91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #24675 Hát azt láttam, hogy valami modot akar erőltetni, de mondom ha nem muszáj én inkább anélkül mennék be. Sajnos már ott tartok, hogy ha csak hallom hogy mod, olyan apró izmok kezdenek ficánkolnak a szemem körül, amikről addig tudomásom se volt hogy léteznek.
Ezt leszámítva lehet, hogy egy próbát megér és majd megkereslek. -
Bocs látom már leírtad. -
Hogy kell oda csatlakozni,mi kell hozzá? -
Glo #24672 Megy a Lobby.. -
Nem nem. Az első lépések kissé bonyolultak ,de utána egyszerű.
Kell egy alap 4.09 és arra fel kell tenni a saját mod ját. Van egy kis progi amivel be lehet lépni a háborúba ,azt is le kell tölteni.
Viszont ha meghalsz akkor 10-15 percig nem mehetsz vissza,és fix reptered van ,no meg Emillel kezdesz és ahogy fejlődsz (légi gyözelem,stb ) úgy kapsz modernebb gépeket,persze a kornak megfelelőeket.
Ha lesz időm ,meg neked is ts en elmondom,kb 20 perc alatt el lehet a formaságokat intézni ,de nagyon megéri. -
Szepy2884 #24670 Ha tudom, hogy csak humán van akkor ált. én is belemegyek a szembelődözésbe, de ha AW-n vagyok ahol Ai is lehet aki szembe jön, akkor szigorúan kitérek legyek bármivel, mert az Ai szemtelenül jól lő szembe.
Néztem azt az oldal amit írtál. Próbáltam moddal és mod nélkül is csatlakozni. Mindkét esetben annyit kellett várni, hogy inkább feladtam. Vagy figyelni kéne, hogy mikor kezdődik a köv. kampány? Abból kösz nem kérek. -
Nem mindíg szoktam,hangulatfüggő,ha már messziről lő és túl közel került szembetámadom. -
Solt #24668 Kis négyzetbe pipa...
-
Tegnap Anglia felett követtem egy Tempestet G-10-essel,csatlakozott 3 társa hozzá,hosszú harc után egyik ellőtte a lőszerét,másikat saját társa "megcsípte" még a légvédelem is tüzelt,aztán improvizált manőverekkel sikerült a 3.at is lerázni és felhőbe menekülve hazalógtam.Egy élmény volt. -
Glo #24666 Na igen. Bár Dongóéknál azt oktatják, hogy nem lövünk szembe, mert az általában szopóág.. mondjuk a zöld-lézerrel meg a Shvak-kal támadó ellennel szemben van benne némi igazság. Én úgy szoktam, hogy jó előte elkezdek tüzelni kiskalával, aztán fokozatosan húzom le a célkeresztet és elkezdek szórni nagykalával is... Oszt vagy megfüstölnek engem is, vagy nem, de az ellen jól nem jön ki belőle :) -
Okos pilóta nem megy szembe. Ott 50 -50 % az esélye mindkettőnek.
Mindig ki kell térni ,kivéve Fókában
-
Itt kicsit nehezebb a vadász-vadász párharc mint a ROF-ban,pláne ha szólóban harcol az emberfia:) -
Én a szemberepülőket általában leszedem(megpróbálom legalábbis) ha egyáltalán nem akar kitérni,az az esetek 80%-ában veres volt.Ha kissé kitér akkor megnézem ki az.Szemből fontos a tökéletes célzás és a jól időzített tüzelés. -
Talán a B-25-re gondolhatsz de azt Mitchellnek hívták. -
Tegnap kettő érdekes dolog történt velem. (Nem tudom miért kevertem össze a VO 101-et a VO 102-vel.)
1. A6M2-21-el repültem szépen nyugisan sehol senki, majd kifogyott az egyik kiskaliberű gépfegyver. Nem lőttem semmit csak kifogyott. Röviddel utána a másik is. Gyorsan letettem, nehogy valami más is bedögöljön.
2. J2M3-mal repültem és egy seafire-rel ollóztam, elég közel egymáshoz. Az egyik metszésnél látom, hogy az egyik szárnya leszállt az ellenfélnek, pedig nem is lőttem. Megnéztem kívülről a gépem, de semmi trauma nem látszott rajta. Egy sor kérdőjellel próbáltam meg nemzetközileg is érthető módon megtudni, hogy mi volt, de nem jött válasz. -
Szepy2884 #24660 Nem láttam még, de igényes oldalnak tűnik. Lehet kipróbálom. -
Nem baj majd itten repülök addig.
Szepy ismered? -
Szepy2884 #24658 Valóban. De az előbb nem tudtam belépni többszöri nekifutásra sem. Viszont a lobby jelenleg még mindig rossz. -
bettly #24657 koszonom -
TS mükszik. -
A logóműhely topikot keresd fel:) -
Ne kombinálj,ne kombinálj:))
Bár ha belegondolunk,akkor furcsa
Na most lehet a ricsi ilyetén behatással lenne az online IL2 közösségre,no meg a lobbyra?

-
Szepy2884 #24653 Az a legjobb, hogy a Ricsi TS sem működik. Én itt összefüggést szimatolok!
-
egy micsoda? -
Srácok,tudnátok abban segíteni,hogy hogyan tudnék fejlécet csinálni magamnak ide a fórumra? -
Akkor jó:) mármint nem jó, de nem idegelem itt magam. Azt hittem nálam van a hiba. -
Lebowski #24649 nálam sem megy. -
Urak! Lobby nektek se működik? -
Az nem IL2-ben van hanem WOP-ban :) -
Lebowski #24646 mi az a célzás segítő? -
Solt #24645 Esetleg egy Catalyst AI tiltás megér egy próbát... -
UP 2.0 FUll 3,25GB
az 1Megás netemmel gyorsan le fog jönni :S
-
AAA-t nemtom használják-e még valahol, Ultrapackot tedd fel.
Ha 5% vagy 95%-nál ha megáll, akkor a peccselésekkel van gond.
- 1946 DVD
- 4.08m patch
- 4.09m patch
- Ultrapack 2.0 MOD (van oylan UP2.0 torrent, ami UP 1.8-ról frissíti csak, természetesen azzal is lefagy)
- Ultrapack 2.0m patch
- Ultrapack MDS v1.12
ha ezk így fent vannak, mennie kell. -
Kösz. Nekem "idegesebb a kezem" , és mikor már szerintem is túl izgága volt a kezemben a gép, nem tudtam egyszerűen finomabb korreciókat végrehajtani, akkor kicsite levettem próbaképpen, és meglepve tapasztaltam, hogy ez mennyit segít.
Nos igen WOP-ban erre a részre még gyúrni kell, azt tudom hogy az IL-2ben elég komoly joy beállítási lehetőségek vannak ... Amitől igazán félek az, hogy lehet hogy nyerek vele az egyik oldalon, de mit vesztek a másikon? ez a jó kérdés :) -
Ez nagyon egyén függő.
Az Il2 ben nagyon sokrétűen tudod állítani a joyt. A magassági ,az oldalkormány ,no meg a csűrőket is tetszés szerint lehet beállítani.
Mindegyikhez tartozik tíz csúszka amelyek egyenként 0-100 ig skálázódnak. Alapból 10-től indul és 100 a vége tízes osztásonként az egyes csúszkáknak.
Valahogy így néz ki ,hogy az első 10,a második 20 a harmadik 30 stb állnak a csúszkák.
Én magamnak 45 ről indítom és a vége 96. Így sokkal érzékenyebb, hamarabb reagál a mozdulatokra.
Van aki máshogy állítja,ez szokás kérdése szerintem. -
Yes sir! -
Solt #24639 ATI vga? -
Szűz játékra felraktam a MOD Activatort Meg az AAA modot elindítom a játékot tölt 5%-ig és kilép ötlet? plíz help! -
ROF-hoz vagyok szokva, szóval jelenleg sok különböző bajom is van xD
De próbálom leküzdeni a rossz beidegződéseket ... De igen, nagy általánosságban kevés az elétartás, valamint a manővereket kell még szoknom ... Az elétartással az a legnagyobb bajom jelenleg, hogy rossz szögből támadok, és a megfelelő elétartáshoz kikerül a látószögből a gép (kitakarja a cockpit ...), ami sokszor öngól, mert elfordul és már kereshetem is megint ... ha csak meg nem talál ő hamarabb ...
Single-ben gyakorlok ész nélkül, de sokat segítenek az itt és a különböző doksikban olvasgatott dolgok is.
Kövezzetek meg, de pl: a megfelelő előtartás mértékét úgy szoktam gyakorolni, hogy bekapcsolom a "célzás segítőt" (Megelenít egy kis keresztet, hogy hová kell előtartani ...) majd addig nem lövök amíg ez el nem tűnik (Hála istennek nincs kint folyamatosan ...) majd elkezdem kergetni az enemy-t és amikor úgy gondolom oké, akkor lövök ... ekkor megjelenik a kereszt megint, és látom mennyit tévedtem ...
Tényleg off ez itt egy kicsit, de végülis 2-ik vh-s repülés, talán elfér :) Ráadásul az elméleti rész ugyanaz, csak a kivitelezéshez másik exe-t kell elindítani :)
De akkor egy technikai kérdés: IL2-ben van rá szükség, hogy egy gép normális "vezethetőségéhez" lentebb kelljen venni a joy alap érzékenységét? Volt már ilyemsire szükségetek? -
Életem első online war ján,(nem kicsi izgalommal felvértezve):D repülünk és látom alant lövöldözés . Jupi kartárs volt a vezér ,de én nem szóltam csak leborítottam jóóóóól megcsaptam az alant repülő eszközt ami mint kiderült egy 110 es volt. Egy sorozattal felrobbantottam:)) Ritka szépen kivitelezett rácsapás volt különben:DD