91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #21675 Igen igen.. én is emlékszek még, mikor cockpit nélkül, 1/4-es sebesség-lassítással nyomtam a játékot offline :)
Aztán kicsit később már a Dongókkal online. Voltak még akkoriban 8-10 tagú század küldik, amikor nem fértem be az épp aktuális online waron a 8-as slotba, mert túl sok volt a Dongó, és csak TS-en csorgathattam a nyálam :) -
Fürtös #21674 Franc megeszi, nem bírja a vas a BoB szervert...lassan már a shit vs 109 is képregény:(
-
Én is FreeTrack-et használokk,mint Dummyboy,tényleg kilehet hozni kb 1500 Ft-ból. Ha kipróbálod és megszokod,majd el sem tudod képzelni nélküle a repülést. Nagy találmány tényleg 

-
Glo #21672 2 hét és lesz neki :) -
off:
a bob ingame képek hihetetlen szépek
az a fény-árnyék megoldás a műszerfalon nagyon ottvan
van a játéknak külön fóruma? lassan érdemes lenne nyitni -
Glo #21670 Szepy, nem ismered a varázsszót?
Karácsonyi ajándék!
-
Szerintem tuti ... Ha érdekel, próbáld ki a FreeTrack-et, Teszkó gazdaságos Trackir házilag olcsóbban, sg-n is van fóruma ...
Én nem vagyok profi szimes, de mióta megvan, egyszerűen nem szeretek nélküle repülni ... -
Lebowski #21668 pont erre mondtam, hogy nem mindenki Te vagy... -
Kösz,ez jó ötlet volt:) -
Thx!
-
Szepy2884 #21665 tegyük hozzá azért lehet hogy kipróbálnám és megváltozna a véleményem ;)
-
Szepy2884 #21664 Nem, de nincs is tervben a megvétele. Ha 4 éven át nem hiányzott, a hátralévő időben sem fog. -
nem de tervben van a megvétele, nem értem a kérdést, nem tudom -
hi. ezt a TRACK IR-t használjátok? ez az a cockpit-es mod?
UI 1.2-es patch megyeget 4.09b1m-en is?
Bocsi a videokártyás kérdésedre nem válaszoltam mer nem láttam:D 8600GTS van -
lala42 #21661 Mármint aki a pulikat képzi? -
lala42 #21660 Nem Te vagy a rádós gyerek?
-
DDDDDDDD -
lala42 #21658 Laca volt a kiképzőm
Az enyém, meg Bakó alezr. és Decsov (később ezrd.) korábban alezr.
Mégkorábban Csordás (Csóri), Szász Alajos, Kiszely, Pokaraczki, Hargitai, néhányszor Bessenyei.
Nos azok voltak ám a szép idők.
-
Ja ja :) Azok voltak a szép Il2 es időszakok.
Komolyan mondom ti voltatok Blasterral az utolsók akikkel szívesen foglalkoztam. És ez nem azt jelenti,hogy aztán én mennyire tudom ezt az Il 2 őt :)) De abban biztos vagyok,hogy "kiképzőnek" nem mindenki alkalmas. Többek szerint én igen,de mint mondottam már elment tőle a kedvem. -
Szepy2884 #21656 Nincs ebben semmi arrogancia. Pusztán saját magamból indultam ki. Én annak idején addig nem akartam magam online blamálni amíg nem tudtam biztosan leszállni és lőni. Bár az is igaz, hogy nekem nem az il2 volt a legelső szimulátor.
Laca volt a kiképzőm nagyon sokat tanultam tőle, és erre büszke is vagyok. Különösen arra, amikor elvitt egy körre (rossz aki rosszra gondol) és felkiáltott hogy "Na végre egy pilóta aki lőni is tud!" (ha ez nem így lett volna nem merném most ide leírni). Szóval nem csupasz seggel jöttem, de akkor is Laca faragott belőlem "embert" amikor végtelen türelemmel csiszolgatott és magyarázta mi is az a B&N zoom, mi is az a navigáció, hogy érdemes kilebegtetni, mi az vészleszállás stb.
Ja amúgy életem első face to face összecsapása éppen Jupival volt. Emlékszem kb. 3x akartam szívrohamot kapni egymás után annyira izgultam.
Régi szép idők
-
Mindegy csak felszed a srác ezt - azt
-
Nahát kössz a támogatást, Szepy tesó, igazad is van meg nem mert hát offline az Ai-tól hiába kérdez mert csak azt mondja, hogy "Itt a kettes, nem leheet!!!! " :D
Felküldöm a srácot a Ts akadémiára, oszt majd bemutatom Békának, ő majd megmutatja mi a teammunka egy igaz profi módra
-
Erre nem is gondoltam hirtelen, pedig van benne logika :)
koszi. -
Én úgy értettem,hogy feljön ts re vannak ott 77-esek,102. dongó, meg még egy halom másik csapat is. Van aki nem repül ,és biztosan állíthatom,hogy ha kérdez valamit akkor valaki bizonyára segít neki.
Magam nem ígérek olyat ,hogy behatóan, azaz órákat foglalkozom vele,mert egyrészt nincs kedvem ,meg másrészt sincs kedvem,de ha kérdez valamit szívesen válaszolok neki. Én már nem akarok kiképződösdit játszani,megutáltatták velem mindenféle arra érdemtelen egyének.
Bár Szepyt asszem még okítgattam, mert hát ő se tudott mindent ha jól emlékszem:)) -
Glo #21651 HA Szepy bevonul papnak, akkor legális
-
Engem nem szokott KÉT Spit üldözni!!! Ki van zárva. Én szoktak két,három Spitet üldözni:)) -
Háháá... -
Erről van itten szó kérem szépen.
Kösz a segítséget.
-
A Spit vs 109mod szerverhez csak rakd fel a U.I. 1.2 Patch-et. A 4.09m a mod nélküli szerverhez kell.
http://www.warbirdsofprey.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5647 -
A 4.09 peccset csak a 4.08-ra lehet feltenni,vagy mehet az U1.1-re is?Vagy mi a helyes sorrend? -
"Lehet hogy talán ma este elviszem egy körre"
no comment :D -
Lebowski #21644 hozzáállásod elég fura számomra. ha netán ez lenne az első szimje, honnan a rákfenéből tudná, hogyan kell egy gépet kezelni. Régen a TG-ben vaoltak páran akik ott tanultak meg leszállni és egyebek. köztük én is. szerintem kevésbé arrogánsan kéne fellépni egy kezdő szobapilótával szemben.
uff -
Kiraktam a AAA_Comunity_Unified_Installer_1-2-t a letöltések közé, ha valakinek még nem lenne meg. :) -
Szepy2884 #21642 Nem mondod, hogy még a tűz gomb sincs nála bekonfigurálva!!?????? 
Eleve úgy menjen bárhova is, hogy offline már szerzett némi tapasztalatot pl megtanult jó eséllyel leszállni, lőni és egyéb alapok stb. És online csak akkor jön, hogy az önszorgalomból(!) tanult dolgokat elmélyítse és tovább fejlessze. Egyébként hány éves gyerekről beszélünk amúgy?
Lehet hogy talán ma este elviszem egy körre. De ahogy kiveszem a szavaidból már előre félek...
-
Persze, én beküldeném ts-re, hogy ragadjon valami.... de mi van ha pl.
a BOB szerveren Lacát épp üldözi két spit, akkor hogyan fogja majd nyugodtan hidegvérrel elmagyarázni hogy a menüben a lőgombot melyik gombra kell konfigolni hogy szedje le a háta mögött lődöző spitet, leszz arra türelem? -
Akkor reinstall lesz a dologból gondolom.Jááj már megint ez a vacakolás meg patchelés...majd talán holnap. -
hát már jó lenne ha minden szerver átállna az ofisölre:) -
A szerver már a 4.09-el működik.
With UI 1.2 out, I just wanted to let everyone know that our Warbirds of Prey servers will be upgrading to new versions. -
MDSV0.8RC3.5 ezt hiányolja az a szerver.Ez micsoda?Mert a 4.09b1m az biztos nem hiányzik az bennevan az AAA modban.Tud ebben valaki segíteni? -
Működik a stat a csatornás szerveren. Már ha érdekel valakit.