91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Holnap 20:55-kor a History-n (nem a Viasatos) fog kezdődni a Luftwaffe titka. A bemutatóban sok-sok Stuka és Condor volt, meg egy pár nagy bumm. Többet nem értettem belőle. -
Szepy2884 #20834 A Luftwaffe ászaiban van személyes megemlékezés, elbeszélés, vagy csak pusztán dokumentum információk? -
Glo #20833 Nyomsz egy Print-Screent, aztán kilépsz, és Paintben nyomsz egy Ctrl-V t :)
-
Csinálnék egy screenshot-ot ha tudnék 
-
A BoB szerver már működik, csak az oldaluk nem. -
Glo #20830 Na majd ezt a config iniben kipróbálom, hátja jobb lesz. Amúgy nekem nincs vele gondom, a laptophoz képest sztem jól fut a dolog. Mondjuk kíváncsi lennék egy összehasonlításra, hogy Lacának vagy Galibának mit mutat mondjuk Calois-nál 4km magasan a csatorna látványa (az angol partokkal) meg mit mutat nekem.
De nem is.. nem akarok most új gépre beruházni. olyan ez mint a trimm :D -
Én is ott érdeklődtem.
Jobbnál jobb tanácsok keressek drivert,erre kérdezem ,hogy minden játékhoz külön telepítsek más más drivert. Mondták,hogy eleinte volt másnak is nyűgje ,de röpke pár hét alatt megoldották:)) .
Na erre nekem nincs időm:) -
istikovacs76 #20828 Az szép.
Nekem a prohardver fórumán próbáltak segíteni, volt aki azt mondta, csak a gyári driver a jó, volt aki csak a legfrisebb, volt aki azt mondta, hogy csak detonatort használja. Na ebből elég lett, így nvidia lett.
Úgy mint neked, azóta semmi gond. -
Azt képzeld el,hogy 15 20 FPS-t produkált az ATI.
Most nem is érdekes az előtte való szopás,de 15-20 FPS?
Röcögött dadogott,élvezhetetlen volt.
GF 60-80 FPS.
Asszem nincs miről beszélni.
Mondjuk érthetetlen a számomra is a dolog,de ez van én meg nem akarok heteket evvel foglalkozni.
Nem csak a hardver a lényeg hanem a hozzá írt meghajtó program is .Szerintem. -
Most csináltam pár képet a Heroes Over Europe játékbó..nygyon durva graf:) csak annyi hogy arcade kb HAWX...
-
istikovacs76 #20825 Szia Laci !
Az ATI-val én is hasonlóan jártam, igaz az már 2 éve volt, mikor a hd2600 kijött. Gondoltam beújítok egyet, és lecserélem a régi 4400TI-t. Alig tudtam feltenni a drivert, ha felment, el sem indult a cod4. Mondtak új driver, meg hasonlók. Hát, azza ugyanez. Ez a konfig P4 2,4, asus alaplap.
Betettem egy mésik gépbe, ami amd procis volt, és abit alaplap. Na, azzal semmi gond nem volt.
Visszavittem, money vissza és elhoztam egy 7600gt. Amit feltettem, és azóta jó.
Lehet, hpogy jó az ATI, de én nem szeretk állítgatni, tuningolni. Csak berakom (a kártyát:) ), és menjen. Az nvidia, meg ilyen. szóval az való nekem (nvidia). Az ATI, meg aki tudja, hogy jit, hova miért állítani.
Egyébként a rendszergazdás történet ismerős, nálam is így volt. a szomszéd srác renszergazda, de ő is szétszopatta magát az ATI-val, amíg nálam volt. -
Glo #20824 Még jó, hogy én laptopról nyomom, így nincsenek ilyen gondjaim.. igaz abban is ATI X2300-as van :) -
Akkor este már lesz megint az én géppárparancsnokom?
-
Urak ,megjártam ,visszavittem ,emberek csodálkoztak,de szó nélkül visszaadták a pénzt.( ezért szeretek én boltban vásárolni).
Elrohantam az Aquaba megvettem ugyanannyiért a gts2500 at.
Na a lényeg. Beraktam ,driverek feltelepítése előtte ati eltávolítása,és láss csodát. Semmi vacakolás,semmi szopás három perc múlva vígan fut az IL2 ő:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vajpuhán. Engem még egyszer nem dumál meg senki az már biztos.
Tolyok én a tesztekre ,meg a fejlettebb hardverre meg ilyesmikre.
Én ugyan szeretem a kihívásokat ,de ami sok az sok.
Majd akkor lesz ATI-m ha megtanulnak illesztő programot írni.
-
Naaaaaaaaaaaaaaa ezt biztos megveszem:))) Hol van ehez a Logitech?? -
SAITEK X65f -
Glo #20819 Nem rossz. Mindig is arra vágytam, h barátnőm képét feltölthessem a kabinba :)) -
Va n javított kabinbelső a Bf109-hez. letöltés -
...ja igen. Privát üzenetben, vagy e-mail címemre is írhattok, bár szerintem érdekes a kérdés. Én biztos szívesen olvasnám az itteni fórumozók ezen véleményeit, bár nem sok köze van az IL2-höz. -
OFF! A segítségetek szeretném kérni a munkámmal kapcsolatban. Egy pár kérdésre ha reagálnátok nekem az sokat lendítene a mai napomon.
1. Ha volna mód arra, hogy egy önellátó kommúnában éljetek és dolgozzatok, élnétek ezzel?
A válasz lehet igen vagy nem természetesen, és ami fontos egy pár soros indoklás.
2. Mi hiányozna a legjobban az urbanikus (városi) életformából?
Ha van kedvetek törjétek rajta a fejeteket. A válaszokat előre is köszönöm.
ON. -
de ezt azért ne nagyon hangoztasd az elvakult ati fanok előtt :) -
Lacusch69 #20814 Akkor marad a 8800GT-m... (ha nem döglik meg) -
laca! ne mondj ilyeneket. Tudod én kérés nélkül is 

-
Meg lesz!!!
-
Na szedelőzködök oszt irány a bolt.
Elegem lett . Ha még egyszer ATI kártyán kezdenék el gondolkodni lőjetek le.
-
Mondjuk nekem a Core2Duo 3,3 procin a 4Gb rammal és a GTX295el nincs semmi baj. Sőt, ennek egyik ati sem ér még az árnyékába sem!!! 
-
Én úgy dontöttem el anno, hogy milyen kártya legyen a vasban, hogy kiírtam egy szavazást az AAA oldalán. Az eredményt nézzétek meg magatok. -
Most próbálgatom.
Mindenki ,már a ""hozzáértő fórumokon"" bizonygatta,hogy az ATI hú mennyivel jobb,meg majd meglátom. Hát most megláttam. Banyek a 8800GT-m
simábban futtatta ezeken a beállításokon a dolgot. Bementem a spit vs BF seróra és akadozik. Asszem most lett elegem. Szedem szét oszt megy vissza.
Soha többet ATIT akármit is mondjanak róla. Nincs nekem kedvem küszködni egy nyüves videó kártyával. -
Igen Laca, ez jó ötlet! Egy igazi videókártya mindig is zöld színű volt és lesz...
-
Szokásos. Se szerver se veboldal
-
Nekem volt egy 9800prom anno. Na az tényleg egy bitang kártya volt.
Mondjuk avval nem volt gondom,valószínű még a programozók catalistot is tudtak írni. Még most is töprengek,hogy visszaviszem,és veszek egy gts2500 at.
24 órán belül kötelesek visszaadni a pénzt ha jól tudom. -
pontosan ezért váltottam 4 év ati-s szenvedés után nvidiára, és 2 éve semmi (!) problémám sincs, semmilyen játékkal -
Mi a baja a BOB nak? -
Hát az biztos,hogy egy erős géppel nagyon szép és élvezetes lett az Il2 .
De van egy határ,és véleményem szerint ennek a játéknak tök mindegy már milyen modern videó kártyát teszel alá különbséget nem fog látni az ember.
Az majd a BOB ra lesz jó.
Asszem most várok egy fél évet ,de lehet lesz az egy év is és majd ha kijön (két hét múlva ) a BOB akkor nézek valami után.
Addig is bőven elég ez a gépem.
De egy biztos.
Mindenki agyon dicséri az ATI-t ,de programozónak kell lenni ahhoz lassan,hogy beállíts mindent a jó működéshez.
NV -nél csak betettem a kártyát fel a meghajtó progit,rászúrtam az élsimítást egyebeket,oszt hasított.
Kicsit keserű a szám íze,mert igazság szerint többre vártam,semmivel sem lett gyorsabb meg szebb az IL2 őm,mint a 8800GT vel.
Meg is értem az NV-t. Minek csináljon újabb dolgokat,ha három éves cuccaik ,még mindig hozzák a teljesítményt.
Tegnap este már azon is gondolkodtam,hogy visszaviszem adják vissza a pénzemet. Három ,négy órám ment rá,hogy mindent beállítsak. Ez nonszensz. -
In Memoriam BoB szerver
-
Én néha még rácsodálkozok mennyivel jobb lett az IL2 a gépcsere után. A régi gépen pl a BoB map-nél be kellett repülni a csatorna közepéig, hogy lássam a brit partokat
Legalább kétszer hamarabb kiszúrom az enemy-t. minőségi ugrás volt minden szempontból. El se tudom képzelni mit tudhat egy olyan kártya mint amit Laca akar majd venni. Az pl a régi alaplapba be lehet majdan tenni?
-
Nvidia 7950GT esetleg? Picit használt, de csúcs egy kártya... Occsóé megszámítom Szepy Tesó...
-
Szepy2884 #20798 Ez most vicc? Erősen agyalok hogy veszek egy jobb vidkarit a jelenlegi ati X300-nál (nem röhög!!!)de használtan. Csak most meg kell nézni mire költök mert totál lakásfelújítás közepén állok... -
Na elkészültem. Mit össze nem kell ezzel babrálni ,de be kell vallanom,hogy tényleg jó. Vaj simán szépen fut . Lehet csak meg kell ismerni a catalistot. -
Köszönöm.
A fűrészfogazást megoldottam. De mi a ménkűnek szopatják az embert ,az nvidiával soha semmi gondom nem volt.