91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Pontosítok, nem csak repülős engine, hanem összfegyvernemi :)
  • Her Laca
    Most vagy elfelejtettem lőni ,vagy visszavettek a német 20 ok hatékonyságából. Konkrétan a spit vs109 en vettem észre. Nosza kipróbáltam offline és biza van benne valami.Tuti találatok kicsit porzik és ennyi. Visszaraktam 4.09 re ugyanazokkal a gépekkel ,egy szárnytalálat ,esik a szárny. Többször megismételtem.Eredmény ugyanaz. Valakinek hasonló észrevétel?
  • VO101Tom
    Új repülős engine készülget, még eléggé kezdeti stádiumban van, de így elnézve nagyon ígéretes cucc:

http://www.outerra.com/wgallery.html
  • VO101Tom
    Ilyen belépés után azonnali "timeout: 0" hibával a spit vs 109 szerveren találkoztam, nálam az ok az volt, hogy a szerveren engedélyezett mod beállítások mellett még más cucc is fel volt téve. A szerver crt=2 beállítás miatt nagyon komoly file ellenőrzést végez, hogy az engedélyezettől eltérő mod ne legyen fent.

Konkrétan a Spit vs 109-nek kell a 4.09m játékra feltett Ultrapack 2.0, Az Ultrapack 2.0m patch, és az MDS v1.12 javítás (Zuti 1.12). A JSGME.exe-t elindítva csak a 00_WarbirdsOfPrey komponens aktíválható. Ezeket mind megcsináltam, mégsem engedett be. Végül leszedtem az UV2 hang modot, és akkor megjavult. Ebben csak az volt nekem a furcsa, hogy az UV2 modot én nem installáltam, csak file-másolgatással tettem fel. Tehát tényleg a winyómon lévő fileokba is belenéz, nem csak az installált cuccokba...
  • w77d
    gyerekek az miért van hogy egyes gépeknek van kidolgozott sérülésmodellje másoknak meg nincs?? Pl a Hurricane sárkányán egészen a felrobbanásáig egy lyuk sem keletkezik, míg pár gép meg simán lehet ementáli...
  • Szepy2884
    És mikor alszol???

Tegnap Pogival repültünk a WC-n. Egy felszállással 6 gépet lőttem, de az utolsó kettő nem azonnal esett le, hanem jóval később írta ki, hogy "enemy aircraft destroyed". Magyarán megrongáltam őket és később leszállhattak. A pontot megkaptam értük, és ezzel át is vettem a vezetést a serveren, de a statomon csak 4 gép lelövése szerepel.

Ja, meg előtte kipróbáltam a jabo-t is. Vittem egy 500-ast. Hát persze, hogy nem találtam el semmit. Hirtelen azt se tudtam, hogy melyik gombra tettem a kioldást. Csak jóval a cél után jöttem rá, hogy a bal Alt-ra
    Ráadásúl a sok bénázás után meg vagy 3 gép lihegett rajtam. Alig menekültem meg előlük. Nem nekem való a jabozás erre már rájöttem régen...
  • Her Laca
    Úgy ,úgy:)) A legfontosabb a jókedv !
  • Glo
    A pilóta meg be van szívva :D

Mondjuk ismerek pár olyan online playert akik hasonló állapotban szoktak repülni :D
  • VO101Tom
    Elvileg (én még nem próbáltam, de fórumon olvastam) elsőnek keress meg egy file-t: IL-2 mappa\Files\com\maddox\il2\objects\air.ini
    Ezt megnyitva fogod látni az aktuális mod pack-ban lévő repülőgépek listáját. Ha a IL-2 mappa\PaintSchemes\Skins könyvtárban nincs mappája, akkor pontosan ugyanezeket a neveket használva hozz létre egyet (Bf-109G-2_Trop, Bf-109G-10_Erla pl.), tegyél bele egy megfelelő skint, és elvileg onanntól látni fogod az új festéseket is.
  • Willenbrock
    Nekem tegnap este 3 győzelmem volt a spit vs 109Mod szerveren.Normandia map néha brutálisan beszaggat,biztos a dél-amerikai kapcsolatok miatt.3.győzelem egy tempest ellen volt ha jól láttam,egy-két manőver után lőhelyzetbe kerültem,erre egy felhőben dugózni kezdett lefelé.Utána mentem,földközelig csinálta,aztán mikor kivette belőle emelkedőfordulóba kezdett,ekkor 1 elegáns elétartással lelőttem a szárnyát.
  • Willenbrock
    UP 2.0-ban hol vannak a Bf 109G-10 Erla,G2-Trop skines mappái?Mert a skins mappában nem látom őket.
  • Lacusch69
    No, akkor már ketten vagyunk orrkirályok (bár hozzád képest én inkább csak orrherceg vagyok)...
  • Solt
    A győzelem, az győzelem... nem kell megmagyarázni! :) Én még fel sem bátorkodtam szerverre... még gyakorlok! :)
  • bettly
    Skies of fire. MA este 4-et sepertem le az egrol :spit/ la-7/ ta-152/ 1 db ismeretlen. Igy mar van 6 legigyozelmem, igaz egy honap utan, a kinti nezest egyaltalan nem hasznalom ,es csak azert vagyok e szerveren mert itt nem csak profi pilotak vannak es igy nekem is tobb eselyem van,hogy egy-ket gepet neha le durrantsak.Veszem ezt gyakorlasnak hogy idovel kemenyebb szerverre latogassak.Ezt a.....6 airkillt nem is tudom mennyire lehet ertekelni?
  • Her Laca
    1 perc 25 nél nézzétek:) pont akkora heftim van:) mekkorát röhögtem:DDD
  • bettly
    Mar tobbszor megjartam! Bemegyek egy szerverre ,kis ido mulva kidob :Connection terminated.The communications with the remote is lost.Reason:Timeout:0. Mi a franc ez?
  • acidrain
    IL 2 Last beta effects Ez kész!
  • bettly
    A www.Pumaszallas Programletoltesek-bol letoltottem a Il-2 mat managert v2.36 a felsegjelekkel es bemasoltam oda ahava instalaltam az il -2 tehat a jatekba.Iditaskor ezt adja ki: Unable to locate il2 exe oe pf exe.You need specify FB or PF instalation patch. Hol tevedtem?

Az IL manager PF -t ugyanugy masoltam[pot meg extra beallitasok] inditaskor kiirja : Already running . Megkerlek segitsetek , inkabb a nemetet ertem mint az angolt

• szekelyland
    Még régebb beszéltem volt egy AAA-s gyerekkel, hogy lehet-e ilyesmit tenni, de úgy látszik most jöttek rá hogy kellene csinálni
  • galimatika
    Ez is OFF, de hátha valaki nem ismeri. Budapest utcái képekben.
  • galimatika
    Keress egy telefont, amin van TrackID funkció, hátha felismeri.
  • Szepy2884
    Előre is bocs az Off miatt, de vki nem tudja véletlenül a szám címét?
    Már írtam a feltöltőnek, de még mindig nem válaszolt.

A link

Köszi előre is és bocs még 1x.
  • Szepy2884
    Bárcsak lenne! Akárhogy is, kamerát vigyél hátha...
  • VO101Tom
    Légrády Lajost (roncskutatós srác, mesza megszállott :) megkérdeztem erről, mert valahonnan nekem is rémlett, hogy régebben mesélt hasonlókat. Azt mondta, hogy a műszaki egyetemen a D épület környékén volt egy DB motor, repülési helyzetben (lógó hengersorral ugye), de a hengerek le voltak szerelve róla. Egy villanymotor hajtotta meg, és a komresszorát vizsgálgatták, valahova elvezették a levegőt belőle. Azt nem tudta viszont, hogy a mai napig ott van-e.
  • galimatika
    Ha a közlekedési karon van egy DB moci, azt azért megsasolnám.
    Holnap kiderül.
  • Her Laca
    Na akkor egy legendával kevesebb:))
    Mondtam is az elején ,hogy ÁLLÍTÓLAG:DD
  • galimatika
    A fentartás vezető nem tud semmilyen DB motorról. Jelenleg egy honda agregátoruk van. Elmondása szerint, mivel annak idején a műszaki egyetemen végeztek aerodinamikai vizsgálatokat a BF109 B típushoz ezért szerinte a Közlekedési Karnak lehet, hogy van még DB motorja. E felől pedig a dékánt kell megkérdezni. Ő holnap lesz. Folyt. Köv.
  • galimatika
    Egy hiánypótló Mod.
  • galimatika
    Ez fasza kis videó!
  • Szepy2884
    Ha valakinek gondjai lennének a célzással, ez talán segít.
  • Nohab
    Az a 411-es volt.
  • Nohab
    Tudnék még válaszolni, csak a topik érdekében inkább nem teszem. :)
    De ezt azért berakom: [url=http://iho.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1806:sinautobusz-szentesen&catid=1:nagyvasut&Itemid=3]"Ilyen állat márpedig nincs."[/url]
  • Lacusch69
    Sokáig én is úgy tudtam, de nem, magyar volt.
    Részt vett a tervezési munkákban egy bizonyos Horthy István is...

424 wiki
  • Her Laca
    A vasúttörténeti parkban nagyon sokat megfordultam ,lévén a rendezvények szervezésében nejemék cége is részt vett. Sok embert megismertem,igazán hozzáértőeket is. Bevittek a szerelő csarnokba ,mászkáltam a gépek alatt ,vittek egy két próbakörre. Elmagyaráztak jó pár dolgot,én meg csak tátottam a számat:))
  • Lysandus
    Meg ne mutasd Olegnek, mert még rosszabb lesz a Mesza. :-(

Egyébként a 424-es nem amcsi mozdony volt? Az amcsik a háború alatt áthoztak egy csomó mozdonyt Európába hadiszállítani, amit nem érte volna meg visszavinni. Úgyhogy szétosztották az újjáépítéshez, mi is kaptunk belőlük, hogy pótoljuk azt, amit az oroszok elvittek.
  • Szepy2884
    "A hanyatlás talán inkább 1945 után kezdődött ezen a téren."

Hát inkább!

Trianon máig fájó és örök sebet ütött rajtunk, de mégis közvetlenül utána kevesebb mint 6 éven belül még is képesek voltunk talpra állni. Pedig elvesztettük ásványkincseinket és az országunk jelentős vagyonát mind lélekben, mind anyagiakban. Magyarán lefejezték megcsonkítottak minket de mégis felálltunk. '45 volt a kegyelem döfés amit a mai napig nyögünk!
  • Willenbrock
    Igaz a híres kandó-rendszer és a 424-es típus a két háború között terjedtek el,és ezek is nemzetközi sikerek lettek.A hanyatlás talán inkább 1945 után kezdődött ezen a téren.
  • Willenbrock
    Mozdonygyártás terén(is) a monarchia időszakában mentek legjobban Magyarország dolgai.Kb trianonnal kezdődött a lassú hanyatlás pár évtizedes fényes korszak után.A szoci időkben nem is volt olyan sok orosz típus ahogy tudom,az M62-n kívül más nem is jut eszembe(nekem azok is tetszenek amúgy)A többi típus akkor is európai licenszekből készült.Off vége
  • Nohab
    Sajnos ezt nem nagyon hiszik el ott keleten.
  • Nohab
    Herr Laca: Ha tényleg érdekelnek, akkor egyszer érdemes elnézni a gőzösversenyre, amit szeptember 3. hétvégéjén körül rendeznek. Mű az egész, de a gépeket nagyon jól szemügyre lehet venni. Például nyugodtan felmehetsz a "konyhára" (pedig hivatalosan tiltott) és kérdezősködni. :)

Solt: Lehet az is közrejátszott ebben, hogy a mocskos kapitalista gépet, hagyjuk elrohadni, vagy vágjuk szét a jobb orosz tervezésű gépekért féle gondolatmenet. Az amerikai hadi mozdonyokkal is keményen bántak, de nagyon jól bírták.

Willenbrock: Szinte a második világháborúig magas szinten állt a színvonal. Sőt még azután is készült rengeteg remek sorozat, nem is keveset exportáltunk. De a visszatért kapitalizmus kinyírta a magyar mozdonygyártást.