91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
joparszor en is csodalkozom, hogy kerul 6 orabol csoe ele a la5 -os, vagy a fokas gyerek (Rakinroll, torok csavo) nagyon jo vagy a lavocskin nagyon bena... -
BAKKER! Ez nem egyszerű amit ez a fazon a Fókával produkál...
legalábbis számomra
.
-
Glo #21273 Van egy olyan film is, amiben szintén halomra lövik az ellent, de már szinte unalomig, és alatta a Rammstein - Keine lust megy
-
BANG-BANG,haha,qrva jó zenét raktak alá. -
de ez inkabb arrol szol hogy a palastorso hasznalataval milyen hamar fordulhat a kocka, azelejen a 3 felvonas ami nagyon jo -
Szepy2884 #21270 Szóval a Fóka rendeltetés szerű használata -
Szepy2884 #21269 Hát, Ata testvér, azért mi ezt egy kicsit jobban csináljuk ketten. Pl: nem megyünk le és bele mindenféle két esélyes forgolódásba lőszert pazarolni, inkább fentről kupán vágjuk a ficeket egy rácsapással hogy ne legyen annyira mozgékony, míg ha a két büntető is fel van csatolva akkor aztán lehet nagy csodálkozás a részükről, "hogy hova lett hirtelen a gépem???
"
-
Ja s egy kis finomsag, Fokaval fuszerezve..Itt -
Na a ma esti kuldi vege nagy volt!!!
Szokasos esti buli Szepyvel a CZ_AH dedicateden. A vege fele az egyik La5 felet lelottem, a masik felevel javaban haladt a fold fele, amikor egy csavo jo hosszu sorozatot lott bele. Erre kisse felmergelodtem, kovetem a csavot es latom h szisztematikusan lopja a killeket, kb v 3 -at meg leszedett ami mase lett volna. fejcsovalva megyek a bazisra vissza, gonosz bosszuallasi terveket szovogetve, amikor latom h a "baratunk " eppen landolni keszul.Szorosan mogeje alltam kilebegtettem, amikor foldet ert, kis gazfroccs, atemeltem folotte, es elotte lecsaptam a gepet a foldre, futo reccs, keresztbe megallok a kifuton. A csavo persze belemrohan, a pilotam voros neki meg durr a gepe. Gyors refly, latom h -260 pontja van, hehe. erre beirja hogy aTa, you *****. (itt egy sor angol csunya szo jon,..) Erre meg kirepul a szerverrol autokickkel.....
hiaba, az Ur nem hagyja buntetlenul a vetkeseket, a rosszakat el kell itelni
Lehet nem tunik viccesnek de ket sort is megittam utana azota is ezen vihogok magamban.... -
Glo #21266 Na, asszonypajti bevonult a mosdóba az új netbookjával..
Igaz ami igaz, a célzással nicns baj, a torpedóm mindig célba talál
-
egyelore meg mirror utan maszkalnak...
Mi a csodaert nem teszik fel torrentre?? Elfer a 46 -os torija mellett....
-
sindelnet #21264 A simhq-n elérhető a 4.09full readme. -
Célzásgyakorlás megvolt, gond nem lehet!
-
Lebowski #21262 ecsém ne sajnáld már ennyire :D -
Hajrá!
-
Glo #21260 Most voltam fent Spits vs 109 szerón. Afrikai map, egy felszállásból elsüllyesztettem 2 hajót. Most meg megyek barátnőm elé a vonatra, hétvégén minden lesz, csak számítógép nem.. -
Glo #21259 Hát igen. Ezt annak a csávónak találták ki, aki OSB lapokból megcsinálta a messzer kabint. Minden ablakba rak egy lapmonitort, aztán kész az élmény :)
Mondjuk a TrackIR olcsóbb
-
Voltam fenn kb 10 percet, Togyo fenn volt, Laca akkor lépett ki, amikor én be :) -
Hát ezt a kártyát nem az én pénztárcámhoz mérték.
Plusz, a 6 monitor amit rá lehet kötni (kössön rá az ember csak 3-at hogy meglegyen a fíling) az se kevés zseton.
Egyébként biztosan jó. -
Glo #21256 Szerintem sablonokba lehetett képet feltölteni, és abból generált a szerver egy ilyen Garnier-es képet. Legalábbis eléggé egy sémára hajaznak, még ha különböző beállításúak is. -
Khm... most vagy én vagyok hülye vagy orrba-szájba megy a másolás? Vagy ez nem is fotóverseny? -
Glo #21254 Jönnek az első PR cikkek a HD5870-ről. -
OFF.:
Azért azt figyelitek, hogy egy ember lemásolta a támogatottunkat
(alsó sor)
-
Glo #21252 Szia!
2-3 oldallal odébb megtalálod. -
lala42 #21251 Hali!
Nem tud valaki egy linket az alábbihoz?
AC_Installer_v3_8plus Halifax
Nagyon megköszönném.
Köszönöm :-) -
http://tapasz-ok.freeblog.hu/
http://delutaniszunyokalas.freeblog.hu/ -
Glo #21249 Paintball, éjszakai erdei túra beszaratós feladatokkal, kötélpályás mászkálás.. aztán ennyi.. meg All inclusive szállás valami menő panzióban 
A blogod címét átdobhatnád :) -
Igen. Este a fekete démon beelőzte Noémit, így tennem kellett valanit.
Ami a repülést illeti, a héten céges csapatépítő tréninget szerveztem ami eléggé elvette az időm, meg a blogolással is elmaradtam egy kicsit. Hétvégén már vagyok erősítésnek. -
Glo #21247 Valaki nagyon belehúzott az este :D
Jut eszembe merre jártok? Togyóval nyomultunk tegnap a szinte kihalt LW szerón.. Jöhetnétek többen is :) -
Szepy2884 #21246 Az én anutám is mindig mondja, hogy ne keveredjek rossz társaságba, ezért én is erősen gondolkozom, hogy akarok e vadidegen emberekkel találkozni
-
Nem tudod mit vesztettél 

-
Fürtös #21244 Költözés megvolt net még nincs:( (csak a mühelyben) repülés sincs, mert melo van éjjelnappal:(
De talán a 17.e menni fog. -
Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de még nem nagyon ismerlek titeket.:) Még nem is voltam fent veletek Ts-en. Azért köszönöm a meghívást! 

Ha nem csesz le a tanárom, akkor kb. 10+ szavazatot fogok még csinálni. -
Galiba kertjét kinevezzük parkolónak:)) szép őspark,a bokrok alatt el lehet lenni:DD -
"Meg kell beszélni majd egy felszállóhelyet ahonnan a küldetést kivitelezzük."
Nah, az nem ártana, mivel én szegedi vagyok, és miután ittasan nem vagyok hajlandó kocsiba ülni, nekem még vmi panziót is kellene keresnem. (mivel gondolom BP-en lesz a banzáj) -
Postán nem tudom feladni a söröd!!!
Vagy mégis
H1 N1-re kell hivatkozni
-
Lebowski #21239 ráeresztettem még hirtelen 31 voksot mert nagyon egalizálódott a helyzet. kortyolással kapcsolatban én még nem vagyok biztos! -
Ez egy határozott igennek hangzik.
Már öt szomjas emberünk van.
Meg kell beszélni majd egy felszállóhelyet ahonnan a küldetést kivitelezzük. -
Csak azért, hogy ne kelljen mindig lapoznom. -
Ez a beszéd! Az már négy ember.
GYERÜNK EMBEREK!!!
KINEK VAN KEDVE MEGISMERNI AZ ARCOT A VÉLEMÉNY MÖGÖTT!!!!