91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Uraim, befutott az antikváriumba egy kb. 2 éve előjegyzett könyv, a "Tomor László: Harcok az orosz égen". Tomor László CR-42 pilóta volt, a könyvet 1942-ben adták ki. Az antikvárium 20 rongyot kér érte, aki szeretne és tud is segíteni, írjon privátba, megadom a számlaszámom. 5 napig van félretéve. Be fogom scannelni és a Pumaszállásról lehet majd letölteni. -
Asszem maradok az IL2 nél. -
tejesen egyet értek veled:) bár pcn kicsit fejlődött, de szimulátor fokozat tényleg csak annyiba különbözik az árkéádtól, hogy hirtelen, semmi előjel nélkül besokkal a gép és stall lesz, és irrányithatalan.
de, ettől eltekintve jól összerakott játék, és remélem kijön egy két mod hozzá amitől simesebb lesz, mert akkor kötelező vétel nekem. -
Kíváncsiságom csillapítása végett tegnap én is elrohantam megvenni a játékot X 360-ra. Gyorsan "röppentem" is vele egy órácskát. Hát...
Nagyon-nagyon szép. Leginkább a (film)Pearl Harbour-ban látott égi jelenetekre hasonlít, főleg a hangok.
De az irányítás... tökéletes árkád játék. Elég az ellen mellé lőni és már hullik lefelé.
Ha bekapcsolod a simulation-t(amit csak úgy lehet ha megcsinálsz egy küldetést, hogy te alkalmas vagy a sim-ra kapcsolásra) csak annyi változik hogy hiper érzékey lesz a joy és mindig túl fogod húzni a gépet, vagy nem fogsz kanyarodni.
Átesnek, sőtt még dugóhúzóban is hullanak alá (ilyenkor megjelenik a helyes mozgatása a karoknak a képernyőn).
A legszebb, hogy mindenféle figyelmeztetéseket ír ki a fedélzeti számítógép pl.: STALL, PULL UP stb.
Jó kis játék, de már jöhetne a BOB! -
Lebowski #22631 az azt jelenti bizony. mint minden fps-ben :) -
huh még ezeket konkrétan nem néztem:) mert nem volt időm, de utánanézek. -
Ja és mint Willenbrock kollega is említette. Van e Főellenség? Mert az fontos,legalábbis nekem elmaradhatatlan:) -
A legalsó képen mi az a piros csík a szárny végénél?
Csak nem azt jelzi,hogy honnan érkezett a támadás?
Ezek kikapcsolható dolgok ,vagy ilyen és kész.
Meg ez a radaros iránytő a jobb felső sarokban?
Amúgy szép.
-
jah hogy árkád, de mégis hamar elveszem az uralmat néha mert nemérzem mikor kezd besokkalni forduláskor stb..meg a sebbességet se ugy érzem mint az il-be sajan sim fokozaton is arkad, de lehet be kell jönni és akkor élvezetesebb az irányitás 20perc repülés után ez jön le, erre értem hogy szokni kell, de nagyon minőségi repjáték, jol összevan rakva és sokmindent támogat. -
EZen a "NO HAND HOLD" feliraton mindig röhögnöm kell,eszembe nem jutna könyöklőnek használni
.
-
Már csak a főellenség hiányzik belőle:D -
szerintem is :S -
Ez tiszta belsőnézetes árkád lett nem? -
Glo #22622 Mit értesz azon, hogy szokni kell? -
A wing után az s lemaradt:) amugy hihetetlen szép...csak szokni kell rendesen az il2 után -
rakok pár képet a WING OF PREYről
-
Olga-ról is feltehetnének még egy-két képet.
-
Kösz a képeket!
Mondon én, hogy dúúúrva játék lesz ez
-
lala42 #22617 Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Beindult az Airforce War II -
Elindítod a JSGME.exe-t a játék főkönyvtárán belül, és a bal oldalról átpakolod a jobbra amire szükséged van.
Ha a modokat használni akarod, a Stock 4.09m maradjon a bal oldalon
valahogy így----->
-
Kösz az infót, rövidhír. Remélem nemsokára tesztelhetem is. :) -
Ide is belinkelem mit találtam ma ... megjelent a Wings of Prey ...
http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey-9 -
Atesz91 #22613 Hello!
Valaki megmondaná, hogy melyik modot kell aktiválni az UI 1.8-ban ahhoz hogy az eddigi nem repülhető gépek repülhetőek legyenek? -
fulcrum85 #22612 Föltelepítettem a HSFX modot, de nem történt semmi. Nem találok új gépeket.
Én rontottam el valamit ?
-
Storm of War - ingame képek (december 25.) -
fulcrum85 #22610 Köszi a segítséget.
Közben megnéztem, a 4.09m van fönn, tehát már csak a mod kell. :) -
4.08m-re 4.09m, arra a HSFX mod és már repülhetsz is a Storch-al.
hogy mit honnan tudsz letölteni, ahhoz csak visszább kell olvasnod. -
MuHHahaa #22608 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
-
Atesz91 #22607 Tudna valaki segíteni a, hogy az AAA modban lévő gépe repülhetők legyenek, megvan az UI 1.8, de nemtudom hogy melyik modot kell aktiválni, összevissza meg nem próbálgato mert egyszer orosz nyelvű lett és amikor leléptem az asztalra kilépet a 46. -
Siraly72 #22606 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok -
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Aztán nem nagyon berúgni estére :))) -
fulcrum85 #22604 Sziasztok!
Nekem a Sturmovik 1946 van meg. Láttam pár olyan videót, ahol Fi-156-ost repülnek. Én is szeretnék "berakni" Storch-ot. Hogyan lehetne ezt megtenni a legegyszerűbben (gondolom vmilyen mod kell hozzá). Ha lehet konkrétan írjátok meg, hogy mit kell tennem, nem vagyok egy számítógépzseni :)
Előre is köszi a segítséget.
Boldog karácsonyt! -
Kellemes karácsonyi ünnepet kívánok minden bajtársnak és családjának! -
Glo #22602 Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
sztem mindenki így volt vele amikor multizni kezdett
gyakorolj sokat online, nézd át amit Sanyo adott, és szerintem még fontos az is, hogy tisztába légy az ellenfél gépeivel, a repülési tulajdonságaival
kellemes karácsonyt mindenkinek
-
Köszöntem szépen! -
Ez egy elég jó alapot ad, olvasd át. -
Sziasztok! Buta, amatőr kérdés lesz, de már kezd elegem lenni.. :)
Szóval: létezik valami leírás vagy útmutató a vadászat/védekezés/menekülés mikéntjéről? Állandóan lelőnek és elmegy a kedvem a multizástól..
-
Atesz91 #22597 Értem és melyik részét kell aktiválni, hogy benne legyenek repülhető verzióban?
-
nem