IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    "Nem tudom, hogy kergettél-e már 8k körül/felett P47-est 109G10-zel. Elméletileg utol kellett volna érnem..."

G2-től felfelé nem vagyok hajlandó szopatni magam a szarrá modellezett Messerekkel de ezt már mondtam párszor. Azért van a Fóka hogy kompenzáljad Oleg "jóakaratát". Azzal sem érem el a P-47-et, de nagyon jól szórakozom ilyenkor is. Olyan, mint amikor kutya (Fóka) felkergeti a macskát(P-47) a fára. Azon a magasságon a P-47 is tehetetlen hiába van magasabban és előbb utóbb le kell hogy jöjjön. Márpedig ha erre kerül a sor, csak az menti meg, ha kifogy a benyám és még haza akarok jutni. Amúgy ált. ő szívja meg de nagyon. Ez az igazi idegek harca. Bár nem érem el, de akkor is én stresszelem őt és nem ő engem. Általában előbb utóbb mindig besokal, mert a hátam mögé nem bír kerülni (nemengedem) másrészt ha rám akar lőni, akkor akkora ívet kell leírnia hogy akár akar, akár nem, de szembe kerül velem és már gyakorlatilag el is dőlt a harc az én javamra