IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Na megvan:

Itt a link, ROF topikban egyszer leírtam mi ez ...

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233011989&no=1494

Az egész lényege az, hogy az X52 tengelyei fogas cuccal kapcsolódnak egy tartóhoz, amiben a Hall sensorhoz való mágnesek vannak ...

Ennek van egy kis holtjátéka ... viszont ha a mágneseket átragasztod a tengelyekre akkor ki lehet iktatni az egyik mozgó alkatrész, megszűnik a holtjáték, valamint könnyebb lesz a joy mozgása is ...

A trükk csak annyi hogy jól be kell lőni, hova rakod a mágneseket, különben lehet hogy a + irány érzékenyebb lesz mint a - ... Ennyi ...

Oda kell figyelni, hogy minden állítás után ki kell húzni a joyt az USB-ből, majd visszadugni és jól megmozgatni, akkor ugyanis látni fogod mekkora kitérés kell a + és a - végállás eléréséhez ...

Ha ezek ugyanakkorák, akkor jó a cucc :)

Nem veszélyes, csak sokkal bonyolultabb leírni mint kipróbálni ... Én azt a hibát követtem el, hogy összeraktam, megnéztem, azt hittem jó ... aztán valami nem stimmelt, kiderült hogy rossz helyen vannak a mágnesek és + irányba dupla olyan érzékeny volt mint - ... Megint szét kellett szedni, belőni, és kész :)