IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Na a ma esti kuldi vege nagy volt!!!
    Szokasos esti buli Szepyvel a CZ_AH dedicateden. A vege fele az egyik La5 felet lelottem, a masik felevel javaban haladt a fold fele, amikor egy csavo jo hosszu sorozatot lott bele. Erre kisse felmergelodtem, kovetem a csavot es latom h szisztematikusan lopja a killeket, kb v 3 -at meg leszedett ami mase lett volna. fejcsovalva megyek a bazisra vissza, gonosz bosszuallasi terveket szovogetve, amikor latom h a "baratunk " eppen landolni keszul.Szorosan mogeje alltam kilebegtettem, amikor foldet ert, kis gazfroccs, atemeltem folotte, es elotte lecsaptam a gepet a foldre, futo reccs, keresztbe megallok a kifuton. A csavo persze belemrohan, a pilotam voros neki meg durr a gepe. Gyors refly, latom h -260 pontja van, hehe. erre beirja hogy aTa, you *****. (itt egy sor angol csunya szo jon,..) Erre meg kirepul a szerverrol autokickkel..... hiaba, az Ur nem hagyja buntetlenul a vetkeseket, a rosszakat el kell itelni
    Lehet nem tunik viccesnek de ket sort is megittam utana azota is ezen vihogok magamban....