IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • i robot
    Kíváncsiságom csillapítása végett tegnap én is elrohantam megvenni a játékot X 360-ra. Gyorsan "röppentem" is vele egy órácskát. Hát...
    Nagyon-nagyon szép. Leginkább a (film)Pearl Harbour-ban látott égi jelenetekre hasonlít, főleg a hangok.
    De az irányítás... tökéletes árkád játék. Elég az ellen mellé lőni és már hullik lefelé.
    Ha bekapcsolod a simulation-t(amit csak úgy lehet ha megcsinálsz egy küldetést, hogy te alkalmas vagy a sim-ra kapcsolásra) csak annyi változik hogy hiper érzékey lesz a joy és mindig túl fogod húzni a gépet, vagy nem fogsz kanyarodni.
    Átesnek, sőtt még dugóhúzóban is hullanak alá (ilyenkor megjelenik a helyes mozgatása a karoknak a képernyőn).
    A legszebb, hogy mindenféle figyelmeztetéseket ír ki a fedélzeti számítógép pl.: STALL, PULL UP stb.

Jó kis játék, de már jöhetne a BOB!