91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #20755 ...ésakkora dícsővöröshadsereg leaprított mindenmocskosnácita zééégről 
Amúgy a videó tényleg jó... -
lala42 #20754 Ennyi pénzért mégis mit vártál? Hogy hegyekben áll? Most mindenki CF-et buherál. 60 ruppó két jó kariért nem is pénz.:-)
Az 5000-es sorozat meg már úton a boltok polcai felé. Nekem igaz 4890-van, de erősen gondolkodok 1 5800-as felé. ( persze majd a játékok mondják meg,hogy kell-e egyáltalán 1680x1050-hez.
-
És szépnek tűnik de sehol sincs raktáron:)) -
25000 a Lord ba. Bőven elég nekem ,hiszen jóval jobb mint a 8800GT-m
és pár hónap múlva veszek egy 5000 es Atit. Ezt meg beteszem a fiam gépébe. Pár hónap és kb 60000 körül már biztos lehet kapni majd valami ütős kártyát,de lehet kihúzom a BOB megjelenéséig ,mert mit lehet tudni:)) -
lala42 #20751 Azért mondtam az apróbetüs részt, mivel a napokban aktíváltam több ilyen mobil netet, fősulisok részére és ott az van a szerződésben, ha meghaladsz egy bizonyos adatforgalmat, akkor korlátozódik a sebességed. Azoknak a sebességmérőknek meg nem kimondottan kell hinni. Dobj egy pinget és kiderül, hogy mennyi. Start-futtatás-cmd. parancssorbe beírni a következőt. ping www.origo.hu és enter. kb. 120 körül kell lenni a TTL-nek, 14-15 ms.-os idővel. -
lala42 #20750 Mennyit szánsz rá?
Met kb. 30-35 körül, már van Fer. 4870-es is.4870 árgép -
Na urak eldöntöttem.
Osztottam ,szoroztam és holnap elhatolok venni egy 4850 ati kártyát.
Nézegettem használtakat,de becs szóra az emberek beütötték a fejüket,vagy fogalmam sincs mit gondolnak, de egy használt 8800GT ért 20-22 ezreket kérnek. Újonnan veszek 9800GT -t ami ugyan az 25-26 ért.
Meg atit ami sokkal gyorsabb ,korszerűbb ,25 ért. Mikor jelzem a figuráknak ,hogy mondjuk 15 -öt hajlandó vagyok adni a használt kártyáért,hát elküldenek melegebb éghajlatra.
Hol élnek ezek????
De találkoztam olyan hirdetéssel is,hogy 28 ezer,mert tuningos a kártya.
Kész vagyok teljesen:)))
-
Zsolt7411 #20748 Tudom hogy mire gondolsz igen mobil net de a sebességem mikor mérem mindig 2megabit fölött van.az adatforgalmam meg korlátlan meg a letöltésem is legalábbis a szerződésben ez áll.
-
lala42 #20747 Nem tudom, hogy ez a NET milyen, de ha mobil NET, akkor valószinüleg elértél egy bizonyos adatforgalmi limitet (apróbetüs rész) és olyankor korlátozza a sebességet. Olvasd el a szerződésedet figyelmesen, különösen az apróbetüs részre. -
Zsolt7411 #20746 Sziasztok
Lenne egy problémám!
Sajnos vodafosos netem van,kb 2 hónappal ezelőttig semmi bajom nem volt az il-2 szerókkal.De most azt csinálja hogy piszkosul ugrál a pingem játék közben 180-1100 ig!!
Ezért fel sem tudok menni egy szeróra sem mert állandóan kidobál 3 felszólítás után!Valaki nem tudna segíteni mert már nagyon unalmas ez a helyzet!
Ja és akkor nem megy fel csak a pingem ha az opcióban a network-ben 9.6 kb/sec-ra állítom de úgy nagyon laggol vagy nem is tudom mit csinál mert egyszer ott a repülő lövök rá majd el húz valamerre de követni nem lehet mert olyan gyorsan megy persze ez is a net miatt van!
-
Rue East #20745 a rádióiránytű antennája -
Thx a segítséget! :) -
Antenna -
állítsd át a nyelvet angolra -
a 82. számnál az miaffene? -
Fel raktam az 1946-t majd pecseltem, és nem indulnak single modban a karier modok? Mi okozhatja a hibát? -
Illetve minden egyes indításnál újra kezdi számolni, vagyis mindig felülírja őket. -
A főkönyvtárba rakja őket, valami ilyesmit keress: "grab0001.tga". Nem csinál nekik külön mappát. A Printscreen-t nyomkodd. -
Lacusch69 #20737 Igen, és grabxxxx.TGA formátumban keresd! -
Nekem azt mondja már meg valaki, hogy a screemshot-okat hova és milyen formátumba menti az IL2? A gyökérkönyvtárban én nem találok semmit. Egyáltalán a Printscreen gombal kell csinálni? -
A második világháború repülőgépeinek szerkezete c. könyvben is kb ennyi van. De ez a kép nem mond semmit. -
csak ilyet találtam -
-
Egyszerűen nem találok szerkezeti rajzot a bf109 farokról. Az oldalkormánytrimm a kései verziókon egyértelmű, működése nem kíván magyarázatot:
DE a magasságiról nem találtam semmit. Annyit kiderítettem, hogy amit Richtofen kollega belinkelt, azok a fix trimmek, kívülről nem állíthatóak. A kabinban lévő két baloldali kerék közül a jobb szolgált a "magassági kormánylap állítására" (németből való fordítás), tehát valóban a magassági lap térült ki. Innen mindenki szűrje le amit gondol.
(rásegítés alatt a teljesen kitérített kormánylapát fizikai túlhúzását értem trimmel a maxon túl) -
lala42 #20731 Ez rásegítés aminek nem sok köze van a valós trimmhez.
Ez téves elképzelés. A valós trimm is így működik. ( nekem elhiheted, hisz tapasztalatom van benne
-
lala42 #20730 Ahogy Vogel kolléga mondja a 20727-es hsz-ben a kormánylapát kitér ameddig a konstruktőr megtervezte ( az aerodinamika engedi
)ezen a trimm sem tud változtatni.
-
lala42 #20729 Természetesen elengedett kormánynál látod, hogy az egész kormányfelület mozog. De ha erősen fogod a botot (b.-nál szarvkormány)akkor érzed, hogy el akarna mozdulni. -
lala42 #20728 Nem csak az IL-2 ben mozog a trimm hatására a kormányfelület, hanem a valóságban is. Ui.a trimmlap és a kormány"lapát" elmozdulási viszonya egyben olyan, mintha egy szárny lenne, aminek hol növelem az állásszögét, hogy csökkentem annak függvényében, hogy mennyi erőt akarok hatástalanítani. Az-az a trimm és a kormányfelület (csűrő) viszonyában az elmozdulás mértékeében felhajtóerő keletkezik. Ez lehet pozitív, lehet negatív irányú. -
Il-2ben a full magassági mozog ha piszkálod a trimmet. Nézzétek meg külső nézetben. Szar az egész rendszere, csak orr ill farnehézzé kéne tennie a gépet, kormányerőt csökkentene, de nem növelné meg a kitéríthetőséget. Ez rásegítés aminek nem sok köze van a valós trimmhez. -
lala42 #20726 A trimm arra, jó,hogy csökkentese a gép súlyponteltolódásából adód kormányerőt.
Tehát téves elképzelés, hogy harci repülés közben kormányzási szerepe lenne. Csak a vezethetőséget segíti elő. (természetesen ez egy valós élethelyzetben egy szalonnán nevelkedett pilóta számára nem igazán jelent nagy előnyt
-
-
reggeli bölcsességek.
"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok
ellen,
mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... " -
Bocs hogy ide, tudom off, de kivel a gyíkkal osztanám meg ha nem veletek kedves barátaim.
2010
A Világ: Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák.
Magyarország: A tüdőszűrő-állomásokat eladják egy cipőbolthálózatnak.
2015
A Világ: Az első agyátültetés az USA-ban.
Magyarország: Horn Gyula ismét miniszterelnök.
2020
AVilág: Mágneses levitációval működő járművek elterjedése.
Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.
2025
A Világ: Az első ember a Marson.
Magyarország: Az első ember a 4-es metrón.
2030
A Világ: Elkészül a New York - London alagút.
Magyarország: Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét.
2035
A Világ: Világköztársaság.
Magyarország: Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen.
2040
A Világ: Az első lakótelep a Holdon.
Magyarország: Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával".
2045
A Világ: Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik.
Magyarország: Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik.
2050
A Világ: Kapcsolatfelvétel az első földönkívüliekkel.
Magyarország: Az első ÁFA-csalások földönkívüliekkel. -
Sajnos igen. Nekem két Gb RAM volt a régi gépemben. Azért vettem új masinát mert nem tudtam rendesen repülni a szervereken. Most négy Gb van benne. Ezen tökéletesen fut. -
Kferro #20721 Sikerült rendesen feltelepítenem az Il2-őt. A kérdésem, hogy létezik, hogy olyan nagy lenne a gépigénye ezeknek a modoknak? Mert nálam már a játszhatatlanság határát súrolja. 1Gb RAM ezek szerint kevés a BoB szerverhez? -
asw27 #20720 A magassági trimmet azért alkalmazzák, mert a sebesség függvényében az általános szárnyprofilokon a nyomásközéppont vándorol. Ezt úgy kell értelmezni, hogy a felhajtóerő eredője a gép hosszában előre hátra vándorol egy bizonyos tartományon belül. A súlypont, viszont nem mozog, így a gépen forgatónyomaték keletkezik. Ezt a forgatónyomatékot a pilótának kell korrigálni, mégpedig a magassági kormánnyal. Ebből látható, hogy minden sebességhez más és más magassági állítást kell alkalmazni ha azt akarjuk, hogy vízszintesen repüljünk. Tehát folyamatosan erőt kell kifejteni a boton, ha nem a gyári utazósebességen haladunk.
Tehát a trimm alapvetően kényelmi berendezés. Arra szolgál, hogy a magassági,oldal, vagy csűrő kormánylapokat állandó meghatározott kitérítésben tartja a pilóta beállítása alapján. Értelemszerűen a kormányfelület kilépőélén fejt ki forgatónyomatékot a kormányfelület hossza által meghatározott erőkaron. Ebből látható, hogy többletkitérítést nem okoz a kormányfelületen. Tehát nem okoz forduló szűkítést, csak a pilótának kisebb erőt kell kifejtenie a kormányzáshoz. Így nem fárad el. Mivel alapvetően a magasságin lévő trimmet egy tárcsa forgatásával lehet ezeken a gépeken működtetni, el lehet képzelni, miközben bal kéz a gázzal fűrészel a jobb pedig a bottal birkózik, vajon a trimmet mivel tekergetheti egy 4-5 G-s forduló közben. -
Kferro #20719 Az van meg, köszi. :) -
az hiba :))
az ac installerből nem jó a sima 3.8, hanem a "3.8 plus Halifax" -ot használd -
Kferro #20717 Közben gondolkodtam a dolgon, s bizony nagy valószínűséggel a gondot az okozta, hogy nem raktam fel a 4.08-as patchet... Én marha!
-
Richtofen #20716 Állítsatok le, ha uncsi!
Kicsit átgondoltam: a trimlapok maguk méretüknél fogva majdnem jelentéktelenek a gép közvetlen irányváltásában. Igazából arra jók, hogy a kormányfelületek maguktól térjenek ki bizonyos mértékben.
találtam egy ábrát is: remélem jó a link