91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Pedig de. Sőt én pl 4-szer is (eredeti Il-2, aztán Forgotten Battles, aztán Pacific Fighters majd az 1946-ot.)

ÉS amennyit játszottam vele eddig messze ez a 4-es érte meg a legjobban életemben:) (meg a Total war sorozat és a mechwarriorok)

2-3 év online és még kb 5 év offline játékolás:)
  • Glo
    2500-ért nem lehet egy pulcsit se venni, nemhogy egy farmert pl :)

Viszont a Mesza-Spit 2v2 harccal nem tudsz villogni a dizsiben
  • i robot
    Ez a simulátor minden pénzt megér! Akinek nem az ne is szenvedjen vele.
  • Falcon87
    Ez a kérdés remekül modellezi a korosztályod hozzáállását.
    Kétezeröc'cáz forint, amennyibe pl a kedvenc pulcsid/nadrágod került.
    A benzint meg remélem csak viccnek szántad. Ez a játék bőven megér ennyit, még akkor is, ha én már egy éve nem tudtam vele játszani egy förtelmes nagy hiba miatt :(
  • Lacusch69
    Megsúgom, hogy a "69" a nevemben nem(csak) az egyik kedvenc pozíciómra utal, hanem a születési évemre is...
    Hidd el, annyit mentem Simsonnal, amennyit elképzelni sem tudsz...
    Amit írsz, az 300km motorozás. Hát, ha neked az még akkora élmény...
    Amúgy a tankja 7.8l, ebből 0.8l tartalék.
  • Nohab
    Aki nem tud fizetni legalább egyszer 2 rugót egy jó játékért, az eláshatja magát a Duna iszapjába.
  • tutika14
    nem hiszem el hogy mindenki megvette a játékot!!!!!!!!!!!! :O
  • tutika14
    meg súgom hogy a simsonnak 8 literes a tankja és 1 tankal 3 nap egyfolytában motorozást bir :)
  • Ben007
    nemrég rendeltem meg a cyborg evo-t és remélem igazatok lesz még nem tudom mikor jön meg de már várom
  • Ben007
    de nekem az 1946 van meg és nem akarom angolra állítani nincs másik megoldás?
  • Lebowski
    tényközlés, hogy a parizer jobb mint a szalámi :D
  • Lacusch69
    Hmmmm... 2680/300= szűk 9 liter benzin. Ez a 750-esemmel 120-130km, vagyis kb. 1-1.5óra motorozás. Nos én ennél már legalább 2000x többet játszottam ezzel a játékkal...
    Viszont ha két rúd szalámi helyett parízert veszel, már megvan az ára...

Nem baxogatásnak szántam, hanem tényközlésnek.
  • Lacusch69
    F.A.Q.
  • Ben007
    az miért van ha új kampányt akarok indítani egy sípoló hang a gépből és semmi nem történik?
  • TG Gida
    Ennyiből nem sok benzint veszel:)
  • tutika14
    jó kis játéknak tűnik de nekem 2500 at nem ér meg xD inkább veszek belőle egy nagy rúd pick szalámit és megeszem vagy benzint a motorba jobban megéri xD
  • LeonSilver
    Itt kérlek az Il-2 1946 mindössze 9.99€ ami most kb. 2,680.01 HUF .
  • tutika14
    szasztok! Valaki tud hozzá crackot? vagy valamit amitől nem kéri a cd-t és elindul? hiába vann benn a lemez azt irja tegyembe és okézzam le
    help :S
  • nalyib
    Szimulátor az az, mikor a fejlesztők mindenben (élményben, nehézségben is) megpróbálják utánozni a valóságot, vagy legalábbis lehetőséget adnak ilyen módra.

Az "Arcade" pedig eredetileg a játéktermek stílusát jelenti, ahol (a pénzbedobósdi miatt) 1. reflexjáték 2. általában olyan irreális "fizikája" és irányítása van, amit direkt szokni, tanulni kell, tehát nem is nagyon lehetsz benne jó benne elsőre.

Mivel igazi szimulátort nehéz eladni, a gépbe meg nem kell érmét dobálni, szigorúan vett "szim" és "árkád" aránylag kevés létezik, ezeket legtöbbször csak rájuk aggatjuk. A legtöbb játék legfeljebb "erősen húz" valamelyik felé, de akár mindkettő jellegzetességei is előfiordulhatnak.

A Dunaparton ott voltam ma egész véletlenül (mármint nem emiatt mentem pestre:D) 13h-tól, a nagysó kb abból állt, hogy néha "véletlenül" elszállt valami, közben meg szégyentelenül pofáztak negyed-félórákat.

A lökős bemutató mondjuk jó volt (hozzátenném Kecskeméten sosem voltam:D), a redbullból meg a selejtezőt láttam.

Oké tudom, nem repülőnap. :)
  • TG Gida
    Xar
  • Lysandus
    Mégsem marad el a légibemutató. Az utolsó pillanatban engedélyezték. Mondjuk még visszavonhatják megint, szóval csak nyugtával dicsérjük! Ezt az országot!
  • Szepy2884
    szóköz... de ne mond el hogy én mondtam!
  • Chazz76
    Help my!Nem tudom irányítani!
    Megpróbálom bekonfigurálni a joyra
  • Szepy2884
    Köszi mindenkinek :) Kár volt megkérdeznem, mert még nézni is fáj, annyira agyatlan...
  • Nohab
    No akkor itt van a Blazing angels 2 amiben van belső nézet. Mint láthatod arkád: három sebességi fokozat van, nincs átesés, végtelen lőszer, és belsőnézet nélkül is tudsz lőni, pedig van benne. Pont mint a Hawx
  • SirArcheer
    Ingame videó
  • Sanyix
    Eléggé :D köze nincs a nézethez. Az arcade lényege hogy köze nincs a valósághoz, fizika nem létezik, agyatlan lövöldözés. Szimulátor meg a valóságra próbál hasonlítani, komoly fizika is szokott mellette lenni, gondolkodós. Pl arcade autóversenyben nemkell fék, a szalagkorlát megvezet, szimulátorban viszont szarrá törik a kocsi ilyenkor :D
  • Szepy2884
    már lengyelestül is kimerülőben voltak.
  • Szepy2884
    Nincsenek tapasztalataim arcadokkal, ezért lehet, hogy butaságot írok, de én úgy tudtam, hogy a simulátor és az arcad között, többek közt az az egyik lényeges tulajdonság, hogy pl az arcade-ban szinte sosincs on board nézet csakis külső nézet. De ahogy elnézem a BoP-ban van belső nézet, méghozzá egész szépen kidolgozva. Most akkor hogy is van ez?
  • i robot
    Sok lengyel pilótát alkalmaztak!
  • Sanyix
    énis, de még meg kell javítani a fluxuskondenzátort.
  • TG Gida
    Pedig pont most akartam indulni:)
  • Szepy2884
    nem okoskodni akarok, de én eddig úgy tudtam, hogy az angliai csata amiatt bukott meg, hogy... mi nem voltunk ott a mi fantasztikus és nélkülözhetetlen IL-2-ős tapasztalatainkkal!!!!! Wuhhahhaaa
  • Szepy2884
    Elamarada légi bemutató
  • Richtofen
    Tényleg úgy tűnik. :(

A Teremtő folytasson szexuális aktust ennek az ki-be-ba*ott tetves gennyes szartúró országnak a ki-be-ba*ott bürokratáival!!!

Legalább nem kell főnöm a napon, hogy lássam.
  • Lysandus
    Nekem is ez a véleményem. Csónakkal is átevezhettek volna, Churchill visszaemlékezéseiből tudni, hogy angol védőerő ebben az időben nem létezett. Ha megvan Anglia, az amcsik csak pisloghattak volna az óceán túloldaláról.
  • Lacusch69
    Az Indexen topik van róla, hogy lefújták a légiparádét...

Addig is: offline gyakorló Stuka, Heinkel és Ju88-as lövészeknek.

ITT
  • istikovacs76
    2007-ben a Bochkor ral együtt kommentáltak.
    Igaz a red bull racen, Palik olyan hangon kiabált, még a várban is tisztán lehettt hallani:) így legalább nem maradtam le semmiről.
    A B-25 jó volt, meg az a négy motoros gép is (dc-6).
    Meg a Boeing-737 is szép, ahogy lassan "eltotyog", a margit-híd felett. Onnan legalább mindent látni, és az air races gépek előttem fodulnak el:)
  • Her Laca
    Gépük az volt dögivel. Pilótájuk volt kevés.
  • Her Laca
    Mi mellette is állhattunk:))
    Nagyon nagy egy vas az már biztos.