91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • TG Gida
    Hiába éred utol,ha simán meglát és rögtön kifordul.
  • Szepy2884
    Tényleg bakker!! most már leesett, hogy honnan olyan ismerős. A BG server a bulgárok azon servere volt, ahol kipróbálták és tesztelték a csítjeiket! Akkor most már minden gyanúm elszállt a gyerek repülési képességeivel kapcsolatban. De szégyelheti magát, mert még így megtámogatva is fele fele arányban szedtem le az égről mindig.
  • Riff213
    Sziasztok.

A segítségeteket szeretném kérni.
    Először is a gépem: CPU: 1800Mhz AMD/64, Mem: 1024/400 Vid: 3450/512

A problémám az volna, hogy a játék mindössze 25-30 FPS-el fut. A felbontás és a modell részletezettség teljesen mindegy mire van állítva, a különbség elenyésző. Mit lehetne tenni, hogy több FPS-t kapjak?
  • Lacusch69
    Ismerem. Egy köcsög... (anno a BGszeveren vagy 3-4szer lőtt le egymás után felszállás közben, még kiengedett kerekekkel...)
  • Szepy2884
    Minden elismerésem azoké akik Tempestel, P-38-47-51-el repülnek. De van egy szlovén gyerek elég buzis névvel: MATILDA. Ördögien repüli a p-51-et. Olyan jól, hogy néha gondolkodóba ejt, hogy vajon tisztességes eszközöket használ-e. Egyszer mondtam is neki hogy úgy fordúl és repül, mintha Spitben ülne. Erre vigyorogva azt válaszolta, hogy a P-51-el könnyű. Mondom, ja mert arról híres.
  • szekelyland
    Jó, vannak kivételek is... (sajnos :( )
  • szekelyland
    A legnagyobb hátránya, hogy spitet inkább a gyengébbek repülnek, amelyik pilóta ad magára valamit az inkább p47-et v P51 et repül.
    Én a tempesttől jobban félek mint a spittől
  • Chazz76
    A IX-es sorozatot elég könnyen túl lehet húzni,aztán bedugózik.Dogfightra szerintem a VIII-as sorozat vagy akár az V-ös sokkal alkalmasabb,azok rohadt stabilak alacsony sebességnél is.
    Engem jobban zavarnak a páncélozott szárnyak,radarvezérlésű dum-dum lövedékek stb.
  • szekelyland
    meg akkor van a baj amikor haza kéne vele menni, a fóka utoléri
    Másik dolog, hogy azokat a szép nagy szárnyakat könnyebb eltalálni (húúú de jó érzés amikor a 20 (30 ) millisek egy, előtted keresztbe elvonuló spit szárnyain megpihennek......... aahhhhh.... )
  • PhantomAss
    és szerinted mi az ellenszere? én úgy tapasztaltam, hogy az ollózást nem szereti, főleg alacsony sebességen
  • Richtofen
    Ha a piros oldal nagyon létszámgyenge, én gyakran ülök SpitIX-be vagy P-47D-be. Sokan szeretik fikázni a spitty-t, pedig akármilyen jó gép, egyáltalán nem könnyű vele életben maradni olyan környezeteben, ahol jó Luftwaffe ármádia van. Mint minden gépnek, megvan az ellenszere.

• PhantomAss
    egyébként, hogy egy kicsit il2-zünk is, tegnap valami külső nézetes szerveren kipróbáltam egy spit IXc-t, hát eszméletlen egy ufo
    egy felszállásból lőttem 8 g2/g6-ost, azok meg sem tudtak karcolni
    persze ez a pilótától is függ, biztos kezdők voltak, aki a g2-vel nem tud megszorongatni egy spitet az elég kezdő lehet
    kb fél óra alatt összeszedtem 1500 pontot
    ez a durva nem a h1n1 :D
    viszont amit megfigyeltem, hogy szinte csak én repültem spittel, lehet rájöttek hogy csajos gép és nem akarták magukat égetni:) nekem viszont újdonság, jó ha az ember tudja mire készüljön egy spittel szemben
    hát most már tudom: ha gyakorlott pilóta vezeti akkor kb semmi esélyem sincs ellene
  • Hypo #23143
    LCD nel jobb bekapcsolva hagyni 60fps nel nem lehet tobb az fps-ed igy viszont 60 fps es 120 kozott nem fogod latni a kulonbseget viszont tearing lesz utanhuzas, ergo kapcsold csak vissza jobb ugy
  • PhantomAss
    :)
    én mindig bekapcsolva hagyom, mert így nem lesznek ilyen "néha látható" csíkok a képernyőn, nemtom megfogalmazni jobban de biztos láttál már ilyet, pl amikor gyorsan körbenézel, egy vízszintes vonalat lehet látni egy pillanatig az egész képernyőn
  • Her Laca
    De én eztet nem is tudtam:)) Gida mondta a minap amikor nem értettem,hogy neki mért 100 fps nekem meg csak hatvan.:)

• PhantomAss
    ebben semmi különös nincs... a szinkronizáció tartja a monitorod frissitési frekvenciáját
    ha az pl 60hz-en megy, az fps is annyi
  • Her Laca
    Vagyis ha forgatom a fejem a kereten azért látszik. De akinek gyengébb a gépe kipróbálhatja.
  • Her Laca
    SkaCOK. kIKAPCSOLTAM A VERTIKÁLIS SZINKRONIZÁLÁST ,OLYAN 120 FPS LETT STEBILAN HOGY CSAK NÉZTEM. éS SEMMI KÜLÖNBSÉGET NEM VESZEK ÉSZRE.
  • Glo
    Tegnap este AW-n akkora hentelés volt a Tom-E által hosztolt missionben, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. 10v10-es mission volt, mindenki egy szektorba jött. Lekentünk minden ruszkit, az utolsókat elhajtottuk, közben mi 1 gépet vesztettünk csak.
    Bár én magam egy gépet se lőttem, csak asszisztáltam ahol kellett, nagyon jó repülés volt. Mint a régi szép időkben!

Akinek több ideje van és részt vett benne leírhatja részletesebben is.

A gépek: G2, A4, vs La5F, Yak9, Pe2, Il2.

• Lacusch69
    Off

Az a baj, hogy az idiótáitok átjönnek hozzánk is, éppen eleget látok belőlük a 43-ason...
  • Willenbrock
    Fura hogy a stat nem mutatja hogy engem ki szedett le,csak az amit én lőttem le,lehet hogy akkor belémjött valaki és nem is lelőttek?
  • Willenbrock
    Na megvan az első killem az UP 2.0-val,egy P-47 lett az áldozat Caen felett,elővigyázatlanul repkedtek az amcsik mert úgy gondolták alig van német oldalon valaki,lecsaptam rájuk kb 1000m magassági fölényből és lelőttem a P-47-et,igaz sajnos valamelyik társa szinte rögtön leszedett engem is.Jó ez az UP,a felhők különösen szépek,a hangok is jók de az oldalkormány mintha lomhább lenne kicsit,belenyúltak volna a fizikába is?
  • Willenbrock
    Leszálláskor meg sajnos leért a propeller,a gép orrára állt és itt kifagyott a program,csak az feladatkezelővel sikerült bezárnom,remélem ez egyedi eset volt.
  • Willenbrock
    Én most csak a Zuti modot aktiváltam,ez elég volt mert engedett belépni.Mentem egy kört a csatorna felett,a francia partok felett kicsit akadozni kezdett(biztos kezd kevés lenni a 2Gb DDR2) aztán üldözőbe vettem egy gépet ami tutira spitnek nézett ki és direkt közel repültem hozzá hogy jobban lássam,annyira nem vett észre hogy semmiféle kitérést nem csinált.A RoF-os beidegződés miatt azonban csak a géppuskákkal tüzeltem rá,talált is de ezután sem tért ki igazából,csak enyhén kezdett a tengelye körül átfordulni aztán rögtön kilépett.Leszállás után néztem a statot,de semmit nem mutatott,tehát mintha senkit nem lett kill belőle.
  • Richtofen
    Ja én is vadászta a Spit109 weboldalon, hogy mi a túróval kell belépni, elavult ami oda van írva. A fróumon találtam ezt:

----------
    Required Mods:
    01_TougherBridges
    01_TougherTrains
    01_Zuti_DSMod_v1.1_UP

For TrackIR I recommend
    00_6DOF_Tracker_2_0_sHr
    ----

Engem most kitiltottak állítólagos vulching miatt. A poén, hogy kurvára nem szoktam földre lőni soha...
  • Willenbrock
    kösz,tényleg ott van,talán azért nem vettem észre mert csak a sorok elejét néztem...
  • Matthew Baker
    igazából gyalogosok ellen legjobb egy AMMSz ;)
  • Chazz76
    Ott van az,alulról a 3. a listában.
  • szekelyland
    nekem egy Matizom volt, ideális fordulóharcra gyalogosok ellen... de most A4-essel csak boom and zoomolni lehet őket. Sajna az én a4-esemet nem Kurt Tank csinálta.....de ennek is van turbója, csak a 20-asokat hiányolom belőle, pedig elkelnének ez idiótákkal tele romániai utakon....
  • Willenbrock
    1946-ra feltettem a 4.09m-et és a UP 2.0-át,így próbáltam belépni a spit vs. 109-re,(a Zuti mod van aktiválva csak)és nem engedett be,valami MDsv1.1-et hiányol az ultrapakkhoz.Mi ez az MDsv1.1,?Mert ilyen modot nem látok a mod aktiválóban sem.
  • Fürtös
    Uraim csak,hogy tisztázzuk:
    Autó az aminek üvegből van a lámpája és van benne gázbowden.(copyright by "Fürtike")
    Minden más csak fogyasztási cikk.
    Más:
    Ezt a Knocke féle kampányt honnan is lehet leszedni?
  • Her Laca
    Hagyd:) Szepy kibékíthetetlen a nagy honvédők ellen:)
  • Willenbrock
    Tényleg megvédték Oroszország-anyácskát még ha jelentős amcsi-angol segítséggel is-de igen sok áldozatot hoztak érte.Az hogy büszkék magukra és kissé elfogultak érthető,minden hazafi elfogult egy kicsit saját nemzete iránt.Bár ha LaGG-ket tettek volna a Mig-ek helyébe akkor még hihetőbb lenne ez a film,az azért viszonyleg jól manőverezhető gép volt rossz tulajdonságai ellenére,a Mig-3 magassági elfogóvadász volt,leginkább 41 telén voltak sikeresek a magasan repülő német bombázók ellen amik Moszkvát támadták,de a Migek kis magasságú harcra nem voltak valóak.Bár Pokriskinnek egyik kedvenc gépe volt és számos győzelmet elért vele.
  • Willenbrock
    Micsoda dogfight:D A landolás elég keményre sikerült.
  • Lacusch69
    Hacsak Ecclestone meg nem veszi, és F1-es gyártót csinál belőle...

Link

Egyébként igen, sajnos a GM-féle Saabom van (de legalább a motor Saab benne, nem Opel)
  • DummyBoy
    Nincs igazán ... én is ezek alapján álltam neki ... ha van egy kis affinitásod a szerelgetéshez akkor meg tudod csinálni ...

A legjobb benne, hogy roncsolásmentesen lehet megcsinálni, ergo ha nem jön be akkor vissza lehet csinálni az eredeti verziót ...

Nekem bejött, én megcsináltam, arra kell figyelni hogy valami ideiglnes módszerrel (kétoldalas ragasztó, stb ...) állítsd be, aztán ha jó akkor próbálgass le mindent, és csak utána ragaszd oda végleg ...

Én melegragasztót (ezt a pisztolyosat ...) használtam, mert azt később ha nem kell egyszerűen és láthatatlanul le lehet szedni, de annyira viszont tart, hogy ne kelljen attól félni, hogy leesnek a mágnesek ...

A beállítgatásnál 2 dologtól fogsz hülyét kapni: az egyik, hogy pont a megfelelő pozíció mellett 2 centivel van egy csavar, amihez állandóan odaugranak a mágnesek :) A másik pedig, hogy ha fordított polaritással rakod fel a mágneseket, akkor pont fordítva fognak működni az irányok :)

És persze mindezt csak akkor fogod észrevenni, mikor már minden kész, joy meg összeszerelve :)

Ha bármi kérdés van akkor jöhet nyugodtan ...

És bocs, hogy ideoffolok, de hátha mást is érdekel :)

Szerintem megérte ...
  • PhantomAss
    :) gyors voltál
    köszi
  • PhantomAss
    igen ez volt, köszi srácok
    megéri megcsinálni?
    ha van vmi összefoglalód róla pls dobd át nekem, mire kell figyelni, ilyenek
    köszi előre is
  • DummyBoy
    Na megvan:

Itt a link, ROF topikban egyszer leírtam mi ez ...

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233011989&no=1494

Az egész lényege az, hogy az X52 tengelyei fogas cuccal kapcsolódnak egy tartóhoz, amiben a Hall sensorhoz való mágnesek vannak ...

Ennek van egy kis holtjátéka ... viszont ha a mágneseket átragasztod a tengelyekre akkor ki lehet iktatni az egyik mozgó alkatrész, megszűnik a holtjáték, valamint könnyebb lesz a joy mozgása is ...

A trükk csak annyi hogy jól be kell lőni, hova rakod a mágneseket, különben lehet hogy a + irány érzékenyebb lesz mint a - ... Ennyi ...

Oda kell figyelni, hogy minden állítás után ki kell húzni a joyt az USB-ből, majd visszadugni és jól megmozgatni, akkor ugyanis látni fogod mekkora kitérés kell a + és a - végállás eléréséhez ...

Ha ezek ugyanakkorák, akkor jó a cucc :)

Nem veszélyes, csak sokkal bonyolultabb leírni mint kipróbálni ... Én azt a hibát követtem el, hogy összeraktam, megnéztem, azt hittem jó ... aztán valami nem stimmelt, kiderült hogy rossz helyen vannak a mágnesek és + irányba dupla olyan érzékeny volt mint - ... Megint szét kellett szedni, belőni, és kész :)
  • joebacsi