91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Megesett az 1.11-es patch előtt,nálam azóta nem volt fagyás. -
bettly #23874 nektek szokott lefagyni a gep teljesen? termeszetesen mod-ban up2.0 nekem mar masodszor csinalja -
De az ottani nick nem mindíg ugyanaz mint az itteni,szóval egyeseket biztos nem találsz meg... -
Szepy2884 #23872 Na, ukded3, 4000 méter(!), humán il2 headon, tűz
, leesik
, meghal
És én csak egy emilben voltam
-
Bárkit megnézhetsz ,már ha érdekel miket bénulunk össze:) -
bettly #23870 mas pilotaknak az adatlapjait mint pl a tieteket lenezhetem? ,,,,,,,csak megkerdeztem..........vagy az olyan gyengeket mint en -
bettly #23869 MEGKAPTAM!!!! koszonom szepen. Tenyleg bena vagyok -
Na ez nem jó így:)
Beírod a neved a keresőbe:) -
Itten vagy ni
-
A főoldalon a nick és jelszó az accounthoz,a regeléshez kell.Ha a statodat akarod megnézni akkor már nem a főoldalon kell belépned hanem van itt a főoldalon 3 szerver neve.Spit vs 109,Zeke vs Wildcat,Spit vs 109 Mod.A 3 közül arra kattintassz ahol repülni szoktál aztán utána beírod a nickedet a keresőbe és úgy láthatod a statodat. -
bettly #23865 tobb mint 48 0ra eltelt de allandoan probaltam,kezdjek egy ujabb regisztraciot? -
A regisztrációs linkre mennyi időn belül kattintottál rá?Lehet hogy sokat vártál?(bár 48 óra szokott lenni az érvényességi idő a legtöbb helyen)
De miután sikeres a regelés akkor elég a nickname keresőbe beírni a nickneved és jelszót már nem is kéri. -
bettly #23863 gyerekek baj van!Regisztraltam magam a www. warbirdsofprey.org..nezzem le a sztatomat[2 het utan nem lehet olyan elragado]eklfogadott mindent ok minden par masodperc alatt jott az udvozlo szoveg hogy tag vagyok kivartam a 24 orat de.........most lepek be...kitoltom:nickname,password+login=o orom!minden incorect...try again mashol nem kapom magam!Mi a korhaz lehet?Vagy en vagyok bena,hogy nem tudom hol keressem?.........spit vs me109 mod 1.11 ben jatszom.....nickname,passvord=garantalt jo -
Rue East #23862 ja hogy macro-ként kéne megcsinálni :D -
http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1602.0.html?PHPSESSID=64f2ccb5cf8d7b9e2cae806bf4aa5b3f -
Spit vs 109 mod szerveren van egy mexikói csávó,250 bevetésen 158 győzelme van
ha minden hónap végén 0-ázódik az eredmény akkor napi átlagban 9,6 bevetést repül és 6 győzelmet arat naponta.Ezt nem semmi.
-
Rue East #23859 x52 profile editorban ha beállítok billentyű kombinációt (pl alt+F10) akkor mér veszi úgy a játékban mintha az F10-et is megnyomtam volna?
vagy ez csak nálam van? illetve lehet-e valahogy kiküszöbölni ezt? -
Glo #23858 Jaja, UKded3-on tegnap már pedzegette az admin.
Van valami linked hozzá? -
Szepy2884 #23857 nem fogjátok elhinni, kijött a zuti 1.12 is... -
Szerintem is sokkal kezelhetőbb mint ahogy a könyvekben lehet olvasni róla,de a propeller/mix/hűtő nem automata és a leszállási úthossza mintha nagyobb lenne mint pl a Bf 109-nek-ebből a szempontból hasonlít az eredetire.A Mig-3 assal kicsit még nehezebb fel és leszállni,nehezen lassul le. -
Lebowski #23855 legnagyobb átverés bombázóval az,ha pk-t kapsz valamelyik ülésben és a szépen repülsz tovább. az ai lövész még lövögeti szépen lefele a nyomorékokat akik benn ülnek hatodban. mellesleg elvonja a figyelmet az esetlegesen köteléket repülő társról :) rendszeresen alkalmazzuk ezt dog szervereken :) -
ja jó kis gép
csak kevés a lőszere -
Hali srácok!
Offtopicos kérdés!
Készül az új honlapunk házilagosan! Pár animációt csinálnék de az ADOBE Fireworks CS4 nem nyerte meg a tetszésem (nincsenek benne olyan funkciók amit elvárnék).
Tudna valaki ajánlani egy tuti progit!
Köszönettel: Drebil -
Tegnap életemben először repültem és dogoltam Lagg3 35 el. Bakker az egy csoda masina.
140-nél stabil mint a telefon fülke. Hihetetlen. Nem is tudtam ,hogy az ilyen egy jó kis gép. Ez is csajos:)) Mindent meg lehet vele csinálni. -
Lacusch69 #23851 Nem ugyanezt mondtam? :) -
Ezt én úgy oldottam meg, hogy kilestem amikor landolt, szorasn mögötte kilebegettetten, gázfroccs, "átléptem" fölötte majd közvetlen előtte lecsaptam a gépem, futó reccs, én keresztbe a pályán egyből megálltam, ő belémrohant, durrr!!! Én túléltem, gyors refly, -300 neki, utána benyomott egy káromkodást az én számomra, amiért aztán a szerver bannolta...
Ez az egyik kedvenc Il-2 es esetem... -
Richtofen #23849 Figyelmeztetni? :D
Pont az a szép amikor felmászol szépen a gerincére, és közelről téped darabokra, hogy azt se tudja mi történt ;) -
Richtofen #23848 "közben szép finoman repülj neki"
Hát ez nem tudom mitől függ, de te is megnyerheted így a team-killt.
Pont ma esett meg a Spit vs 109-en: nagyban darál egy ellenséges gép (én talán P40, ő 109), rajtam van ahogy illik, de azért érzem, hogy nem annyira profi, úgyhogy szépen ollózgatok, palástorsózok. Már majdnem mögé kerülök, amikor megjelenik egy friendly (Hurri) és ahelyett, hogy segítene belém(!) rohan. Nekem semmi bajom, neki leesik egy szárnya és én kapom a friendly killt :( -
Richtofen #23847 Ja, ha az ember a túlélési %-ra is figyelni akar, akkor nem megy utána minden megsérült prédának. Jó eséllyel földhözveri magát leszálláskor, vagy kigyullad út közben (tipikusan bombázók).
Persze a jófej csapattársak még a pilóta nélküli gépet is kivégzik néha, nem csak a sérülteket, de hát ez már csak fair play kérdése. -
Szepy2884 #23846 melyik server ez? -
Már úgy értem hogy az első sorozatom után kezdett füstölni. -
Megvan a 6. győzelem,Havre felett egy Mustang.A csatorna közepétől üldöztem a G-10 erlával és figyelmeztetés nélkül lőttem bele hátulról,mert engem sem szoktak soha figyelmeztetni ha elbambulok vagy nem figyelek rendesen.Füstölő motorral már könnyű préda volt,nagyon jók ezek az új füst effektek is az ultrapakkban. -
Lacusch69 #23843 +1 trükk, bár ritkán lehet megcsinálni: ha elfogy az idő, akkor is teljes pontot ad.
+ még 1 trükk: ha a csapattársad ellopja a killedet, és bosszút akarsz állni, akkor leszállás közben szép finoman repülj neki. Megkapja győzelmet érted, de mivel csapattársak vagytok, "friendly plane destroyed"-del és -300 ponttal honorálják. Jobb szerveren még lehet, hogy bannolják is. -
Szepy2884 #23842 Nesze nektek olvasni való
-
S tényleg... Hülye hp. -
istikovacs76 #23840 Dornier 335, nem gotha -
Ahogy nézem van egy trükkje, hogy ne kapja meg az ellen az érted járó pontokat. Kiugrás után azonnal megnyomják a refly-t. Így nem kapod meg a pontot, míg náluk csak egy gép a veszteség. Szar dolog ez. De történt már olyan is, hogy kiírta, hogy DESTROYED ENEMY PLANE (bocs csak másoltam), de nem kaptam meg a pontot.
Felfedeztem magamnak egy jó gépet: Go-335 (1944-es verzió). Gyorsabb 2500 felett a La-7-nél, és piszok jól emelkedik. Egyhuzamban felmászik 4000-re overheat nélkül, és akkor elég csak 104%-ra leszedni. Sc1000-et simán felvisz, egyszer észre sem vettem, hogy vittem magammal egyet. Ütközések tekintetében elég masszív. Egy mustáng szárnyát a csűrővel letörtem, míg egy Yak a felső függőleges vezérsíkommal ismerkedett meg, de ő nem zuhant le. Piszok jó nézni ahogy 2000 méterről próbálnak elkapni a szuper gépek, mikor te 2500-on mész 500-al. A túlélési esélyek is nagyok hála a két motornak, amik távol vannak egymástól, illetve a katapultülésnek.
Egy felszállással az imént szereztem vele 1000 pontot. -
Meg akkor is megadja,ha csak meglövöd,elmenekül majd összetöri magát 5 perc múlva leszállás közben.WTF:)) -
Glo #23837 Légigyőzelemnél az számít, hogy kinek a gépe ért le hamarabb. Hülye megoldás, de ez van :)
Ha a tied, akkor ő kap meg téged, ha az övé akkor neked húzzák be a strigulát.
A pontozásnál (amit menet közben az S gombbal hívhatsz elő) az egymotoros gép 100 pont, a 2 motoros 200 stb stb.. a földi célokat nem tudom, a hajó 200-tól indul, a romboló 300, és így felfele.
Amit Szepy ír az igaz. Csak akkor kapsz teljes pontot, ha le is szálltál a géppel a reptéren.
Azaz:
Leszálltál: 100%
Ugrottál saját területen: 50%
Ugrottál ellenséges területen és elkaptak, vagy meghaltál: 10% -
Szepy2884 #23836 Fél pontot csak akkor ad, ha nem szálltál le a saját reptereden, hanem kiugrottál és túlélted saját terület felett. 10-ed pontot pedig akkor kapsz, ha kinyírnak vagy fogságba esel.