IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Nincs igazán ... én is ezek alapján álltam neki ... ha van egy kis affinitásod a szerelgetéshez akkor meg tudod csinálni ...

A legjobb benne, hogy roncsolásmentesen lehet megcsinálni, ergo ha nem jön be akkor vissza lehet csinálni az eredeti verziót ...

Nekem bejött, én megcsináltam, arra kell figyelni hogy valami ideiglnes módszerrel (kétoldalas ragasztó, stb ...) állítsd be, aztán ha jó akkor próbálgass le mindent, és csak utána ragaszd oda végleg ...

Én melegragasztót (ezt a pisztolyosat ...) használtam, mert azt később ha nem kell egyszerűen és láthatatlanul le lehet szedni, de annyira viszont tart, hogy ne kelljen attól félni, hogy leesnek a mágnesek ...

A beállítgatásnál 2 dologtól fogsz hülyét kapni: az egyik, hogy pont a megfelelő pozíció mellett 2 centivel van egy csavar, amihez állandóan odaugranak a mágnesek :) A másik pedig, hogy ha fordított polaritással rakod fel a mágneseket, akkor pont fordítva fognak működni az irányok :)

És persze mindezt csak akkor fogod észrevenni, mikor már minden kész, joy meg összeszerelve :)

Ha bármi kérdés van akkor jöhet nyugodtan ...

És bocs, hogy ideoffolok, de hátha mást is érdekel :)

Szerintem megérte ...