91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Chazz76
    Azt kellene tudnunk,hogy milyen magasságon mérted ezt?Ha tengerszinten,akkor valamit te nem csinálsz jól,de ha pl. 8000-en,akkor teljesen rendben,repesztel:)5-600-al.Ez a légnyomás csökkenése miatt van,azért ír fals adatot a müszer.
  • Her Laca
    A vizet a config iniben tudod átállítani. Olvasd el a FAQ-t ott le van írva hogyan. Persze a megfelelő hardver nem árt hozzá.
  • lala42
    Mint alább is írtam, sok tényező befolyásolja ezt az adatot. Anno MIG-21-nél, elméletileg 2,5 M. volt hivatalosan megadva. Ezt tanultuk, de függött az adott géptől is, hogy mit tudott a valóságban teljesíteni. Volt amelyik tudta ezt az értéket, de volt amelyiknek a 2,05 is sok volt.
    Tehát próbált meg, kb.60 fokos légcsavar állásszögnél, 25%-os üzemanyag szinttel, 0 fegyverzetttel. Emelkedj ki kb 2-2500 m.-ig és állítsd az időjárási körülményeket optimálisra. Az-az semmi effekt. Nos ott fogja ezt az eredméynt hozni, amit a szakkönyvek is írnak.

Többek között ezért van, hogy egyik gépet jobban kedvelik a pilóták, mint a másikat azonos tipusokon belöl is. Egyik jobbindulatu, kezesebb, mint a másik.
  • lala42
    Ty. (veri a macskát az előszobában )
    Nagyon köszönömn.
  • acidrain
    Hát igen...az a sok poresz.... :))))
  • acidrain
    A telepítés helyes sorrendje:

1. IL2
    2. 4.08m patch (4.09 nem kell)
    3. AAA Community installer (a linket Laca leírta a #21476-os hsz-ben)
    4. UI. 1.1.1 patch
    5. LW 10 Serverpack (#21509 -es hsz)
    6. AC Installer 3.8 + Halifax

• acidrain
    Tessék-->LW10 Serverpack, AC installer 3.8+Halifax
  • fischi
    Na ujratelpítettem a játékot- felraktam a 4. 08, majd a 4.09 patchet is. Induláskor ki is írja a 4.09- et de kurtára semmi változást nem veszek észre a játékban. A víz stb minden ugyanaz, a hangok sem változtak, és nincs ME410 sem...:( Mi kell még??
  • fischi
    Ezeket értem- és köszi! Azt viszont nem vágom, hogy akkor a szakkönyvek miért adnak meg max sebességnek 5- 600 km/h-t?? Mert ugye, gondolnám józan paraszti ésszel, hogy ha tolom neki teljesen vízszintben akkor szépen felgyrosul erre a sebességre, de hát nagyon nem...Ez hogy van??
  • lala42
    AC_Installer_v3_8plus Halifax

Könyörgöm adjon már valaki egy linket, hogy honnan a csudából lehet ezt letölteni. A google nem a barátom.(hogy rohadjon meg.) van sok-sok link, de egy sem letölthető.
  • Glo
    Konkrétan Illiframe-C (Trj)-t ír ki..
  • Glo
    Visszatértem. A vállam is rendbejött.

Tudja valaki, hogy miért villog az avast ha SG fórumos oldalt nyitzok meg? Valami trójait kerget egyfolytában..

A másik: látom nem egyszerű feltenni a 4.09m-et az AAA modra. Valaki leírná a mikéntjét?
  • lala42
    Miért nem megy 300-nál többet?
    -Többek között állítani kell a légcsavar állásszöget is, különböző repülési helyzetekben. Ezt értem a magasságra, sebességre, valamint nem árt némi ismeretet szerezni a motoros repülés elméletében sem. Ugyan ez csak játék, de valós idejű szimulátor. NET-en azért eléggé megközelíti a valós rep. helyzeteket.
    -Ívelő lapok, futók felszállás után bent vannak-e?
    -Megfelelő szögben emelkedsz-e az adott sebességen. Az-az nem kopik-e el nagy állásszög miatt a sebesség. (túlhúzott gép) Mert ha túlhúzod a gépet, de a motorteljesítmény kicsi, akkor is kopik a sebesség.

Szóval több variáció létezik a kis (relatív)sebességre. De a 110-nél nem kell ám 450-től többet várni, hátszélben. Függ azért a gép terhelésétől is. mennyi üa.-ot viszel? van e póttartály, milyen a fegyverzet stb. Tehát és nem csak a 110-re értendő, a sebesség nagyban függ az általam felsoroltaktól is.
  • fischi
    köszi
  • fischi
    köszi
  • fischi
    köszi
  • fischi
    Miskolc és szerény lakhelyem között csupán 311 km van- Te elindulnál?? Ellenben ha vagy olyan kedves és megírod mennyi az ára+ utánvéttel elpostázod akkor azt nagyon megköszönöm!!!!
  • Falcon87
    Miskolc, és van. Biztos van auchanben, media marktban is, szoktam látni.
  • Lebowski
    bocsánat. tévedtem: 9.99 euró.
  • Lebowski
    na figyu. a steam úgy működik, hogy kikeresed a játékot és rákkattintasz, hogy megveszed. Jelen pillanatban a 46 9.99$ ami becses számításaim alapján nem érik el a 2000HUF-t sem. én 2003 óta használok steam-et és van olyan játék amit onnan vettem. Itt nem megrendeled, hanem letöltöd steamen keresztül. igaz a doboza nem lesz ott a polcon, de olyan képet bármikor tudsz nyomtatni ;) egyébként a steames bagázs olyan, hogyha neadj isten valakinek elküldöd a loginneved meg a jelszavad (remélem senki nem tudja kihúzni belőled) és van olyan dobozos játékod ami steamen keresztül kommunikál, akkor írsz nekik, küldesz fényképet és ők visszaadják neked az accountod. én megbízok bennük, igaz az én számlámon nem a család tőkéje forog hanem a kis saját költségvetésem :)
  • Her Laca
    Na talán ez segít.

1. AAA Community Installer
    2. Unified Installer 1.1.1
    3. LW10 Serverpack 1.2
    4. AC_Installer_v3_8plus Halifax

• Her Laca
    Mindegyik.
    Olvass vissza a fórumon Galiba már vagy százszór leírta a menetét. Én most lusta vagyok keresgélni. Már arra sem emlékszem mit kell felrakni a sima 46ra ,de majd megmondják a többiek. Már mint a menetét. Az a lényeg hogy 4.08 ig kell eljutnod és asszem utána jön az AA mod
  • fischi
    AAA modból van egy rakat a linkelt oldalon- melyik kell nekem??
  • fischi
    És hogy kell??
  • fischi
    Mindegy ki támad meg kit, én is szeretném felrakni az eredetit- anno év elején meg is rendeltem a CD galaxisnál, mire pár nap múlva szóltak hogy nincs van helyette a Forgotten Battles- az nem kellett, mondták szólnak ha lesz 1946- hát azóta sem kerestek....
    Evvan...
  • Lacusch69
    A szegedi Corában BIZTOSAN nincs. Ma délután voltam ott.
  • Her Laca
    És most ne támadjanak meg a kollegák kérem szépen:)))
    Ha muszáj akkor muszáj.:D
  • Her Laca
    DE.
  • fischi
    Igen most nézem a legözelebbi az Szeged- de az is van ide vagy 120 km...
  • fischi
    És van ott még?? Hová valósi vagy??
  • fischi
    Érdekel hát! Legközelebbi Cora asszem 100 km- hacsak Szekin nincs...
  • Falcon87
    Én corában vettem az enyémet, ha érdekel.
  • fischi
    Torrenten seperc lent lenne de arra nem mennek fel szerintem a patchek...
  • fischi
    Tényleg.. Máskülönben nem nyárászkodnék itt...
  • Her Laca
    Most nézem ez már nem él:(((
    Bakker tényleg ilyen nehéz hozzájutni??
  • Her Laca
    De nézd milyen vagyok (Google nekem is a barátom)
    Itten van ni!!!
    Megveheted például.
  • Her Laca
    Na akkor sétálj el egy Osan,vagy Cora ,ne adj isten Tesco uzletbe,és ha szerencséd van kapsz 1946 ot.
    Ha nem ,akkor marad a külföldi rendelés,vagy (most meg fognak kövezni )
    Google a barátod .
    Ha folyamatosan emelkedsz akkor a 300 nagyon jó kis sebesség.
    Azért ezek nem jet-ek.
    Én az AAA modot ajánlanám ,én speciel ezt használom. Ebben nagyjából minden benne van ami jó.
  • fischi
    Köszönöm a válaszokat- de kedves segítők- hiába linkeltek nekem külföldi oldalt- innen kurtára nem tok rendelni... Még magyarról csak csak- de innen?? Vki nem rendelt véletlen kettőt?? :)

Akkor ebben a patchben benne van az új hang új gépek (ME 410) stb??

110- el emelkedtem folyamatosan, de lehet a nagy gépágyú rontotta le a teljesítményt?? Ki tudja..

• Her Laca
    Ez egyszerre volt:)))
  • Her Laca
    Steam 1946
    És a többi letöltést INNEN meg tudod tenni.
    Hogy miért nem megy gyorsabban a 110 es?.
    Azt csak te tudhatod. Futóművet behúztad? Féklapok ? Emelkedtél folyamatosan ,vagy vízszintesen repültél? Különben sem egy gyorsulási bajnok a 110 es,bár 300 nál azért jobban megy.