91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A La-5 ösről meg azt olvastam hogy a motor hője úgy visszaáramlott hogy 45C fok körüli hőmérsékletek voltak a fülkében.Egyik Aranysasban volt róla cikk. -
Szepy2884 #23594 UKded3_MDF nem enged be mert már az 1.11-es Zuti kell hozzá 

-
Múltkor pedig túlment rajtam egy Tempest,rálőttem egy hosszú sorozatot és ezután hirtelen eltűnt és 2 óránál tűnt fel újra jóval magasabban.Az ilyen az csalás vagy a net akadozik csak? -
A végkövetkeztetés:
-Amikor a kék oldal gépeire panaszkodunk az jogos felháborodás.
-A piros oldal meg ne rinyáljon,úgy is leszedjük őket.
Uff!
-
Én azt használok, il2 teljesen jó, hardware driverek is vannak hozzá. A programok kezelése u.a mint vistánál.
Néhány régebbi játék nem indul el, pár programnál kell internetről letöltött .dll-ekkel barkácsolni, de ez csk a régebbi cuccokra vonatkozik.
Il-2 tök rendben fut, 2004-es installom másolgattam gépről gépre, ezen sem volt semmi gondja.
Hyperlobby skin hiba ugyanúgy előjön itt is, mint vistánál (skin.ini három pont a hivatkozásokban).
TrackIR progiból csak az 5.0 működik rendesen, ami azt jelenti, hogy csak TrackIR 4 Pro-tól fölfelé fogod használni a TrackIR-t. A 3 felejtős.
Elvileg minden 32 bites progi felinstallálható, és működniük is kellene. Amiket eddíg próbáltam, azokkal ment. -
istikovacs76 #23590 Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy az ultrapacjban lévő bf-110 g4-es éjszakaivadásznál, a radar operátorra, hogy tudok váltani, Mert 3 ember látszódik a gépben. Elől a pilóta, mögötte az operátor, és hátul a lövész. De, az operátorra nem tudok váltani, hiába nyomom a "c"-t. Tudja valaki mi a módja? -
És? Nyomjál rá oszt hajrá. Várlak és elmondhatod a mondanivalódat:) -
igen tudom megtaláltam már. -
Solt #23587 Én azon játszadozom... egyelőre minden ok... X52 témában nem tudok nyilatkozni... viszont a saitek cyborg drivere nem az igazi w7 alatt... -
Na a honlapunkon van egy olyan hogy belépés a ts re -
igen van teamspeak rc2. -
van ts ed? -
lányok
jáccik vki 64bites win7-tel? nem bugos?
meg egyáltalán, kell-e félni a 64bittől? megéri váltani szerintetek?
hl, driverek, x52 működnek rendesen? -
Jó napot
hogyan tudok beszélni veletek team speakon?
regisztráltam a 102.Ricsi Vadászosztály oldalán.
-
Szepy2884 #23581 "Nem tudom, hogy kergettél-e már 8k körül/felett P47-est 109G10-zel. Elméletileg utol kellett volna érnem..."
G2-től felfelé nem vagyok hajlandó szopatni magam a szarrá modellezett Messerekkel de ezt már mondtam párszor. Azért van a Fóka hogy kompenzáljad Oleg "jóakaratát". Azzal sem érem el a P-47-et, de nagyon jól szórakozom ilyenkor is. Olyan, mint amikor kutya (Fóka) felkergeti a macskát(P-47) a fára. Azon a magasságon a P-47 is tehetetlen hiába van magasabban és előbb utóbb le kell hogy jöjjön. Márpedig ha erre kerül a sor, csak az menti meg, ha kifogy a benyám és még haza akarok jutni. Amúgy ált. ő szívja meg de nagyon. Ez az igazi idegek harca. Bár nem érem el, de akkor is én stresszelem őt és nem ő engem. Általában előbb utóbb mindig besokal, mert a hátam mögé nem bír kerülni (nemengedem) másrészt ha rám akar lőni, akkor akkora ívet kell leírnia hogy akár akar, akár nem, de szembe kerül velem és már gyakorlatilag el is dőlt a harc az én javamra

-
Glo #23580 Mondjuk 5500 felett mehetne egy kis vörösödés a pilótának, mint mikor háton repülsz, vagy meglőnek. Vagy szemüveg fel, és akkor egy nagy fehér képernyő.. Ha már realistic :) -
Meszában is be kellett öltözni, valamelyik Tobak könyvben írja, hogy az egyik pilóta sietségből elfelejtette felvenni a kesztyűt, és fagyási sérülésekkel szállt le. -
Menj a pi...ába:)))))))))
Kiköptem a kávémat. -
Glo #23577 Bazeg ata, én komoly helyen dolgozok, most tettessek sírást, hogy a röhögéstől rázkódó vállaimat leplezzem? 

-
Olvastam ,hogy az I.VH-ban is felkecmergett egy két bátrabb angol pilóta 5-6 ezerre léghajót üldözni. Talán az AranySas-ban volt. Szerintem nem volt lehetetlen a dolog,de ,hogy légi harcot nem vívtak az tuti.
Gondolj bele csak a szemüvegük ha bepárásodott(fagyott) már látni se láttak.
Nem hiszem ,hogy RayBan szemüvegekkel hatoltak. -
Elképzelem, amint Iván nagyban káromkodik, mert 6000m-en belefagyott az üvegbe az ejtőernyő zsákjába rejtett vodka....
Vagy a kétaraszos, széltől hátrahajló fagyott takny.. öö kondenzet a pilóta két orrlyukánál....
-
Glo #23574 Ja, biztos volt szkafanderjük :)
Mindenesetre a minusz 30 fokos tajgán 6-7ezren lehet mondjuk minusz 50, plusz a menetszél.. biztosan dideregtek kicsit :D -
Nem volt oxigén maszkjuk? Mert ha jóól felöltöztek akár még csak csak ,de hogy vezették a repülőt a hacukában. -
"miért romlanak folyamatosan a német gépek?"
Mert annyira jók akik ezeket használják,hogy ha nem tennének semmit a megfékezésükre akkor ellenfél hiányában lövöldözhetnénk AI ra

-
Glo #23571 Egy mondatban válaszolnék: Mert a fejlesztők oroszok, és csak a "mindenben tárgyilagos, politikai propagandát nem ismerő, félrevezetést-csúsztatást-hamisítást mélyen megvető" orosz levéltári adatoknak, jelentéseknek hisznek.
Gondold el hogy nézett volna ki egy olyan jelentés, hogy a Shitek vagy a LA5-ösök motorját meg lehet főzni? Bezzeg a fóka a gyenge német mrénöki teljesítmény miatt csak 4 percig bírja :)
Amúgy az UI2-ben ezt megváltoztatták, zuhanásban 110%-on visszahűlt a mesza motorja. Néztem is nagyot :)
Másik kérdésem lenne még, hogy Ratával hogy a pélóba mennek fel 6ezerre? Pláne télen.. ott kéne egy effekt, ami kis párapamacsokat rakna az égre ahogy a pilóta lélegzik :D
1 repülés-1 pilóta kia (végzetes tüdőgyulladás) -
Lacusch69 #23570 Ezekben mi a túlmodellezett? (Oké, G2 emelkedőképesség egy kicsit igen. De a többi?)
Pár kérdés:
-Shitfire IX zuhanósebessége miért 100-zal több, mint a korabeli gépkönyv által engedélyezett? (A Messzereké 50-nel több, mint a gépkönyv szerinti)
-Hová lett a K4 valós végsebessége? A Compare jóval kevesebbet ad meg.
-Miért nem lehet megfőzni a Shitek motorját? Kipróbáltam, egy IX.25-öst, teljes gázzal addig ment, amíg ki nem fogyott a benya...
-Miért fordul az egyik MiG-3-as (azt hiszem az U változat) 18s alatt 360 fokot, amikor pont a rossz fordulékonysága miatt vonták ki a szolgálatból?
-Az évek folyamán kiadott Comparéket összehasonlítva: miért romlanak folyamatosan a német gépek?
Igaz, szerverbeállítással kapcsolatos, de:
-a '44-'45-ös mapokon miért csak nagyon ritkán adnak 262-est vagy 163-ast?
-a néhány példányban készült gépeket miért adják korlátozás nélküli számban? (Shit V.C 4x20mm, I-185)
Tudom, a másik oldalon is vannak kérdések...
-
Glo #23569 Sőt, rakd rá valamelyik gombra az X52-n :) -
Lacusch69 #23568 Nem tudom, hogy kergettél-e már 8k körül/felett P47-est 109G10-zel. Elméletileg utol kellett volna érnem... -
Glo #23567 Hát igen, tudom mik mennek odabent, és mi mindenre meg lehet kérni őket, csak a rövidítést nem tudtam :) -
Lacusch69 #23566 Nyomkodod a PrintScreent amikor üldöznek (állítólag).
Találkoztam már olyan gépekkel, amiket egyszerűen nem tudtam lelőni, mert mindig ugrált egy kicsit, amikor mögötte voltam. -
Lacusch69 #23565 Én még nem nyúltam hozzá, kenőanyaggal sem. -
Bocs,Glo-nak ment volna-) -
Off
Hivatalosan az,amit a többiek írnak.A valóságban kicsit másként néz ki:
jópár éve dolgoztam TMK brigádban a helyi konzervgyárban,6-an voltunk egy műhelyben.A tényleges meló a hét 5 napjából kitöltött kb 2 napnyit,a többi volt az,amikor úgy kellett tenni,mintha melóznánk.Fogtunk egy kézikocsit,teleraktuk szerszámokkal,flex-szel,vassal stb,meg húztunk magunk után egy hegesztőtrafót,aztán kerestünk egy félreeső zugot vagy lementünk a pincébe,aztán egész nap fociztunk vagy kártya.Sokszor még szombaton is bementünk,jól jőtt a túlórapénz is,na meg akkor lehetett igazán fusizni:még mindig megvan a fekvenyomópadom súlyokkal,rudakkal,természetesen céges anyagból.céges autón kicsempészve:-)).Dióhéjban ez a TMK,bocs ha kicsit hosszúra sikeredett,nekem is ezek a régi szép idők
.
-
nemrég jártam arra, ahol a Pumák reptere volt a 2.vh-ban
még látszik egy-két fedezék, kavicsos beálló
érdekes volt látni -
Glo #23561 Kösz mindenkinek :) -
Glo #23560 Amúgy nagyapámék Veszprémben laktak, és saját bevallásuk szerint is többször lógtak a suliból, kiszöktek a reptér kerítéséig, és gyermeki örömmel nézték a fel és leszálló gépeket. Jobb program volt az iksolánál, az biztos :) -
Tervszerű megelőző karbantartás. -
csalás :D -
tervszerü megelőző karbantartás -
Szepy2884 #23556 Tervszerű Megelőző Karbantartás.