91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    De emelkedésben simán alatta maradt a valóságban.
  • Sanyo
    Az év utolsó híre, újStorm of War képek. BUÉK mindenkinek. :)
  • lala42
    Belaggoltatja a szerót. Pillanatnyi ki-be kapcs.
    Herr. Nem zavar a dolog annyira, csak nem nagyon szeretem, ha nem tudom valaminek az okát. Ennyi, csak szimpla érdeklődés. Ugyanis az a leghülyébb kérdés, amit nem teszünk fel.
  • Lysandus
    A routerrel trükközés pontosan mit jelent?

Egyébként pedig BUÉK minden kedves szobapilótának!
  • Her Laca
    Hagyad már:) javaslom repüljetek a játék,meg az élvezet kedvéért.
    Stat ,meg ki nyeri a mapot engem momentán egy picit sem érdekel ,meg se nézem ,mi több még nem is regeltem magam sem a századot. Lőjetek le jó sok verest aztán nem kell a többivel foglalkozni:)
    Ha meg valamelyik host rendetlenkedik ,hát basszátok ignorra és ne is üljetek be hozzá ha ez zavar benneteket.:D
  • lala42
    Ja és ne felejtsük el a 300-as csapat router baszogtatásait sem. Track van róluk, de nem tudom,hogy hova lehetne elküldeni reklamációra. Egyáltalán érdemes-e?
  • lala42
    Ja-ja!
    Nem látszik a gépe, mert más skint,modot használ. Repülök, lenézek látom a gép árnyékát, gép meg sehol. Kérdezem a Ts-en hol az ellen, válasz 6 clock. És már lő is a szellemgép.
  • Richtofen
    Hát akkor nem tudom. Most, hogy többféle modpack van, mindegyik ezer külön kapcsolgatható moddal, semmi se biztos. Online sok gebaszt okozhat, ha eltér az A játékos változata a B játékosétól, esetleg még a szerverétől is. Sok kukacos kombináció előfordulhat.

Online, ha tehetem modok nélkül repülök, de így is vannak problémák amikor mások modokkal mennek.
  • lala42
    Igaz nem -nem robbant fel- hanem egyszerűen a kioldás pillanatában a messer hasa alól eltűnt. Volt-nincs. Nem esett le, nem szállt el, csak ott volt és nem lett. A track-en látható, hogy földet sem ér, nem robban semmi. A kisérőjének viszont (minden mod-nélkül mentek) esett robbant, és meghalt
  • lala42
    Kívánom, hogy az új évben naponta molesztáljon a szerencse, az egészség vegyen üldözőbe, menjen az agyadra a gazdagság, s nyugton ne hagyjon a boldogság,egy repülőst sem, legyen az valódi, vagy virtuális.
    ( na jó az ernyősöket sem )
    (pedig ép ember, ép ésszel, ép gépből nem ugrik ki :-) )

B.U.É.K.
  • lala42
    Látod, ezt nem is néztem. Valszeg ez lehet a dolog. Holnap meg is nézem, ha hazamegyek. Ty.
  • Lacusch69
    2010-es Il-2 naptár (francia):

ITT
  • Lacusch69
    Ha esetleg valaki nem járt volna a RoF fórumán, nekik is:

• Her Laca
    BUÉK! ::FUT::
  • tothgyorgy
    Boldog új gépet mindenkinek !
  • Szepy2884
    Érdekes dolgokat művel ez a hülye modolgatás. Tegnap Ata, Nuke meg én együtt repültünk a UKDed3-on. Ata nem látta az AI-kat, de látta magát a térképen. Nuke meg én láttuk az AI-kat, de nem láttuk magunkat a térképen
  • Nesu
    <span style="filter:glow(color=GOLD)"><span style="color:green"><span class="bb-style-xlarge">Boldog ÚjEsztendőt Kívánok Mindenkinek !!!</span></span></span>
  • PhantomAss
    nálam az md ultrapack szerver 1-2 percenként totál lefagy és kidob
    nem tudja vki mitől lehet?
    milyen moodkat kell aktiválni?
  • Richtofen
    Kioldás pillanatában? Nem lehet, hogy földet ért, csak nem robbant? Nem tudom, hogy az AW-n modokkal repültök e. Ha igen, akkor a HSFX-ben és UP-ban van valami "realistic torpedo and bomb fusing" mod. Ha az aktív, akkor kell egy bizonyos miniális magasság, hogy a bomba beélesedjen, egyébként nem robban. Más tippem nincs.
  • lala42
    Az fasza :-)
  • Her Laca
    Fogalmam sincs:(
  • lala42
    Herr Lacc. Az előbb ment az AW-n a gyerkőc. Tobzoska. 500 Kg-os bombát vitt Gelendzhik meletti kempre. Kioldotta és (megjegyzem vette a tracket :-) ) és kioldás pillanatában eltünt a bomba. Ez már nem az első eset. Feladatban nem volt kikötés a bomba súlya. Ez miért történhetett meg. A pingje sem volt nagy 65. Azért kérdezlek Téged, mert együtt mentetek, ha Te voltál a Herr Lacc.
    Másnak is szól a kérdés.
    Ty
  • Richtofen
    Bizony, a P-40 lassú, de jól fordul, és kicsi az átesési sebessége, nem érdemes közelharcolni vele. És sok sérülést kibír.
  • Her Laca
    "Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete!"

Mi a csodálkozás tárgya? A P40 egy nagyon jó kis gép,Emilt bármikor lefordulja.
  • Szepy2884
    Azon a mapon már én is repültem. A p11-esek vadul vúlcsoltak minket alig bírtunk felszállni. Ha sikerült is, akkor is kihasználva hogy éppen emelkednénk a földtől, egyből elkezdtek szegecselni minket. Ennek ellenére én jól éreztem magam, mert ha valahogy mégis sikerült meglógni, akkor az emillel méltó bosszút álhattam rajtuk. Pl: a két gépágyúból előtték az egyiket, de még így "félkézzel" is leszedtem vagy két p11-et

Szóval én anno jól szórakoztam. De nem úgy ma a UKDED3 zutis serveren! Itt ma én is felbaxtam magam! 1940-es Emilekkel mentem 41-es évjáratú p-40 meg hurrik ellen (volt F2-es de kell a ****-nak). Hát csak döbbentem, hogy milyen rövid sorozatokkal azonnal kigyújtották a motoromat, vagy füstöltek meg egyből úgy, hogy ki sem láttam aztán persze egyből lángolás--->robbanás! Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete!
  • Zpogi
    Nekem is belassult Win7 alatt az IL-2,és ha átkapcsolom directx-re nyerek vagy 100 fps-t,de sokkal csúnyább lesz :(
  • tothgyorgy
    Ja ez a a valoron volt. Nekem még nincs fenn a 4.09m. Valszeg az egész il2-t újra kell raknom. Úgy látszik a mod könyvtár törlése nem volt elég.
  • samsung123
    ME262 belső
  • tothgyorgy
    A p11 nagyon ócska gép. Én is repültem vele. Nehezen irányítható, instabil, lassú, gyenge. Le is vették a mapot a szerverről. Helyette kaptak tempestet, meg spitit.
  • Chazz76
    Tegnap a CZ-AH Dedicated szerón volt egy P11 vs. 109 E4,Ju87 B2 map.Na az egy kész vicc volt,először a kehes P11-el próbálkoztunk,persze ledaráltak mindenkit,tiszta 1.vh kontra 2.vh fíling volt.Rémülten menekültem a Stukák elől is,a messzereknek csak messziről integettünk.Aztán átültem egy Stukába,és B&Z!,annyira életszerű volt,hogy ihaj.
  • tothgyorgy
    Gondolj bele mennyivel kevesebben repülnének a vörös oldalon, ha nem így lenne.
  • DonZorro
    Biztosan eltalált egy X-Wing...
  • Lacusch69
    Most jövök a Riga dogfight (sima 4.09m) szerverről. Jól felbaxtam az agyamat...

Tudom sokadjára merül fel, de megkérdezem:

Mi a faxtól van az, hogy egy előttem kiforduló Shitfire szárnyán robban 4-5 20mm-es lövedékem (meg sok kiskaliber), és megy tovább gond nélkül?
    De 15mp múlva leesik a G2-esem szárnya néhány .50-es találattól, ami ráadásul hátulról a kilépőélt találta el?
  • Richtofen
    Ja, időutazók lehetnek. ;)

Én a War Clouds serveren találkoztam a kérdéssel, ott nincsenek olyan gépek amik modokkal kerültek be. Azzal van a gond, amikor olyan felségjelzést választ valaki, ami nincs benne az alapjátékban (pl USA alternative, stb).

• Lysandus
    Nem azért van, mert alapjátékban nincs benne egy csomó gép? Pl. a Hawk. Ha nincs benne az adatbázisban, akkor olyan, mintha nem is létezne, nem?

Vagy az A3-as Fóka. Alapjátékban nincs benne, és így láthatatlan, és sebezhetetlen, de ő sem tud leszedni senkit. Párhuzamos valóságok, ha találkoznak. :-)))
  • Lebowski
    winwinwin WINFOS :)
    amúgy nekem is simán megy win7 alatt :)
  • Glo
    Közben rájöttem a megoldásra..

Úgy fest nekem a Win7 nem igazán csípi az OpenGL futtatást. DirectX-ben viszont pöpecül viszi (azt meg az Xp nem szerette). Az ember győzzön kiigazodi rajta :))
  • PhantomAss
    nekem jó volt win7 alatt, sztem még lassabb sem volt mint xp alatt
  • Glo
    Nekem semmit nem nyit meg..

Más: Win7 alatt másnak is jelentkezett, hogy a játék elvesztette kb a fele fps-t? Mintha az elvesztett fps-eket másodpercenként próbálná meg "pótolni", és lassú-gyors-lassú-gyors ütemeket produkál, a normál-normál-normál-normál helyett..

Próbáltam XP kompatibilis módban és adminként is futtatni, de nem segített. Ötlet?
  • Nohab
    Nem szép