91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #23395 Te állj le, de gyorsan... -
Áj már le régen sokat játszottam a il2-vel csak elveszett a torrent fájlom. -
Solt #23393 Te most komolyan minden repüléssel kapcsolatos szimulátor topikban eljátszod ezt?
Értsd meg, sehol nem fogunk warezban segíteni! Ezek rétegjátékok, és minden szitkozódásunk ellenére támogatjuk a fejlesztőket annyival, hogy az eredeti játékkal játszunk...
Arról nem is beszélve, ha egy nyomorult torrentet nem találsz meg, hogy a viharba akarsz komolyan repkedni?
Már ajánlották máshol is... HAWX... játssz azzal, mindenkinek jobb lesz így... -
bettly #23392 koszonom segitsegeteket,hat marad a tanulas de kurva nehez.A 4.09 et hasznalom es csak olyan szerverre leptem be ahol csak a kabinbol nezhetek ki lehet ez az egyik tevedesem -
Jó estét.
Valaki belinkelne nekem egy jó IL2 STURMOVIK torrentet mert már párat leszedtem de mindegyik rossz volt ezért fordulok hozzátok és a Forgotten Battle nem érdekel.
#on#
-
Lebowski #23390 :) jaja, csak egy perccel megelőztél :) -
KV drágám:)) Hogy egy srófra jár z agyunk:DD -
Le ne hajolj a szappanért...bocs:) -
Lebowski #23387 huh. először is szerintem tagold a mondataidat, mert így egy pillanatig sem fog senki komolyan venni. másodszor, minden szervernek van saját honlapja, amin a stat-ok vannak. ezért google a barátod. harmadszor pedig ha egy picit visszaolvasol, akkor látni fogod, hogy VO101_Tom leírt jó pár manővert/taktikátm, arra az esetre, ha az ellen a hatodban van(de most rendes leszek:) :itt van) . amúgy javaslom rendszeres olvasásra a pumák honlapját, elég sok elméleti anyag található ott. -
Nem jó! Egyszerű ,mint a faék!! -
Kedves Betty!
Először is üdvözlünk körünkben.
Elől járóban felhívnám a figyelmedet a HELYES ÍRÁS alapvető szabályainak betartására:)))) Erre kérlek figyelj oda ,itt ez követelmény. Remélem nem haragszol meg érte ,hogy ezt szóvá tettem.
Nos akkor térjünk a tárgyra.
Első problémádra ,miszerint hamar lelőnek egyetlen gyógyírt tudok javasolni.
Gyakorolni online. Ez sok mindent takar,de tudom ajánlani pl a PUMÁK honlapját ahol rengeteg információt találsz a légi harc mibenlétéről.
De ha a lobbyn látsz minket és gondolod ,szívesen repülünk veled egy kis gyakorlást magyarázattal egybefűzve.
A statisztikádat nem minden szervernél tudod megnézni de ahol van ott a fejlécen mindig feltüntetik a honlapjuk elérhetőségét ahol elviekben nyomon tudod követni az eredményeidet.
Maradok kiváló tisztelettel HERR -
Lacusch69 #23384 A sógoromat idézve: "Eccerű, mint a kerti csap!"
Ne engedd, hogy a hátad mögé kerüljenek! -
Szepy2884 #23383 "mi a francot csaljak"
Ugye ez nem egy klasszikus Freud-i elszólás akart lenni?
Röviden csak azt tudom ajánlani, hogy tanulj és gyakorolj. Mi ezt itt páran már évek óta csináljuk, szóval kitartást! -
bettly #23382 kedves barataim alig par napja netten nyomom az i-2 est singleben 1 eve de itt par perc alatt kinyirnak mi a francot csaljak ha ahatam mogott van az ellenseg akarmit csimalok siman le lo mi a titok a masik kerdes hol tudom megnezni a sztatom vagyis mennyi gyozelmem van kilovesem ha van is ilyensmi koszi a vallaszotokat
-
ahoj :D -
hello
-
bettly #23379 hello sracok
-
Richtofen #23378 Abban talán tudok segíteni. Mostanában van némi szabad kapacitásom. -
Lysandus #23377 Szerintem is egy pörgős dogszerver kellene. Azt a kis időt, amit mostanában a játékra tudok fordítani nem szeretem sétarepüléssel eltölteni. Speedbarral és esetleg fél km-ről ikonokkal. -
jó lenne, ha lenne egy "normális" magyar szerver
a lobbyn van kb 10 szerver ami érdekel, ebből 5 könnyített (külső nézet stb)3 olyan, hogy fél órát kell repülni egy bazi nagy térképen hogy találkozz valakivel, a többin pedig elvétve akad ember
amikor még működött az all seeing eye, akkor lehetett válogatni a jobbnál-jobb szerverek k özött, ma egy-kettő van ami le tud kötni
persze ez csak az én véleményem.. -
Ja egyébként amit linkeltem az ADW is egy igen kecsegtető lehetőség egy dog alapú háború amit akár zárt körben is lehetne üzemeltetni.
A mi fő problémánk, hogy nincs köztünk profi programozó és külső segitségre szorulunk!:( -
Aha Közben Laca Írt a forumunkra!
Hát igen mi is tervezzük saját War üzemeltetését rengeteg ötletünk van és szereztünk pár motort is PL:CAD, SnowFox Pacific Warja,Stb. JÓ lenne esetleg ezügyben TS en összefutni!Többekközt ezért béreltünk 2.5Gb os tárhelyet!
Üdv Drebil! -
Kicsit idegörlö és bonyi bejutni regelni csatlakozni aztán ár nem rossz.:) -
Szia TOM !
Talán erre gondoltál?
http://www.adw.alkar.net/en/ -
Laca. Asszem te említettél nemrég olyan szervert, ami mozgó mapos, dinamikus AI résztvevőkkel is működik. Nem tudod kik építik? Azért kérdem, mert a puma fórumunkban a Magyar Szimulátor Sport és Szabadidő Egyesület írt, hogy il2 szervert indítanának, ha van rá igény. Szerintem hagyományos mapokra már nincs, abból van sok, ezt viszont érdekes lehet. esteleg ha írnál nekik, vagy összehoznánk őket, az jó lenne. -
Szepy2884 #23370 Jaaaa hát ezt mond!
Különben én is csak néztem
hogy hol vannak már 4.08-as serverek
-
van egy pár, de csak ilyen "arcade" szerverek, ahol néha levezetem a gőzt:)
külső nézet, ilyesmik
uk ded 2, skies of valor... -
Én nem nagyon tudok 4.08 as szervert. De biztos ha te mondod. -
Richtofen #23367 Nekem külön installban van meg minden főbb változat (4.08, 4.09b, 4.09, HSFX 4.1, UP 2.0), nem szeretek a váltogatással vacakolni. -
Richtofen #23366 Igen úgy tűnik az UltraPack és a HSFX már nem tartalmazza azt a bizonyos 'switcher' szkriptet/programot, amivel nem csak a gyári/mod beállítást, hanem 4.08/4.09b váltást is lehetett végezni. Szerintem azért van ez így, mert amíg csak 4.09 béta volt kinn addig azt is és a végleges 4.08-at is használták sokan (bétára nem tért át minden szerver), de mostmár elvileg a 4.09 végleges a hivatalos változat. -
mármint úgy érted, hogy a sima 4.09 és ennek a mod-os változatai között? mert sok szerver még 4.08-on fut és ehhez nem találtam kapcsolót -
Igazad van:) -
Richtofen #23363 Elnézést de korrigálnom kell :)
A 4.09b1m is hivatalos, a 4.09m előzetes béta változata. A végleges 4.09m-ben a 4.09b1m-hez képest van:
- új repülhető és AI gépek
- néhány FM korrekció
- új opciók a quick mission builderben
Már mindkettőt moddolták, és a végleges 4.09m-en alapulnak a jelenlegi modpakkok. -
Van. Míg az előbbi az moddolt verzió addig a második hivatalos.
Javaslom tedd föl az UI 2.0 át és abban mindent el tudsz érni. Ugyanis van benne egy modváltó amivel egyszerűen tudsz az éppen neked tetsző verziók között váltogatni. -
Sziasztok!
Van valami külömbség a 4.09b1m és a 4.09m között? -
Ez nem igaz:(( Sajnos elfogyott a karácsonyra összegyűjtött HP-m.
Most pezsgőzgettem de az nem az igazi.
Mostanában józanodom:DD -
:DDDD LAcának Vér van az alkoholjában!!:DDDD Bocs magas labda volt!:DD -
Köszönöm a gratulációkat :)
Fürti:a Spit vs 109 mod-hoz,ultrapack 2.0 kell és a JSGME modváltóban be kell kapcsolni a a Zuti1.1-et
A sima Spit vs 109-hez meg 4.09m.
AZ előbbi eszmecseréhez hozzászólva,én nagyon szeretem az E Messzereket egészen a G szériáig,és az Angliai map-okat is. Ízlések és pofonok.
Emlékszem milyen jó légi-csatákat vívtunk az LW10:BoB1940 szerverén a 102-sekkel,már amikor volt elég enemy,én azt vettem észre,hogy a háború olyan időszakaira épülő szervereken ahol a Messzer egyenlő vagy jobb teljesítményű vadász volt,ott általában hiány van a szövetséges oldali pilótákból(persze ez csak az én egyéni véleményem),de ahol fordítva ott aztán dögivel.
Engem,ha lelőnek 10-szer akkor is felszállok 11 sőt még huszadjára is és nem érdekel,hogy az én favorizált messzerem gyengébb teljesítményű-e vagy sem,persze pilótatudás függő is a dolog.
Pl. Lacának mindegy hogy milyen típusú gépben ül,minddel profi,egyszerűen a vérében van a repülés.
Egy kicsit elkanyarodtam a témától,de gondoltam leírom. -
Meg az is lehet hogy lesznek kiegészítések a SoW-hoz,hiszen egy Koreás szimulátort is terveznek a program motorjára.Remélem lesz kiegészítés később,mert végülis az Angliai Csata tágabb értelemben nem ért véget 1940-ben. -
Nem olvastak róla:) Na de hogy most képbe hoztad!!:D