91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Az igaz hogy a Mig pilóták Koreában még nem használtak G-ruhát,a yenkik viszont már igen.Lehet hogy ezt próbálták modellezni a blackouttal?
  • Willenbrock
    Honnan lehet ezt a modot letölteni,AAA oldaláról?Linket tudnál adni hozzá?Látom a Lobbyn van már szerver hozzá,kedvet kaptam kipróbálni:)
  • szekelyland
    Van már rendes Mig-15 is, a csávó le van maradva a moddolás terén..
    De szerintem humán ellen érdekes csak, mert az Ai ha nem totál zéró akkor az Oleg féle csodás G-kosztümöt felveszi, 800 -al fordul egyet helyben és máris a hátad mögött vam amíg te totál befeketedve egyenesen továbbzúgsz
    Vagy esetleg kiveszed a blackout-ot....
  • Lysandus
    Fóka légcsavarszél

Pedig csak egy kis gázfröccsöt adott...
  • Willenbrock
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=6BcnKwXrAao]Ezt a Koreásat azért talán kipróbálom-ránézésre nem lehet rossz.Igaz a Mig-15-ösök mehmaradtak Mig-9-nek ami a törzset illeti.Bezzeg az F-86-ot szépen pontosan megcsinálták...(cockpitja a Mignek is egészen szép és hiteles)Az igazi ebben a műfajban is az lesz amit Olegék fognak(?) csinálni a SOW-sorozat keretében.Mondjuk addigra én biztos nyugdíjas leszek...:)
  • Szepy2884
    Nem érdemes ilyesmikkel foglalkozni pláne ha te vagy a kötelék parancsnok. Megnézzed a térképen hogy kb. milyen fokon kell oda menni, aztán toronyiránt oda mész, hentelsz, toronyiránt hazajössz ennyi.
  • Lacusch69
    "A pénz a legkevesebb :-)) XD"

Szerintem ezzel majdnem mindenki egyetért...
  • 55manfred
    Sziasztok !
    Lehetséges valahogy az iránypontok sorrendjét megváltoztatni ?
    Azt tudom ha kötelék parancsnokként repülök akkor a rádióval léptethetem a navigációs pontokat, de mint mezzei pilota, erre van -e lehetőség?
    Egyáltalán volt akkoriban ilyen műszer azokon a gépeken ???
  • Ben007
    ha ezt a volt magyar tanárom elolvasta volna te most olyan fülest kapnál :)
  • lala42
    Nekem nincs ami romoljon XD ( a krumplin kívül a spejzban ha ha )
  • Ben007
    "engem nem érint a világálság... csak pénzügyileg"
  • Willenbrock
    thx
  • Willenbrock
    Éreztem hogy 2 hét és lesznek újra SoW képek:)
  • acidrain
    köszi
  • w77d
    nem lesz ez olyan vészes..
  • lala42
    Veszünk egyet :-)
    A pénz a legkevesebb :-)) XD
  • Ben007
    uram isten!! ez szép és jó de mi lesz ennek a gépigénye paksi atomerőmű?
  • Sanyo
    Storm of War - Ju 87 Stuka képek.
  • Glo
    Én sosem repültem kötelékben, a saját AI-k ugyanolyan hülyék mint az ellenségé. Mentem a térkép alapján, messziről figyelgettem a saját köteléket, aztán ha indult a harc akkor lehetett hentelni az ellent.

A küldetésnek úgy van vége, hogy leszállsz. Vagy lezuhansz
    Akkor repülheted a következőt, ha teljesítetted a küldetést (kilőtted a gépeket/földi célokat) és nem lették KIA/MIA.
  • neilszab
    Köszönöm szépen, bevállt a dolog!

Bár a küldetéseket sokszor nem igen értem még, hogy mit is kéne csinálni (mást mond a pacák a rádióban, meg másik checkpoint-hoz mutat a térképen a "odaorientáló"vonal) és hogy hogyan van vége a küldetésnek még az sem esett le... na majd apránként! :D
  • szekelyland
    Ma este is lesz, D13-th_Zaelu a szerver, ha nincs a lobbyn akkor garuda.thruhere.net:21000
    ultrapack 1.8, kuban map 21:00 oratol, jó sok tank, meg jó dinamikus front...
  • Glo
    Engem is a Kuban map érdekelne :)
  • Chazz76
    Akkor úgy néz ki,Olegék megint a korabeli Pravdát vették "történelmi tényeknek".
    Elképzelem,ahogy a levéltár mélyén olvassgatják a megsárgult lapokat,és nem megy a fejükbe,hogyhogy nem ők nyertek...
  • Lebowski
    te állat :D nembaj majd kilövészkedjük bombázóból a tankokat :D:D:D:D
  • szekelyland
    Sajnos az Oleg - féle szuper AI-k miatt kicsit nehezen halad a tervezés, ugyanis Oleg AI-pilótái már az I-153 -óta rendszeresen G-kosztümöt kapnak, még a rookie-k is, emiatt ha szembemész 4 AI Mig-15 -el az F-86 ban, relatíve hamar mögötted vannak és lőnek, mert sanos a G-kosztüm nincs beszimulálva ezért vagy 1-2 re mögötted vannak, vagy kizúgnak a világűrbe (valószínű ugyancsak felfedezték az afterburnert), érdekes módon a történelmi tényekke ellentétben a Mig-15 itt sokkal jobban emelkedik, meg borzasztó zavaró hogy 800-900 nál a legkisebb kormánymozdulatra is instant befeketedik a pilóta, meg ha 400-500-al mész, akkor még a rookie AI is röhögve áll be mögéd.
    Egyelőre szünetel ez a projekt, ez helyett egy komplett Kuban-i map van majdnem teljesen elkészülőben, a 101/9 -esek elmodnhatják, milyen izgi amikor v 8 tank megtámadja a repteret és a gépet a kifutón lövi ki alólad...
  • Lacusch69
    1. 4.09-et.
    2. Állítsd át magyar nyelvűről angolra (FAQ 22.)
  • neilszab
    Na, megvan a Joy, ezúton is köszönet érte Zpoginak!

Kér kérdésem lenne:
    melyik az utolsó hivatalos verzió a 4.08, vagy a 4.09, melyiket tegyem fel?

Vmiért nem tudok pilóta karriert indítani (pedig egyszer már pár napja sikerült) a generálás gombra kattintva nem történik semmi, miután kiválasztottam a konkrét hadműveletet.., mit lehet ilyenkor tenni?

előre is köszi a helpet!
  • Lebowski
    ha jól számolom még csak 3 nap telt el :)
  • Glo
    Ata, hogy áll a dedicated MDF project?
  • neilszab
    Persze ezek a dolgok mindig el vannak vhova rejtve/kódolva a játék fájljai között, és nem árt tudni, hogy mit csinál az ember...
  • neilszab
    Én ugyan a repszimekhez nem értek, de a autószimulátorokban igen csak otthon vagyok és az FFB nálunk is legalább 30-40 különálló és külön paraméterezhető effektből áll össze, ezért biztos vagyok benne hogy nem egy nagy durranás egy effektet kiszedni, vagy bármelyik erősségét részletesen személyre szabni.
  • DonZorro
    SAM Szimulátor...
  • Lacusch69
    Most nem tudom megnézni (Linuxban vagyok), de úgy emlékszem, hogy magában a játékban (joytól függetlenül) van a ForcFeedback mappa (vagy valami ilyesmi), és onnan kell kitörölni a géppuskákra és ágyúkra vonatkozót (azt hiszem, az egyik "gun" a másik meg "mortar" néven van)
    Fontos: ha játék közben ctrl-alt-del kombóval lépsz ki, hiába törlöd. A játék újraindításáig használni fogja az effekteket.
  • Szepy2884
    Lacus az evo-nál konkrétan melyik file-ok azok? Nekem fel sincs telepítve a joy, csak be van dugva. De lehet hogy ezért felrakom :)
  • szekelyland
    Én egy Logitech Atack 3-assal kinlódom, mert sz*rrá mentek a potik benne, meg pár gomb kinyiffant és jelenleg nincs anyagi lehetőség másra, majd ha végetér a krízis és lesz nomális állásom, stabil fizetéssel...
  • Glo
    Én egy régi, ma már szinte nem is kapható Saitek Cyborg 3D-t használok. Nem force ffb-s az se. Mégis jó.. annyit meg nem repülök, hogy beruházzak egy huszonezres joy-ra.
  • PhantomAss
    lehet, de én nem akarom ezzel korlátozni a gépet, nekem nincs gondom az áteséssel és a repüléssel, ff nélkül is érzem a határokat
    (persze ez csak az én véleményem, sokan használják így ahogy mondod)
    másrészt a célzásnál rossz ha nem pontos a középállás, emlékszem amikor váltottam x52-re egyszerre volt értelme a gunsight viewnek
    azelőtt kb 1cm-t lötyögött a joy középen
    amúgy akárhány "profi" játékost kérdeztem eddig (ultima, krasnaja, grauadler, hátha emlékszik még valaki rájuk), mindegyik azt mondta, hogy nem használnak ffb-t, inkább hátrány mint előny
    régebben el sem tudtam képzelni, hogy lehet enélkül játszani, most én is azt mondom, hogy igazuk van
    persze mondjuk a condor nagyon élvezetes ff-el, de ott nem kell lőni, ott tényleg jó ha érzed a gépet
    szal nemtom...tetszik ez a logi joy, de hosszú távra sajna még nincs tapasztalat
    az pedig nem megoldás hogy kikapcsolom a ffb-t, mert ugye a középállás..
  • 42nd Intruder
    Én már vagy 5 éve (ha nem több de most nem számolok utána) nyúzok egy Saitek Cyberg Evo Wireless joyt, de a mai napig olyan pontos és jó, mintha most vettem volna tegnap. Annyi, hogy a tengelyre és a rugóra liium bázisú zsírt kellett kenni, hogy a kopást megelőzzem.

Az új Saitek meg tényleg pofás, viszont ez az erőérzékelős kar az IL-2-nél hátrány lehet, nem is ajánlott hozzá, mivel itt egyes esetekben téped a joyt nem finomkodsz, aztán ha a 100ezres joy meg nyekken az nem túl szép :D
  • Glo
    Húzd le a jox max kitérését a beállításoknál 90-95-re, és az életben át nem ejted a gépet, bármennyire is húzod :)
  • PhantomAss
    hát nem tudom...
    én még mindíg félek a ffb-s logitech joyoktól
    kb 4-5 éven keresztül nyúztam többet is, de egy idő után az összes kikopott, és középen pontatlan volt
    én igazából az új saitekkel szemezek, az viszont erőérzékelős, nem is mozog
    furcsa lehet
    szal akárki akármit mond, a ffb nekem inkább hátrány volt mint előny
    ha megtanulod a gépet akkor ffb nélkül is érzed mikor esik át