IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #22731 Azon a mapon már én is repültem. A p11-esek vadul vúlcsoltak minket alig bírtunk felszállni. Ha sikerült is, akkor is kihasználva hogy éppen emelkednénk a földtől, egyből elkezdtek szegecselni minket. Ennek ellenére én jól éreztem magam, mert ha valahogy mégis sikerült meglógni, akkor az emillel méltó bosszút álhattam rajtuk. Pl: a két gépágyúból előtték az egyiket, de még így "félkézzel" is leszedtem vagy két p11-et 

Szóval én anno jól szórakoztam. De nem úgy ma a UKDED3 zutis serveren! Itt ma én is felbaxtam magam! 1940-es Emilekkel mentem 41-es évjáratú p-40 meg hurrik ellen (volt F2-es de kell a ****-nak). Hát csak döbbentem, hogy milyen rövid sorozatokkal azonnal kigyújtották a motoromat, vagy füstöltek meg egyből úgy, hogy ki sem láttam aztán persze egyből lángolás--->robbanás! Ja ás a '41-es p40 lefordulta az Emilt és még le is emelete!