91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Ben007
    ha lenne pénzem esküszöm hogy azt vennék :)
  • Her Laca
    Vegyél X52 őt. Annak nem idétlen a gázkarja.:)) Minden más csak kényszer ha azt nézed.
  • Ben007
    nem idétlen számotokra a cyborg evonál a gázkar én próbálgattam de ismerősömnél nem jól működött szóval a gázkar számomra unrealisztikus
  • Her Laca
    Na melyiket?

Van 4870 es is meg 4890 es és 15 huf a különbség.
    Na erre adjatok tanácsot. Mondjuk a 90 es gyorsabb egy pöttyet.
  • Her Laca
    Imádlak :)))
    Én is Atikat nézegetek,csak ugye van ez amit ti is ajállotok a 4850-4870.
    A 4870 est meg sehol nem lehet kapni ,csak rendelésre. Még a 4890 nel szemezgetek,10 pénz kb a különbség vagy 15 ,de azt nem tudom ,hogy jobb e ennyivel a 4870 esnél. Aztat nagyon dicsérik.
    Amúgy meg én ha IL2 őm ről van szó bármit és bármennyit tudok áldozni :)))
    Még az asszonyt is becserélem:D
  • Lacusch69
    Na Laca, találtam egy megfelelőt...

ITT
  • Lacusch69
    Ha tudsz rászánni 40k körül, akkor már kapsz ATI 4870-est. Szerintem az ez alatti kártyák nem jelentenek olyan lórúgásszerű növekedést a 8800GT-hez képest, hogy érdemes legyen lecserélni. (Bár most kényszerpályán vagy...)
  • repvez
    hol nézted ennyiért a kártyákat 27k-ért már van 4850-es és azon 1680x1050-ig jo minden egy normális procival.
  • Scottt
    Egyenlőre minden szinten az Atik domniálnak,szóval csak azt ha nem akarsz fölöslegesen pénz kidobni,középkategóriában 4830,vagy 4770 ezek kb 30-35k körül mozognak legfeljebb,nagyon penge kis kártyák.Vagy kicsit drágábban a 4850 ott megmár nagy a választék a mezeitől az ultra speckósakig^^
    Ezek bőven kielégítenek minden játékot kb 1280as felbontásig maximum grafikán^^
  • Lebowski
    én úgy hallottam, hogy atit. namost van akinek a gyomra kevésbé veszi be a catalyst-ot. én is most vettem hirtelen egy buta ati kártyát, mivel még agp-s vagyok, de elvileg ugyanabban a kategóriában, de olcsóbban több teljesítményt ad le. régen és volt atim azt is szerettem, de az nvidia is jó volt igaz nem egy 8as gt kategória volt :)
  • Ben007
    nem nagyon szeretném szerelgetni :)
  • Her Laca
    Ja és mik a tapasztalatok az újabb videó kártyák területén. Mit érdemes venni?
  • Lacusch69
    Lehetséges, ha évekig kenés nélkül használta (vagy agresszív anyaggal kente, és megszorult)
  • Scottt
    Nem,főleg ha kiveszed belőle a rugót,akkor szerintem nagyon precíz ketyere lesz belőle:)
  • Ben007
    egyre jobban hajlok a saitek cyborg evo-ra kedvezöbb ára és a kényelmessége miatt de valahol azt olvastam hogy azért vitte vissza a joyt mert nem tudott apró mozdulatokat csinálni és nem tudott célozni lehetséges ez?
  • Her Laca
    A baj az,hogy a videó kártyám úgy tűnik elhalálozott.
    Legalábbis játékok alatt kifagy,hogy rohadna meg. Szétkaptam ,kitakarítottam(tele volt porral) újrapasztáztam ,de ugyan az ,csak egy kicsit több idő kell neki míg meghal. Létezhet ,hogy tönkrement valami benne ami csak játékok alatt jön elő. 8800GT alapon 53 fok ,játék alatt megy szépen 60fok fölé is. Már szobai ventilátorral is hűtöm ,de ez is csak elodázza a dolgot. Asszem kell vennem valamit. Hogy ez is a hétvégén jön elő:((((
  • Vogel
    "jó lenne ha kijönne PC-re" - Ennyi sületlen barom van?
  • Lebowski
    egy 1 gigás memória 3500 ft. egy 2 gigás 6100 forint. ezen szerinted mit fognak még csökkenteni?? :)
  • Her Laca
    Jaj de olyan vagy:)
  • Chazz76
    Elolvastam,de mi az amit eddig nem tudtunk?
  • Her Laca
    Ezt olvassátok el
  • Her Laca
    Én egyszerűsíteném a telepítést. Ha az asztalin jó minden ,egyszerűen másold át a könyvtárat a laptopra. Utána csak a videókártya beállítást módosítsd. Én már vagy három ,négy éve nem telepítettem IL2 őt ,mindig csak átmásolom. Tökéletes.
  • AarPoe
    Az istennek se sikerül életet lehelni a frissen telepített IL2-mbe a laptopomon. Az asztalin persze működik, anno mindent a megfelelő sorrendben raktam fel, de hogy miket, már nem emlékszem.

Tehát: fent van az alap 1946 és a 4.08-as patch, erre jön a sound mod. Ha így van, minden menü és szöveg orosz, hiába írom át a config file-ban. A régebbi mentéseim és visszajátszásaim pedig nem működnek, függetlenül attól, hogy patchelek-e vagy nem, sound mod-ozok-e vagy nem.
    Mit hagyok ki, mit csinálok rosszul? :S
  • Szepy2884
    Na itt valamelyik számtech boltban éppen kiárúsítás van. Előző heten vinyókat, most vidkarikat árulnak akciózva. Ha memoriát fogják levinni, lehet hogy elblatyogok érte cskhogy ne ríjon a szátok
  • Her Laca
    Szepi nem vesz gépet csak ha majd jön a BOB:)) Megaszonta és kész. :D
    Szerintem is sajnálhatja,de hát ő tudja. Ezekkel a modokkal egy uj játékot kap az ember,a táj a hangok stb. Nekem nagyon bejön. Neki is bejönne,csak konok egy krapek ahogy ismerem:))
  • nalyib
    Szepy, ez a mod még nekem is tetszik, pedig tényleg utálom hogy sokat tölt, mióta feltettem már csak a hangjáért is megyek 1 kört naponta (soundmodom előtte is volt, de egy árnyalattal rosszabb), és mindig lelövök valakit.
    Ma nem, mert Me-410-essel hősködtem egy Lavocskin ellen, de 5 percig (!!) forgolódtunk, mire lekapott rólam valamit, én meg pont veszélyes manőverben voltam földközelben:)

Mondjuk 512Mb-val tényleg eszedbe ne jusson feltenni, inkább vegyél húsz forintért még egy 512-es modult valahol:)
  • Szepy2884
    Hát igen, mindig is antiszociális voltam a modokkal szemben, de hogy még kisebbségi is lettem... megyek is minnyá' a zombudszmanhoz

Amúgy hihetetlen meghitt és családias meneteket szoktam menni, ahol max. ha 20 ember van fent sokat mondok. Nincs az a tumultus és még a paksi erőmű teljesítményével vetekedő 512 megám sem kezd darálni ha valakit a revi elé csalok
  • Her Laca
    Sajnos szepi:))) te vagy már a kissebség: D Lassan az a csoda ,ha valaki mod nélkül repül.De te tudod. És mellesleg semmi féle fizika nincs átírva a modokban. A lőszer az itt is ugyan úgy viselkedik,max szebb.
  • Nohab
    Go-229: 2110 méter
    Mk 108: 840 méter
    Bf 109 G14 kék: 1000 méter
    Bf 109 G2 narancs: 840 méter
    Bf 109 G2 kék: 1250 méter
    FW 190 A8 1250 méter

később folytatom
  • Nohab
    Az eredmény: fegyverfüggő. Van ami több mint 2 kilométert repült, a másik csak 1,5-öt. Ezek még pontatlan eredmények, de kitaláltam egy 100%-ig megbízható módszert.
  • Szepy2884
    Mindezeknél jóvalta egyszerűbb, ha fogod a quick mission builder-t, kiválasztod Okinawát vagy bármelyik tengerrel, vagy nagyobb vízfelülettel rendelkező térképet, viszel akármilyen gépet, lemész deckre a vízfelszín fölé és szépen eregeted a sorozatokat. Ennyire egyszerű. Ha látod, hogy a nyomjelző a víz felett eltűnik akkor azt is látod hogy becsapódás sincs.
  • Nohab
    Amit láttam azt láttam, és az megvolt 2km (igaz 1946-ban patchek, modok nélkül). Meddig megy el egy lövedék csíkja? 1-1,5km?

Egyébként ezt hiba nélkül le lehetne tesztelni:
    1. Küldetésszerkesztő egy robbanó lövedékekkel felszerelt gépet kb. 3000 méternél indítjuk.
    2. A földre rakunk egy magasról is jól látható objektumot, mellé egy statikus kamerát.
    3. A repülővel függőlegesen rázuhanunk az objektumra, és olyan 2000 méternél tüzet nyitunk.
    4. Amint elengedtük a gombot, rátenyerelni a P-re, majd Ctrl+F2. Innen már csak keresni kell a becsapódást.

Holnap "reggel" kipróbálom, és leírom a tapasztalataim.
  • nalyib
    A klip után ezt ajánlotta a YouTube:D (csak unalomból nézzétek meg), meg is kapta a srác rendesen a kommenteket:)

Lehúztam az AAA-packot, szépmegminden, még azt a nagy töltési időt is megéri. Ma reggel olyan szépet játszottunk egy Mustanggal (vs G-10, sose értettem minek húzzák a botot a messzerre), aztán hazafelé eltévedtem ahogy illik, épp elfogyott a lé, mire belőttem hol vagyok
  • Her Laca
    OK.
  • Szepy2884
    Valaki itt említette, hogy a lövedék aminek miután kialudt a nyomjelzője még létezik és sebez. Nos nem tudom, lehet hogy az új csili-vili modokkal ez így van, de amiket én használok (4.08-4.09), azoknál ez egy nagy hülyeség. Eltűnik és nincs tovább.
  • Szepy2884
    "Tiger nem semmi amúgy, van hogy bomberrel több gépet lő mint más vadásszal."

Öööö ugye nem a HVS-es Tigerről beszélsz???? Mert ha mégis, akkor... inkább nem szóltam
  • Szepy2884
    Wuhhaha Erről az jutott eszembe, hogy az Öböl-válság alatt több ország és nemzet fia harcolt az amerikaiak oldalán ahol mindenki angolul kommunikált, kivéve a jenkiket :)
  • Gab920926
    Én is kontakt spray-el szoktam befújni a potikat egy darabig,pár hétig használ aztán újra kezdhetem a fújást de bevált!
  • Lebowski
    :D:D:D
  • Glo
    Még azt próbálhatod meg, hogy szétszeded a joy-t, és kontakt spray-el lefújod a potikat. Pár ebmernek bevált.

Én amúgy a Saitek joy-omnak a műanyag porvédőjét szilikonspray-el fújtam le. Na nem azért mert akadozott, hanem mer a szobatársam nem bírt aludni ha repültem, mert nyekergett veszettül. Azóta siklik rendesen :)