91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    joparszor en is csodalkozom, hogy kerul 6 orabol csoe ele a la5 -os, vagy a fokas gyerek (Rakinroll, torok csavo) nagyon jo vagy a lavocskin nagyon bena...
  • Zpogi
    BAKKER! Ez nem egyszerű amit ez a fazon a Fókával produkál...legalábbis számomra.
  • Glo
    Van egy olyan film is, amiben szintén halomra lövik az ellent, de már szinte unalomig, és alatta a Rammstein - Keine lust megy
  • Chazz76
    BANG-BANG,haha,qrva jó zenét raktak alá.
  • szekelyland
    de ez inkabb arrol szol hogy a palastorso hasznalataval milyen hamar fordulhat a kocka, azelejen a 3 felvonas ami nagyon jo
  • Szepy2884
    Szóval a Fóka rendeltetés szerű használata
  • Szepy2884
    Hát, Ata testvér, azért mi ezt egy kicsit jobban csináljuk ketten. Pl: nem megyünk le és bele mindenféle két esélyes forgolódásba lőszert pazarolni, inkább fentről kupán vágjuk a ficeket egy rácsapással hogy ne legyen annyira mozgékony, míg ha a két büntető is fel van csatolva akkor aztán lehet nagy csodálkozás a részükről, "hogy hova lett hirtelen a gépem??? "
  • szekelyland
    Ja s egy kis finomsag, Fokaval fuszerezve..Itt
  • szekelyland
    Na a ma esti kuldi vege nagy volt!!!
    Szokasos esti buli Szepyvel a CZ_AH dedicateden. A vege fele az egyik La5 felet lelottem, a masik felevel javaban haladt a fold fele, amikor egy csavo jo hosszu sorozatot lott bele. Erre kisse felmergelodtem, kovetem a csavot es latom h szisztematikusan lopja a killeket, kb v 3 -at meg leszedett ami mase lett volna. fejcsovalva megyek a bazisra vissza, gonosz bosszuallasi terveket szovogetve, amikor latom h a "baratunk " eppen landolni keszul.Szorosan mogeje alltam kilebegtettem, amikor foldet ert, kis gazfroccs, atemeltem folotte, es elotte lecsaptam a gepet a foldre, futo reccs, keresztbe megallok a kifuton. A csavo persze belemrohan, a pilotam voros neki meg durr a gepe. Gyors refly, latom h -260 pontja van, hehe. erre beirja hogy aTa, you *****. (itt egy sor angol csunya szo jon,..) Erre meg kirepul a szerverrol autokickkel..... hiaba, az Ur nem hagyja buntetlenul a vetkeseket, a rosszakat el kell itelni
    Lehet nem tunik viccesnek de ket sort is megittam utana azota is ezen vihogok magamban....
  • Glo
    Na, asszonypajti bevonult a mosdóba az új netbookjával..

Igaz ami igaz, a célzással nicns baj, a torpedóm mindig célba talál
  • szekelyland
    egyelore meg mirror utan maszkalnak...

Mi a csodaert nem teszik fel torrentre?? Elfer a 46 -os torija mellett....
  • sindelnet
    A simhq-n elérhető a 4.09full readme.
  • i robot
    Célzásgyakorlás megvolt, gond nem lehet!
  • Lebowski
    ecsém ne sajnáld már ennyire :D
  • acidrain
    Hajrá!
  • Glo
    Most voltam fent Spits vs 109 szerón. Afrikai map, egy felszállásból elsüllyesztettem 2 hajót. Most meg megyek barátnőm elé a vonatra, hétvégén minden lesz, csak számítógép nem..
  • Glo
    Hát igen. Ezt annak a csávónak találták ki, aki OSB lapokból megcsinálta a messzer kabint. Minden ablakba rak egy lapmonitort, aztán kész az élmény :)

Mondjuk a TrackIR olcsóbb
  • acidrain
    Voltam fenn kb 10 percet, Togyo fenn volt, Laca akkor lépett ki, amikor én be :)
  • acidrain
    Hát ezt a kártyát nem az én pénztárcámhoz mérték.
    Plusz, a 6 monitor amit rá lehet kötni (kössön rá az ember csak 3-at hogy meglegyen a fíling) az se kevés zseton.
    Egyébként biztosan jó.
  • Glo
    Szerintem sablonokba lehetett képet feltölteni, és abból generált a szerver egy ilyen Garnier-es képet. Legalábbis eléggé egy sémára hajaznak, még ha különböző beállításúak is.
  • Nohab
    Khm... most vagy én vagyok hülye vagy orrba-szájba megy a másolás? Vagy ez nem is fotóverseny?
  • Glo
    Jönnek az első PR cikkek a HD5870-ről.
  • Nohab
    OFF.:
    Azért azt figyelitek, hogy egy ember lemásolta a támogatottunkat (alsó sor)
  • Glo
    Szia!

2-3 oldallal odébb megtalálod.
  • lala42
    Hali!
    Nem tud valaki egy linket az alábbihoz?
    AC_Installer_v3_8plus Halifax

Nagyon megköszönném.
    Köszönöm :-)
  • galimatika
    http://tapasz-ok.freeblog.hu/
    http://delutaniszunyokalas.freeblog.hu/
  • Glo
    Paintball, éjszakai erdei túra beszaratós feladatokkal, kötélpályás mászkálás.. aztán ennyi.. meg All inclusive szállás valami menő panzióban

A blogod címét átdobhatnád :)
  • galimatika
    Igen. Este a fekete démon beelőzte Noémit, így tennem kellett valanit.
    Ami a repülést illeti, a héten céges csapatépítő tréninget szerveztem ami eléggé elvette az időm, meg a blogolással is elmaradtam egy kicsit. Hétvégén már vagyok erősítésnek.
  • Glo
    Valaki nagyon belehúzott az este :D

Jut eszembe merre jártok? Togyóval nyomultunk tegnap a szinte kihalt LW szerón.. Jöhetnétek többen is :)
  • Szepy2884
    Az én anutám is mindig mondja, hogy ne keveredjek rossz társaságba, ezért én is erősen gondolkozom, hogy akarok e vadidegen emberekkel találkozni
  • Zpogi
    Nem tudod mit vesztettél
  • Fürtös
    Költözés megvolt net még nincs:( (csak a mühelyben) repülés sincs, mert melo van éjjelnappal:(
    De talán a 17.e menni fog.
  • Nohab
    Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de még nem nagyon ismerlek titeket.:) Még nem is voltam fent veletek Ts-en. Azért köszönöm a meghívást!

Ha nem csesz le a tanárom, akkor kb. 10+ szavazatot fogok még csinálni.
  • Her Laca
    Galiba kertjét kinevezzük parkolónak:)) szép őspark,a bokrok alatt el lehet lenni:DD
  • acidrain
    "Meg kell beszélni majd egy felszállóhelyet ahonnan a küldetést kivitelezzük."

Nah, az nem ártana, mivel én szegedi vagyok, és miután ittasan nem vagyok hajlandó kocsiba ülni, nekem még vmi panziót is kellene keresnem. (mivel gondolom BP-en lesz a banzáj)
  • galimatika
    Postán nem tudom feladni a söröd!!!
    Vagy mégis
    H1 N1-re kell hivatkozni
  • Lebowski
    ráeresztettem még hirtelen 31 voksot mert nagyon egalizálódott a helyzet. kortyolással kapcsolatban én még nem vagyok biztos!
  • galimatika
    Ez egy határozott igennek hangzik.
    Már öt szomjas emberünk van.
    Meg kell beszélni majd egy felszállóhelyet ahonnan a küldetést kivitelezzük.
  • Nohab
    Csak azért, hogy ne kelljen mindig lapoznom.
  • galimatika
    Ez a beszéd! Az már négy ember.
    GYERÜNK EMBEREK!!!
    KINEK VAN KEDVE MEGISMERNI AZ ARCOT A VÉLEMÉNY MÖGÖTT!!!!