Scottt
    Ultrapack???
    14gb????
    AAA UI modról beszélünk,ami inkább 1,4 gb^^
  • majonur
    ja, hogy a mod-olt konyvtar 102326 db fajt tartalmaz, szemben az alap il-2 1946 22943 db-javal, lehetseges hogy ez is okozza.
  • Her Laca
    Bizony :) eleinte lassú lesz.
  • majonur
    Sziasztok!
    Leszedtem a Ultr@pack 1.7 modot kicsomagolva 14 Gb
    egy frissen telepitett il-2 1946 +4.08 patch re masoltam;
    de sajn nem az igazi elegge belassult (nem a jatek hanem a toltogetesek, a belepes a jatekba stb)
    Valakinek van valami tapasztalata ez ugyben?
  • Sanyo
    Kb. 3 giga trackem van, uhh. Kiválogatni aligha lesz időm, de amin legalább lőttem valamit, felteszem a flyhu il2 letöltések közé. A hétvégén lesz több időm törődni vele.
  • Glo
    Szia!

Én is laptopról nyomom, de én 1024*768-ban. Kicsit nekem is széthúzza, de meg lehet szokni. 1280*800-as felbontást amúgy sem ajánlom, mert eszméletlen kicsik lesznek a távoli gépek, pláne földháttérben nem fogod látni őket.

Van olyan ismerősöm, aki 800*600-ban játszik pont emiatt.

A megoldás a "Vagy megszokod, vagy dugj a laptopra egy monitort".