91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Részemről nem volt leszólás,nekem is jobban tetszik valójában a G sorozat mert akkorra lett igazán kiforrott a típus,csak azt mondom hogy 1940-ben az Emil még csúcskategóriás vadászgép volt,1943-ra pedig már a Spit IX-esekkel szemben már hátrányba is került a legtöbb téren.A sárkánya lett végül a fejleszthetőségének a határa,a Spit állítólag ebből a szempontból alkalmasabb volt a továbbfejlesztésre.De ennek ellenére a 109-esből a G sorozat tetszik a legjobban-az a nagy klasszikus
  • 77PXDrebil
    Laca a remény hal meg utoljára..:DD!

A Dipei felvetésemet nem értékeltétek?:)
  • Her Laca
    Persze :)) De lehet ,hogy élményben nagyot fog ütni a dolog és még te is meggondolod majd magad:)
  • PhantomAss
    Miért gond az, ha valaki nincs oda azokért a gépekért?
    Senki sem azt mondta, hogy nem ismeri el a pilóták hősiességét, tudását, stb.
    Az angliai csata játékként, szimulátorként nem érdekel engem, mivel a háború eleji gépek nem igazán foglalkoztatnak, az ilyen szervereket is hanyagolom
    Engem ezért nem nagyon érdekel a bob, én elleszek az il2-vel is
    Maga a technikai része a dolognak viszont érdekel, kiváncsi vagyok Olegék mit hoznak ki belőle, de ne szóljatok meg már ezért valakit, mert mert nem izgul rá a korai E-szériára...
  • Her Laca
    Az előzőben jóóóóól félreértettelek:) Legérdekesebbnek olvastam:D
    Na mind1.:D
  • Her Laca
    Ezzel vitatkoznom kell. Az emil nagyon is jó gép. Én szívesebben repülök vele mint pl a F2-el.
  • Rue East
    szerintem senki nem írta, hogy nem érdekli
    én például azt írtam, hogy számomra a legérdektelenebb, legkevésbé érdekel a háború időszakai/hadműveletei közül
    pici, ám de el nem hanyagolható külüönbség :)
  • Atesz91
    Köszönöm, egy új infóval lettem gazdagabb, mégegyszer, köszönöm.
  • 77PXDrebil
    Atesz! Elöre kell gurulni a katapult körülre bekell rakni a kerék tuskót kicsit arrébb ugrik a gép és a tuskó kioldására indul a katapult !!

Ez csak modban van!!
  • Willenbrock
    Igaz az IL-2-ben én is csak az F-G szériákkal repülök szívesen mert az E talán ezeknél is jobban alul van modellezve.A SoW-BoB-ban remélem nem lesz olyan gyengusz az Emil az angol gépekhez képest mint ebben.
  • Willenbrock
    Szerintem sem lehet érdektelen egy vadászrepülés iránt érdeklődő embernek.Az igaz hogy német oldalról csak az Emil volt együléses vadász,de 1940-ben az nagyon is jó gépnek számított,a Spit Mk I-nek méltó ellenfele volt.Még nem voltak a Spitek olyan fölényben teljesítményben mint később.A háború során először harcoltak nagy magasságokban(a messzerek kihasználták hogy nagyobb a csúcsmagasságuk mint az angol gépeknek és így csaptak le rájuk sokszor.)Egy kísérletező időszak volt ahol mindkét fél sok tapasztalatot gyűjtöttek,a bombázók optimális kíséréséről,nagy magasságú harcról,energiaharcról,éjszakai bevetésekről.Hogy lovagiasabb-nak tűnik mint a keleti front az talán azért van mert szárazföldi harcra nem került sor,ezért a levegőben kicsit személytelenebbnek tűnhetett a harc.
  • Lebowski
    oda kell gurulni és choks in. ha kiengeded akkor kilő téged is :)
  • TG Gida
    Az angliai csata a világ első és legnagyobb légi csatája volt.Hogy lehetne érdektelen?
  • Atesz91
    Hello!

Észrevettem, hogy az anyahajókon az AI gépeket előrébb teszi és onnan indulnak, illetve katapultról indulnak a gépek.

Erre van valamilyen gomb, vagy valahol be lehet állítani, hogy oda tegyen és onnan iduljak?
  • 77PXDrebil
    Az angliai csata hát igen érdekes és sok vitát kiváltó német kudarc volt!De hogy repülésügyileg mennyire érdektelen azt vitatnám!

Egyébként a csatorna körül vivott légi harcokból szerintem a Diepi partraszállás alatt zajló légicsata volt a leg figyelemre méltóbb valahogy úgy kellett volna szerepelnie Göringéknek a Dnapon...:)

Ekkor szált szembe egyenlő félként az RAF és a Luftvaffe (USAAF még jelentéktelen számban volt) Azonos tudású gépek létszám és tapasztalt halyózók!

Várom a véleményeket!

üdv: Drebil
  • 77PXDrebil
    Hát igen nekem is volt már ilyen ihletett repülésem csak én AW-n egy Yak9 nyergében éltem át a legendás G2 vel szemben hátulról jött és magasról olyan 4k n kezdtük a bulit és 500m en halt meg utánna a lobbin gratulált az ember...:) azóta sem tudtam rekonstruálni a repülést teljesen...:D

A másik ilyen élményem még a CAD warban volt egy Pe 2 es 4AK de erröl majd máskor ! (erröl tekket is vettem)
  • Lebowski
    csak nálam rossz a fórum órája?
  • Lebowski
    csak qmb-ben veszi át a pilótát az AI. amúgy ha lövészkedsz, akkor a pilótát is te irányítod, ha máshol ülsz akkor az AI bekapcsol. tehát a lövészed automatikusan lőni fog. de azt is ki tudod kapcsolni a MISC alatt a Toggle autopilot, és a Toggle Level Autopilot-tal.
  • w77d
    értem.. és ilyenkor a gép automatikusan átveszi az irányítást amikor mondjuk lövészkedem?
  • Lebowski
    controlsban a VIEWS rész alkatt az eslő, azaz a Pilot or gunner position.
  • Her Laca
    alapból a C betűvel asszem
  • w77d
    srácok a bombázókon hogy tudok váltogatni a lövészpozíciókban??
  • Her Laca
    ""detto, számomra a háború, ha mondhatok ilyet, legérdektelelenebb része az Angliai légi csata""

Csakis egyet tudok érteni veled:) Valahogy lovagiasabb volt mint ami keleten zajlott. Bár lehet csak én gondolom így.
  • Rue East
    detto, számomra a háború, ha mondhatok ilyet, legérdektelelenebb része az Angliai légi csata

viszont kíváncsi vagyok nagyon a játékra, mert ők egy FS2004/FSX szerű dolgot képzeltek el, konkrétan maga a BOB csak egy alap lesz amibe majd mindenféle emberkék fejleszthetnek repülőt, akármit

legalábbis interjúban ezt mondták
    viszont ez felvet eléggé érdekes kérdéseket
  • Fürtös
    Gratulálok Pogi mester!
    Mostanság talán lesz egy kis időm esténként újra on-line repülni.
    Valaki legyen oly kedves súgja meg mi kell most a spit vs 109 hez?
    Vagy melyik serveren repültök most?
  • PhantomAss
    hát igen, a bob az nem pótolhatja az il2-t
    Engem speciel nem érdekel annyira az anglai csata, a háború eleji gépek, ezért nem is várom annyira
    A megvalósítás, az új motor viszont érdekel
    Valahogy nem hoz tűzbe az a néhány repülhető gép
  • TG Gida
    A haverodnak is van internete
  • Sanyo
    Egy darabig szerintem is párhuzamosan fog menni, aztán majd meglátjuk. A Red Baron-t is fejlesztik a mai napig, valószínűleg az Il-2 is ellesz még néhány évig.
  • Chazz76
    Hát azért ez nem teljesen így lesz.Lehet hogy szép lesz,csili-vili meg minden,de lesz benne tízegynéhány gép,oszt jónapot.Írod a fókás élményedet,na ahhoz is kellesz a zil2,hogy ilyeket átélhessünk:).Aztán az is idő,míg átállnak a szerverek,a júzerek beszerzik a játékot stb.,szóval szerintem jó ideig párhuzamosan fog futni a 2 játék.(legalábbis nálam)
  • Her Laca
    Tisztelt kollegák. Ezt le kell írnom. Nem tudom ki ,hogy van vele de pl nekem elég hullámzó a teljesítményem a légi harcok alatt mostanában.
    Mikor ,milyen a hangulatom,a kedvem,mennyi alkohol van bennem stb:)
    Hetek óta egy értelmeset nem tudtam repülni de tegnap este nagyon ráéreztem. Felugrottam a spit vs 109 re és bepattantam egy A6 ba . Ahhoz tudnám hasonlítani az érzést amikor egy pár tökéletesen táncol. Minden a helyén volt ,a ritmus szinte lüktetett bennem,nagyon élveztem.
    5 gépet lőttem pár perc alatt, az első kettő két póni volt magasból jöttek energia fölényből géppárban. Láttam őket ,egy finom palást ,elcsúsztak mellettem,már mögöttük is voltam. Nem húztam rájuk rögtön ,hanem a sebességet megtartva alattuk szűkítettem. Az első ficak erősen húzta ,megvártam míg beesik elém ,lőttem és volt egy szárnya. A másik addig mögém keveredett,de egy kis légi balett (komolyan mondom szinte éreztem a ritmusát a repülésnek) és annak is esett a szárnya.
    Mostanában nagyon ritka ,hogy így érzem a dolgokat de tegnap este minden sikerült. Még aludni is evvel az élménnyel tértem.
  • Her Laca
    Ugye ,ugye:) Mondom én,hogy jövő karácsony lesz abból a BOB bol! Bár ne lenne igazam. """4.12 pedig 2011 júniusáig fog megjelenni"""
    Minek csinálnák ,ha kijön a BOB? Ki a retket fog érdekelni az IL2-ő?Nem értem én eztet.
  • acidrain
    Gratulálok!
  • VO101Tom
    Az UP, CUI és társaik azok nem hivatalos cuccok. Feltört, illegális modolások. Csak Olegék, illetve mostanság a Team Daidalos által kiadott hivatalos patchek a játék legális fejlesztései. Csak, hogy tisztában legyünk vele :) És azért nincs még feljelentve az összes modder, mert nonprofit módon megy, és Oleg már tojik az ilcvóra (a modok stabilitási problémáinak meg szerintem kifejezetten örülne, ha foglalkozva velük).

Az meg egy másik dolog, ha megnézed a hivatalos peccseket, azokban a repülhető gépek legalább szépen ki vannak dolgozva (Tempest pl, szerintem az egyik legszebb kabinbelső). Külső, belső, repmodell. Nem olyan lowpoly CFS2 kinézet, mint a gyakorlógépek, vagy a Catalina cocpit pölö.
  • Willenbrock
    Pedig hogy vágytam már rá hogy a Polikarpov R5 is végre repülhető legyen,de csak AI lesz...valahogy azért majd túlteszem magam rajta:D
    Amúgy tényleg inkább azt oldanák meg hogy ne lépkedjen ki az 4.09+UP20-val a játék a szerverről-és ne faggyon néha le,bár nem tudom az a patchek vagy a szerver hibája-e.
  • Szepy2884
    Ja és a lényegről nem is szóltam, hogy majd mindenki meg lesz kergülve hogy nem indul az új patch meg hogy melyik szerverre melyik kell és hogyan És majd mindenkinek szép lassan elmegy majd a kedve az egésztől.
  • Szepy2884
    Ez már szánalmas! Ki az a marha aki azt várja, hogy milyen új gépek meg skinek lesznek repülhetők. De most komolyan? Benne van egy rakat gép, amiket én példáúl meg sem néztem, nem hogy kipróbáltam volna. És van egy érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül mert akárhányszor kijött egy patch, mindenki csak azt nézte, hogy mennyit javult a grafika/vagy romlott, mennyiben javult a rep.modell/vagy romlott stb. Egyedül a zuti mod az, amire azt mondom, hogy legalább jó ötlet volt. De ezen túl én már nem akarok több csontot lerágni erről a játékról!
  • Sanyo
    4.10 patch hírek.
  • 77PXDrebil
    +a
  • 77PXDrebil
    Gratulálok trónörököshöz...:))
  • Her Laca
    Tedd fel ujra a lobbyt