91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De emelkedésben simán alatta maradt a valóságban. -
Az év utolsó híre, újStorm of War képek. BUÉK mindenkinek. :) -
lala42 #22753 Belaggoltatja a szerót. Pillanatnyi ki-be kapcs.
Herr. Nem zavar a dolog annyira, csak nem nagyon szeretem, ha nem tudom valaminek az okát. Ennyi, csak szimpla érdeklődés. Ugyanis az a leghülyébb kérdés, amit nem teszünk fel. -
Lysandus #22752 A routerrel trükközés pontosan mit jelent?
Egyébként pedig BUÉK minden kedves szobapilótának!
-
Hagyad már:) javaslom repüljetek a játék,meg az élvezet kedvéért.
Stat ,meg ki nyeri a mapot engem momentán egy picit sem érdekel ,meg se nézem ,mi több még nem is regeltem magam sem a századot. Lőjetek le jó sok verest aztán nem kell a többivel foglalkozni:)
Ha meg valamelyik host rendetlenkedik ,hát basszátok ignorra és ne is üljetek be hozzá ha ez zavar benneteket.:D
-
lala42 #22750 Ja és ne felejtsük el a 300-as csapat router baszogtatásait sem. Track van róluk, de nem tudom,hogy hova lehetne elküldeni reklamációra. Egyáltalán érdemes-e?
-
lala42 #22749 Ja-ja!
Nem látszik a gépe, mert más skint,modot használ. Repülök, lenézek látom a gép árnyékát, gép meg sehol. Kérdezem a Ts-en hol az ellen, válasz 6 clock. És már lő is a szellemgép.
-
Richtofen #22748 Hát akkor nem tudom. Most, hogy többféle modpack van, mindegyik ezer külön kapcsolgatható moddal, semmi se biztos. Online sok gebaszt okozhat, ha eltér az A játékos változata a B játékosétól, esetleg még a szerverétől is. Sok kukacos kombináció előfordulhat.
Online, ha tehetem modok nélkül repülök, de így is vannak problémák amikor mások modokkal mennek. -
lala42 #22747 Igaz nem -nem robbant fel- hanem egyszerűen a kioldás pillanatában a messer hasa alól eltűnt. Volt-nincs. Nem esett le, nem szállt el, csak ott volt és nem lett. A track-en látható, hogy földet sem ér, nem robban semmi. A kisérőjének viszont (minden mod-nélkül mentek) esett robbant, és meghalt
-
lala42 #22746 Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen az agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság,egy repülőst sem, legyen az valódi, vagy virtuális.
( na jó az ernyősöket sem )
(pedig ép ember, ép ésszel, ép gépből nem ugrik ki :-) )
B.U.É.K. -
lala42 #22745 Látod, ezt nem is néztem. Valszeg ez lehet a dolog. Holnap meg is nézem, ha hazamegyek. Ty. -
Lacusch69 #22744 2010-es Il-2 naptár (francia):
ITT -
Lacusch69 #22743 Ha esetleg valaki nem járt volna a RoF fórumán, nekik is:
-
BUÉK! ::FUT:: -
tothgyorgy #22741 Boldog új gépet mindenkinek !
-
Szepy2884 #22740 Érdekes dolgokat művel ez a hülye modolgatás. Tegnap Ata, Nuke meg én együtt repültünk a UKDed3-on. Ata nem látta az AI-kat, de látta magát a térképen. Nuke meg én láttuk az AI-kat, de nem láttuk magunkat a térképen
-
-
nálam az md ultrapack szerver 1-2 percenként totál lefagy és kidob
nem tudja vki mitől lehet?
milyen moodkat kell aktiválni? -
Richtofen #22737 Kioldás pillanatában? Nem lehet, hogy földet ért, csak nem robbant? Nem tudom, hogy az AW-n modokkal repültök e. Ha igen, akkor a HSFX-ben és UP-ban van valami "realistic torpedo and bomb fusing" mod. Ha az aktív, akkor kell egy bizonyos miniális magasság, hogy a bomba beélesedjen, egyébként nem robban. Más tippem nincs. -
lala42 #22736 Az fasza :-)
-
Fogalmam sincs:( -
lala42 #22734 Herr Lacc. Az előbb ment az AW-n a gyerkőc. Tobzoska. 500 Kg-os bombát vitt Gelendzhik meletti kempre. Kioldotta és (megjegyzem vette a tracket :-) ) és kioldás pillanatában eltünt a bomba. Ez már nem az első eset. Feladatban nem volt kikötés a bomba súlya. Ez miért történhetett meg. A pingje sem volt nagy 65. Azért kérdezlek Téged, mert együtt mentetek, ha Te voltál a Herr Lacc.
Másnak is szól a kérdés.
Ty -
Richtofen #22733 Bizony, a P-40 lassú, de jól fordul, és kicsi az átesési sebessége, nem érdemes közelharcolni vele. És sok sérülést kibír. -
"Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete!"
Mi a csodálkozás tárgya? A P40 egy nagyon jó kis gép,Emilt bármikor lefordulja. -
Szepy2884 #22731 Azon a mapon már én is repültem. A p11-esek vadul vúlcsoltak minket alig bírtunk felszállni. Ha sikerült is, akkor is kihasználva hogy éppen emelkednénk a földtől, egyből elkezdtek szegecselni minket. Ennek ellenére én jól éreztem magam, mert ha valahogy mégis sikerült meglógni, akkor az emillel méltó bosszút álhattam rajtuk. Pl: a két gépágyúból előtték az egyiket, de még így "félkézzel" is leszedtem vagy két p11-et 

Szóval én anno jól szórakoztam. De nem úgy ma a UKDED3 zutis serveren! Itt ma én is felbaxtam magam! 1940-es Emilekkel mentem 41-es évjáratú p-40 meg hurrik ellen (volt F2-es de kell a ****-nak). Hát csak döbbentem, hogy milyen rövid sorozatokkal azonnal kigyújtották a motoromat, vagy füstöltek meg egyből úgy, hogy ki sem láttam aztán persze egyből lángolás--->robbanás! Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete!
-
Nekem is belassult Win7 alatt az IL-2,és ha átkapcsolom directx-re nyerek vagy 100 fps-t,de sokkal csúnyább lesz :( -
tothgyorgy #22729 Ja ez a a valoron volt. Nekem még nincs fenn a 4.09m. Valszeg az egész il2-t újra kell raknom. Úgy látszik a mod könyvtár törlése nem volt elég. -
ME262 belső
-
tothgyorgy #22727 A p11 nagyon ócska gép. Én is repültem vele. Nehezen irányítható, instabil, lassú, gyenge. Le is vették a mapot a szerverről. Helyette kaptak tempestet, meg spitit. -
Tegnap a CZ-AH Dedicated szerón volt egy P11 vs. 109 E4,Ju87 B2 map.Na az egy kész vicc volt,először a kehes P11-el próbálkoztunk,persze ledaráltak mindenkit,tiszta 1.vh kontra 2.vh fíling volt.Rémülten menekültem a Stukák elől is
,a messzereknek csak messziről integettünk.Aztán átültem egy Stukába,és B&Z!,annyira életszerű volt,hogy ihaj.
-
tothgyorgy #22725 Gondolj bele mennyivel kevesebben repülnének a vörös oldalon, ha nem így lenne. -
Biztosan eltalált egy X-Wing...
-
Lacusch69 #22723 Most jövök a Riga dogfight (sima 4.09m) szerverről. Jól felbaxtam az agyamat...
Tudom sokadjára merül fel, de megkérdezem:
Mi a faxtól van az, hogy egy előttem kiforduló Shitfire szárnyán robban 4-5 20mm-es lövedékem (meg sok kiskaliber), és megy tovább gond nélkül?
De 15mp múlva leesik a G2-esem szárnya néhány .50-es találattól, ami ráadásul hátulról a kilépőélt találta el?

-
Richtofen #22722 Ja, időutazók lehetnek. ;)
Én a War Clouds serveren találkoztam a kérdéssel, ott nincsenek olyan gépek amik modokkal kerültek be. Azzal van a gond, amikor olyan felségjelzést választ valaki, ami nincs benne az alapjátékban (pl USA alternative, stb).
-
Lysandus #22721 Nem azért van, mert alapjátékban nincs benne egy csomó gép? Pl. a Hawk. Ha nincs benne az adatbázisban, akkor olyan, mintha nem is létezne, nem?
Vagy az A3-as Fóka. Alapjátékban nincs benne, és így láthatatlan, és sebezhetetlen, de ő sem tud leszedni senkit. Párhuzamos valóságok, ha találkoznak. :-))) -
Lebowski #22720 winwinwin WINFOS :)
amúgy nekem is simán megy win7 alatt :) -
Glo #22719 Közben rájöttem a megoldásra..
Úgy fest nekem a Win7 nem igazán csípi az OpenGL futtatást. DirectX-ben viszont pöpecül viszi (azt meg az Xp nem szerette). Az ember győzzön kiigazodi rajta :)) -
nekem jó volt win7 alatt, sztem még lassabb sem volt mint xp alatt -
Glo #22717 Nekem semmit nem nyit meg..
Más: Win7 alatt másnak is jelentkezett, hogy a játék elvesztette kb a fele fps-t? Mintha az elvesztett fps-eket másodpercenként próbálná meg "pótolni", és lassú-gyors-lassú-gyors ütemeket produkál, a normál-normál-normál-normál helyett..
Próbáltam XP kompatibilis módban és adminként is futtatni, de nem segített. Ötlet?

-
Nem szép