IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Köszönöm a gratulációkat :)

Fürti:a Spit vs 109 mod-hoz,ultrapack 2.0 kell és a JSGME modváltóban be kell kapcsolni a a Zuti1.1-et

A sima Spit vs 109-hez meg 4.09m.

AZ előbbi eszmecseréhez hozzászólva,én nagyon szeretem az E Messzereket egészen a G szériáig,és az Angliai map-okat is. Ízlések és pofonok.
    Emlékszem milyen jó légi-csatákat vívtunk az LW10:BoB1940 szerverén a 102-sekkel,már amikor volt elég enemy,én azt vettem észre,hogy a háború olyan időszakaira épülő szervereken ahol a Messzer egyenlő vagy jobb teljesítményű vadász volt,ott általában hiány van a szövetséges oldali pilótákból(persze ez csak az én egyéni véleményem),de ahol fordítva ott aztán dögivel.
    Engem,ha lelőnek 10-szer akkor is felszállok 11 sőt még huszadjára is és nem érdekel,hogy az én favorizált messzerem gyengébb teljesítményű-e vagy sem,persze pilótatudás függő is a dolog.
    Pl. Lacának mindegy hogy milyen típusú gépben ül,minddel profi,egyszerűen a vérében van a repülés.
    Egy kicsit elkanyarodtam a témától,de gondoltam leírom.