IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    lehet, de én nem akarom ezzel korlátozni a gépet, nekem nincs gondom az áteséssel és a repüléssel, ff nélkül is érzem a határokat
    (persze ez csak az én véleményem, sokan használják így ahogy mondod)
    másrészt a célzásnál rossz ha nem pontos a középállás, emlékszem amikor váltottam x52-re egyszerre volt értelme a gunsight viewnek
    azelőtt kb 1cm-t lötyögött a joy középen
    amúgy akárhány "profi" játékost kérdeztem eddig (ultima, krasnaja, grauadler, hátha emlékszik még valaki rájuk), mindegyik azt mondta, hogy nem használnak ffb-t, inkább hátrány mint előny
    régebben el sem tudtam képzelni, hogy lehet enélkül játszani, most én is azt mondom, hogy igazuk van
    persze mondjuk a condor nagyon élvezetes ff-el, de ott nem kell lőni, ott tényleg jó ha érzed a gépet
    szal nemtom...tetszik ez a logi joy, de hosszú távra sajna még nincs tapasztalat
    az pedig nem megoldás hogy kikapcsolom a ffb-t, mert ugye a középállás..