91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem.
    Nekem már vagy négy IL2 van használatban,mert van ami csak így ,van ami csak úgy működik. Lehet letörlöm az egészet és nekiállok horgászni.
    De kezd megtetszeni a pasziansz is.
  • Glo
    Én a sima Mods könyvtárba csomagoltam ki, ment onnan is.
  • Glo
    A JSGME-vel tudod deaktiválni a HSFX-et is, hogy csak a gyári 4.09m legyen aktív. Akkor sztem tudsz sima 4.09m-es szeróhoz is csatlakozni.
  • Lebowski
    ha ezeket felrakom, akkor vissza tudok váltani a régi (AAA) modokra ??
  • Her Laca
    Köszi.
    Bakker ! kezd elegem lenni ebből:)
  • acidrain
    Laca a HSFX_Version_4.exe-t indítsd, a Part2_Ver_4.exe elvileg indul magától a telepítés közben, a zuti akármit pedig bemásolod a jsgmemods könyvtárba. Ezután a jsgme.exe-t elindítva tudod a modokat beleilleszteni a játékba.
  • TG Gida
    Jó ez a háesefiksz mod,csak az a baj,hogy nem tudok egy server-re se felmenni vele.
  • Her Laca
    Na most van itt két exe. Először melyiket indítsam?
    Aztán meg a Zuti akármit letöltöttem .Azt csak be kell másolni ?
  • acidrain
    1946+ 4.08m+ 4.09m, aztán elindítod ezt:HSFX_Version_4.exe,
  • Sanyo
    Ha tudnád, hogy mennyi. Ritka az olyan nap, amikor nem próbálkoznak be a flyhun, még itthonról is. Én szorgalmasan írom a leveleket a szolgáltatóknak vagy cégeknek, megy logfile, a többi rajtuk múlik. A komolyabbak az ügyvédnek, a többit ő.
  • Her Laca
    Nem ezt kérdeztem:))))
    Ebből a halom vacakból nem tudom kisilabizálni,hogy milyen a sorrend:)
    Ja a hivatalos 4.09 az nem jó hozzá?
    A tököm kivan már evvel a sok vacakkal.
  • Glo
    Pedig ez ingyé van, ezt lehet torrentezni :)

4.08m -> 4.09m -> HSFX -> Zuti mod (ezt valahol belinkelte már Ata).

A JSGM-el tudod aktiválni a modokat. Meg deaktiválni, ha esetleg a modnélküli 4.09m kellene :)
  • Her Laca
    Nem torrentezek:))
    De találtam fix letöltést.
    Milyen sorrendben kell felpakolni?
  • Glo
    Mind kell Laca.
    Jó torrentezést :)

Amúgy 500kb/seccel jön, nekem pl 3 óra alatt lent volt. A 2 exe fájllal tudod feltenni majd. Nekem annyi komplikáció volt, hogy a második exe fájlt nem találta meg automatikusan, kézzel kellett rámennem, de aztán semmi gáz nem volt vele.
  • Her Laca
    ATA!!

Ez mind kell?

HSFX_Version_4.exe -
    HSFX_Version_4.W02 -
    HSFX_Version_4.W03 -
    HSFX_Version_4.W04 -
    Part2_Ver_4.exe -
    Part2_Ver_4.W02 -
    Part2_Ver_4.W03 -
  • szekelyland
    Hát a dedikált szeró kissé várat magára, az új 50megás vonal nincs még behúzva, és én sem tudom valamiért elindítani wine alatt Ubuntuban a dedikált szervert, Vmware-ra meg valamiért nem nagyon van kedvem, és windows alapú webszerver meg egyenlő az öngyilkossággal romániában, 6 óra alatt 4x akartak feltörni.... egyeseknek egyébb dolga nincs!!??
  • Lacusch69
    Arra vonatkozott a köszönet, hogy Te szóltál ezen a fórumon először a 4.09m véglegesről, én meg továbbítottam Sanyónak...
  • Her Laca
    Letölteni:)) Ez lemaradt.
  • Her Laca
    Honnan tudom ezt a HSFX et?
  • Po Lee
    Üdv Mindenkinek !

Bocs hogy újként beleszólok de így kb. reális a géparány .
  • Sanyo
    A linkért jár a köszönet, mert a te hozzászólásodban volt. :) Vagyis A forrás. ;)
  • szekelyland
    Kb 8-9 óra magasságában indítom a szerót a hyperlobby ról
  • szekelyland
    Holnap este ugyaneza map, a frontvonal kisse bennebb és géppark újítás, vörös oldalon Lagg-3, Yak-1, P-39D1, nálunk F2, F4, FW190-A2.
    Még van munka az útvonalak finomításában és a respawnoló Ai kat úgy állítom hogy sűrűbben spawnoljanak és kevesebben legyenek egyszerre, mert elég xar menet amikor egyszerre 16 Lagg-3 a nyakamba esik, még ha páran ütköznek is meg bedugóznak közbe...
  • Glo
    Állati jó a cuc Ata, várom már a 24/7-es dedicated szerót :D
  • Glo
    Hosszú fejlesztési idő után, végre megjelent a hivatalos Il-2 1946 v4.09m patch. Az 566MB-os patch és a 260MB-os skin pack utáni változások (thx Glo és Lacusch69):)

Ez az il2 4.09m cikkjének a bevezetője.

Vagy ez én lennék? Akkor viszont méltatlan az érdem, nekem semmi közöm hozzá, inkább Lacáéknak van :))
  • szekelyland
    Ma én hostoltam a mozgó dog pályán, holnap este valószínű h elindítom, ma próbálok pár dolgot módosítani
  • Sanyo
    ?
  • Glo
    A Glo nevet is pofátlanul lenyúlta valaki, ahogy a flyonline oldalon láttam.. vagy álmaimban kreáltam pár skint
  • Glo
    Ata, lesz ma repülés a moddolt szerótokon?
  • Richtofen
    "az AAA team összebalhézott a Luft46-osokkal, mert szerzői jogokat követeltek az AAA oldalon levő modok iránt, jogtalanul."

Hehhehee. Ezen röhögtem már magamban egyszer kétszer. Milyen JOGon formál bárki bármilyen JOGot egy szerzői jog által védett, JOGTALANUL módosított játékkon működő modra???
  • brendon566
    asszem már megvan a megoldás, de köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok...
  • Lebowski
    köszönöm szépen!
  • Sanyo
    [rts]
    ProcessAffinityMask=1

0-tól 4-ig lehet az értéket adni neki.

www.mission4today.com és simhq.com/forum.
  • Lebowski
    arra nem emlékeztek, hogy 2 magos prociál mit kell átállítani a conf.iniben, hogy mind a két magot használja???
  • Lysandus
    Szepy, nem akarlak elkeseríteni, de a WC szerver modos. Legutóbb amikor voltam arra, akkor 4.09bm+mods (AAA) volt a felállás... Tudtommal most a CZ_AH Ded. szerver, ami nem modos, a vanilla 4.09m-mel fut. Viszont vannak még rajta régi 4.08m modos mapok, így egyes gépek nem repülhetők, hiába vannak a választékban. Szóval tényleg nagy a káosz.
  • Sanyo
    A steamen is lehet kapni, de be tudom szerezni neked a dvd verziót is.
  • brendon566
    HÁLA
  • Her Laca
    Kérlek szépen :) boltban fogalmam sincs.
    De az Ubi oldaláról valami 3000 ért le lehet tölteni.Teljesen legális.
    Valaki már linkelte itt a fórumon de Itten megrendelhető asszem.
  • brendon566
    nem mintha sok panaszt hallottam volna...csak üresek a fórumok, de az elmondottak alapján már nem csodálkozom
    Viszont hol tudnám ezt az 1946-ot beszerezni? (lehetőleg boltban), és mennyiért kb?
  • szekelyland
    Én már szívtam meg full noob szerón, igaz, később kiderült h az egyik menőbb német század gyakorolt éppen rajta.....

A modokról meg annyit, hogy én hiszek abban hogy végül csak fuzionál az AAA és a Luft46, vagyis az unified installer és az ultrapack, igaz hogy Jolly és tsa. elég idióta politikát kezdett vinni kb egy másfél éve (azért léptem ki tőlük), de pár taggal tartom a mai napig a kapcsolatot, és ők is benne lennének a kibékülésben, ugyebár több mint egy éve az AAA team összebalhézott a Luft46-osokkal, mert szerzői jogokat követeltek az AAA oldalon levő modok iránt, jogtalanul.
    Végülis nincs olyan sok mod, van két modpack vonal, ULtrapack és unified installer és ezeknek folyamatosan jönnek ki az új verziói, AAA-nak az unified 1.2, a Luft46 nak az ultrapack 1.8, mindkettő 4.09 alá van írva, 4.09b és 4.08 hoz ott az unified installer 1.1 és 1.11, vmint az ultrapack 1.7.