91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Igen,valószínűleg szokás kérdése,tényleg előbb volt a BW.Az Evo-t 1x2 próbálgattam de a szokás hatalma győzött-maradt a BW:)Amúgy csinál jó dolgokat a Saitek,a pedálom az pl. az,drága volt de jó masszív és több tengelye is van, a talpmérethez is állítható-ezzel is elégedett vagyok.
  • Szepy2884
    Hát akkor örülök hogy örülsz, használd egészséggel. Gondolom a BW előbb volt mint az EVO igaz? Nekem meg egy x52 lenne kényelmetlenebb ergonómiailag az EVO után. Ez azért van, mert szokás kérdése.

Véleményemet arra alapoztam, hogy amikor joy vásárlás előtt áltam annó, akkor nekem a BW, Genius, egyes Thrust márkák már tudatlanul is nagyon gyenge benyomást keltettek, míg egy Logitech és a Saitek EVO és x52 pedig igazi műszernek hatottak. És úgy érzem jól döntöttem annak idején és nem felejtem el hogy mennyit szenvedet egy srác a maga BW-val már nem emléxem ki volt de mind1 is. Miután lecserélte, látványosan megtáltosodott. Szóval tényleg örülök hogy elégedett vagy a joyoddal és nem is akarlak meggyőzni másról mint arról, hogy azt használd ami bevált.
  • Lebowski
    mivel qickmisson-ben nem lehet csak néhány mapon repülni.
  • Willenbrock
    Miért van szerencsém a feketeözveggyel?Tényleg elégedett vagyok vele,van egy Cyborg Evo-m is de nem tetszik annyira,sokkal kényelmetlenebbnek tartom vele a repülést,nem áll kézre ergonómiailag.
  • w77d
    nna megoldottam. Én úgy tudtam egyébként, hogy van balaton map is a forgottan battles-hez, de a gyors akció menüben nem tudok választani, csak olyanokat, hogy pacific sea, moszkva stb....
  • Her Laca
    Igen arra gondoltam.Nekem nagyon tetszik ,bár az ára horror:)
  • Sanyo
    Az X65F-re gondolsz? Nem FFB, hanem "force-sensing", kb. mint az F-16-ban. Egyátalán nem vagy csak nagyon picit mozog, van egy ilyen mod a Thrustmaster Cougar-hoz és mondhatom, hogy nagyon durva. :)
  • w77d
    gyerekek hogy lehet a videofelbontást 1920x1200-ra tenni? a video optionban csak az 1600-as a legnagyobb...
  • neilszab
    Én is dél Pesten lakom, megbeszélhetünk vmit. Írok privit.
  • Her Laca
    Juhé:)) Balhé van:DDDDD
    A gázkar az nagyon jóóóóóóóóóóó!!!!!! Aki ellenkezőt állít ,az nem tudja mit beszél.
    Az FFB is nagyon jó ,nyilván hozzá kell szokni de nem hinném hogy gondot okozna utána a célzásban.
    És ha megnyerem a lottó ötöst akkor biztosan veszek egy a Sanyó által használt készüléket,de jelen pillanatban nem hiszem ,hogy ki tudnám gazdálkodni:) Bár azért szemezgetek vele:D Az új saitek az ffb-s ?
  • Lebowski
    gratula :)
  • w77d
    nna megvettem az egész csomagot a steam-en 9.99 ojróért, most tölti :)
  • Lacusch69
    Ne bénázzatok már, egyszerűen kiveszitek a FFB mappából a fegyverekre vonatkozó fájlokat...
  • Zpogi
    Nekem van egy Saitek FFB-m eladó,mivel lecseréltem X52-re. Ha gondolod és eltudsz jönni érte/dél-Bp/ 3000Ft-ért oda adom.Ja és nekem is zavaró volt a rezgés,célzás közben,de amúgy sem lövök valami jól.
  • Szepy2884
    hát nekem pont hogy van. A fókánál valahogy semmi gond, még akkor se, ha rajta van a két büntető, de példáúl a Messernél néha igencsak zavaró, hogy minden lövésnék kissé hasra húzza botot. És ugyan ez van az összes többi amerikai gépnél is, ahol a sok kis 50-es kaliber miatt elengedhetetlen a hosszú sorozat. Épp ezért valszeg a köv. evo-m nem ffb-s lesz. De ha azt vesszük, ennek is van egy jó oldala, mert megtanultam rövid sorozatokkal pontosan lőni
  • TG Gida
    Ezt a "zavarhat a hosszú sorozatoknál" dolgot mindig olyanok mondják akiknek nincs ffb-s joy-uk.
  • Szepy2884
    Értem a kérdésed, de ennek csak akkor van értelme, ha offline kampányokat akarsz menni. De ennek sincs akadálya, mert ha mondjuk egy zero-t választasz ki akkor valószínűleg a csendes-óceáni hadjáratba kezdesz, míg ha mondjuk egy Messer-t akkor nagy valószínűséggel a FB-t. De egy spitivel is simán repülhetsz Manjuria felett. Szóval az egész attól függ, hogy melyik nemzet légi erejét választod ki. De ha igazán szeretnél fejlődni és játszani, akkor felejtsd el az offline-t mert az online az igazán életszagú, de csak akkor, ha tisztességes beállítású szerverekre mész. Ja, és attól függően, hogy melyik oldalt részesíted előnyben akár egy online századhoz is csatlakozhatsz.
  • Glo
    Ja, és nincsen külön kiemelve, hogy melyik származik a FB-ből, melyik a többiből.
  • Glo
    Minden benne van. Vedd úgy, hogy az újabb verziók patch-ek, amik önmagukban is játszhatók. Ilyen volt a PAcific Fighters, amit magában is lehetett játszani, nem kellett hozzá az alap játék.
    Folyamatosan bővült a gépállomány, jöttek új térképek, javítottak (vagy rontottak) a repülhetőségen, fizikai modelleken.
    Az 1946-ban benne van amit eddig az Ubisoft hivatalosan kiadott. Plusz erre még jön pár patch (4.08m, 4.09m) és teljesen uptodate leszel :)
  • neilszab
    Nem, hanem a kérédésem az, hogy ha én a Forgotten Battles cuccaival szeretnék játszani (küldetések, gépek, stb), akkor honnan tudom meg ajátékból, hogy melyek ezek a temérdek dolog közül, szóval, hogy mi az ami a FB-ből származik?

Az 1946 tartalmazza az összes eddigi IL2 küldetéseit is, szóval az előző 4 játék teljesen 100%-osan benne van, vagy csak a gépek, megy ilyenek?
  • w77d
    hát akkor nem tudom mi volt a hiba. Szétszedtem, a zsinórt megrángattam benne, összeraktam és tökéletes volt utána :DD
  • Szepy2884
    Puff, Kv bocs először is ott a smile, szóval nem beszólásnak szánva ok? Másrészt meg mégegyszer bocs, de így a hajnali órákban összemosódnak nálam a betűk és az, hogy "jópár ember keze alatt szétment" részt úgy értettem, hogy az evo FFb-re érted, pedig nem. Csak bennem még az él, hogy múltkor azon vitáztam veled, hogy szerinted az ffb nemcsak a potikat kúrja szét, hanem a kezedet is stb. Szóval itt a félreértés, mert azt hittem folytatod a régi vitát.
  • Lebowski
    elmászott a poti? x52ben HAL-optika van kivéve a twistet.
  • Sanyo
    Hát igen, kell neki egy stabil alap (asztal), különben az nem repülés, hanem kóválygás. :)
  • Sanyo
    A külön kiadások külön verziószámot kaptak, a mindenegybe 1946 v4.07m. Vagyis nem tudsz külön Forgotten Battles-t indítani ha ez a kérdés, de erre nincs is szükség.
  • Lebowski
    he? mivan? modnom, hogy kipróbáltam úgyhogy nemértelek. de lehet hogy ez nem ment át. és hogy jössz te ahhoz hogy egy ember véleményére te azt mondo, hogy nem kell foglalkozni vele? tiéddel miért kéne jobban?? szepy ez azért márt túl megy egy szinten.
  • Szepy2884
    Neked ilyen van? Amúgy nem férne az ölembe, szóval felejtős :)
  • neilszab
    Ja igen, és még egy gyors kérdés, nem teljesen tiszta nekem a 1946 kiadás felépítése. Ugye benne elvileg az összes többi tész is benne van, de vhogy nem látom át a dologot. Honna tudom azt, hogy mi az ami mondjuk Forgotten Battles részhez tartozik, vagy a Pacific Fighters-hez, vagy ezek a dolgok nem különülnek el egymástól egyáltalán?
  • Sanyo
    A G940 nem ráz annyira lövés közben, hogy befolyásolná a pontosságot.
  • Szepy2884
    Az a Saitek tökéletes választás pont ilyenem van már vagy 4 éve és még egyszer sem kellett hozzányúlni. A következő is ilyen lesz, de az FFB-nek vannak előnyei és hátrányai is. Egyrészt rohadt feelingessé teszi a repülést (érzed a kormány erőket, átesés jeleit stb) másrészről bezavarhat a hosszú sorozatoknál. Szóval hanyagolható.
    Lebowski elvtárs véleménye meg a tipikus "láttam valakit akinek van egy ismerőse aki hallott valakiről akinek..." kategória szóval nem kell foglalkozni vele (na itt fog belém kötni :D )
    A másik kolléga fekete özvegy szerszámával meg minden bizonnyal elementális nagy szerencséje lehet, ami nem lehetetlen ahogy az 5-ös lottó sem.
  • neilszab
    Hűű, hát azért ennyire komolyan nem gondolom! :)

A Cbyorg Evo FFB ára a lélektani felső határ, meg ha jól nézem ebben az X52-ben nincs is FFB. Vagy az itt a repülőknél nem is olyan fontos, mint a kocsik esetében?

Egyébként én így laikusként ezt a gázkar dolgot nem érzem akkora problémának, az Evo-n lévő nekem bőven jónak tűnik, úgysem kell azt annyira finoman kezelni, mint a kocsik esetében a fék és gázpedált...vagy nem?
  • w77d
    nekem x52-őm van és eddig egyszer volt vele gond. flightsimezés alatt elmászott a poti és alig érzékelte a döntéseket meg rázkódott akkor is ha nem nyúltam hozzá. Szétszedtem, megigazgattam kézzel a potit és azóta megint jó....
  • Lebowski
    elég sokan ajánlják kezdőknek az evot. én egyszer fogtam eddig repülés közben de akkor elég jónak tűnt. X-52-őt csak akkor érdemes venni, ha hosszabb távon gondolkozol,mivel ez drágább cucc, de tartósabb is. (na itt fognak belém kötni :D ) valakinek jópár szét ment a keze alatt, de pl nekem 4 éves asszem és eddig semmi baja. ismerem az első x52őt az országban és annak sincs semmi baja. de mindenesetre az evo egy jó vétel. mondjuk én az ffb-t nem javaslom, mivel szétnyírja a potikat egy idő után.
  • w77d
    köszönöm. azt hittem hogy az 1946 csak egy kieg, de most utánanéztem a steam-en és ott írják hogy 5 game in 1 :D
  • TG Gida
    Ezt a csomagot IL-2 Sturmovik 1946-nak hívják és kb. két éve van a piacon.
    Legkönnyebben a Steam-en tudod megvenni,de régebben volt a cd galaxisnál is.
  • Lacusch69
    EZT vedd meg, ha komolyan akarsz foglalkozni vele...
  • Willenbrock
    Magyar link.
  • Willenbrock
    Cyborg Evo szépen néz ki de szerintem a gázkar kényelmetlen helyen van és csak egy billenős gombból áll nemis igazi kar.FF-en kívül nem látom semmi előnyét,az ára meg túl magas.
  • Willenbrock
    Nekem a Black Widow jól bevált,nem túl drága,bal kézre eső gázkarja van,oldalkormánytengely is van a gázkaron,sok programozható gombja van és stabilan fekszik ölben.Én nem szeretem az asztalra tenni a botot mert magas asztalom van,ölben pont jó.
    Black Widow
  • w77d
    Sziasztok!
    nem tudjátok, hogy igaz e a hír, miszerint nemsokára a boltokban lehet kapni egy csomagban az egész il-2 kollekciót? ha nem, akkor honnan tudnám megvenni egyenként a részeket, mert sehol sem találtam :(