IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Én azt használok, il2 teljesen jó, hardware driverek is vannak hozzá. A programok kezelése u.a mint vistánál.
Néhány régebbi játék nem indul el, pár programnál kell internetről letöltött .dll-ekkel barkácsolni, de ez csk a régebbi cuccokra vonatkozik.
Il-2 tök rendben fut, 2004-es installom másolgattam gépről gépre, ezen sem volt semmi gondja.
Hyperlobby skin hiba ugyanúgy előjön itt is, mint vistánál (skin.ini három pont a hivatkozásokban).
TrackIR progiból csak az 5.0 működik rendesen, ami azt jelenti, hogy csak TrackIR 4 Pro-tól fölfelé fogod használni a TrackIR-t. A 3 felejtős.
Elvileg minden 32 bites progi felinstallálható, és működniük is kellene. Amiket eddíg próbáltam, azokkal ment.